لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ تهران ۲۱:۰۲

ویدئوی مدعی تقلب در انتخابات آمریکا «جعلی و تولید عوامل روسیه است»


برد رافنسپرجر، وزیر خارجه ایالتی در ایالت جورجیا، پیشتر گفته بود که ویدئوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی جعلی و احتمالا کار روسیه است
برد رافنسپرجر، وزیر خارجه ایالتی در ایالت جورجیا، پیشتر گفته بود که ویدئوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی جعلی و احتمالا کار روسیه است

مقام‌های اطلاعاتی آمریکا ویدئویی را که مدعی چند بار رای دادن یک مهاجر در ایالت جورجیا است «ساختگی» و کار افراد مرتبط با روسیه خواندند.

در ویدئوی کوتاهی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، فردی رو به دوربین ادعا می‌کند که مهاجری از هائیتی است و در ایالت جورجیا چندین بار به کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری، رای داده است.

سه نهاد اطلاعاتی ایالات متحده روز جمعه ۱۱ آبان در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که این ویدئو توسط «عوامل نفوذ روسیه» ساخته شده و بخشی از «تلاش گسترده‌تر مسکو» با هدف «اشاعه تردید و طرح پرسش‌های بی‌اساس» در مورد صحت انتخابات آمریکا و ایجاد اختلاف بین شهروندان این کشور است.

جورجیا یکی از هفت ایالت چرخشی است که در انتخابات ریاست جمهوری این دوره اهمیتی فراوان دارد.

برد رافنسپرجر، وزیر خارجه ایالتی در جورجیا، پیشتر گفته بود که جعلی بودن ویدئوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی «بدیهی است» است و احتمالا توسط «مزرعه‌های ترول روسی» تولید شده است.

سه نهاد اطلاعاتی آمریکا در بیانیه مشترک خود همچنین گفته‌اند عوامل مرتبط با روسیه در روزهای اخیر ویدئوی دیگری نیز جعل و منتشر کرده‌اند که در آن به دروغ ادعا می‌شود یک فرد مرتبط با دموکرات‌ها از یک مجری رشوه می‌گیرد.

این سه نهاد اطلاعاتی، شامل اف‌بی‌آی، دفتر مدیر اطلاعات ملی، و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا، هفته گذشته نیز گفته بودند ویدئویی که به ظاهر نشان می‌دهد فردی در حال پاره کردن برگه‌های رای در پنسیلوانیا است، دروغین و ساخته عوامل مرتبط با روسیه است.

مقامات محلی در پنسیلوانیا پیشتر صحت این ویدئو را رد کرده بودند.

سه نهاد اطلاعاتی آمریکا بار دیگر هشدار داده‌اند که ارزیابی آنها از ماه‌ها پیش این است که عملیات روسیه متمرکز بر دامن زدن به روایت‌های تفرقه‌انگیز و ترویج حمایت از دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه، است؛ مسکو این اتهام را رد کرده است.

XS
SM
MD
LG