لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۱:۲۶

تظاهرات در صدها شهر آمریکا در حمایت از اصلاح قوانین مالکیت سلاح


در حدود ۴۰ هزار نفر روز شنبه در «نشنال مال» در واشنگتن، پایتخت آمریکا تجمع کردند.
در حدود ۴۰ هزار نفر روز شنبه در «نشنال مال» در واشنگتن، پایتخت آمریکا تجمع کردند.

ده‌ها هزار نفر روز شنبه ۲۱ خرداد ماه در سراسر آمریکا در اعتراض به خشونت با سلاح‌گرم به خیابان آمدند و از قانگونگذاران این کشور خواستند قوانین مالکیت سلاح در ایالات متحده را اصلاح کنند.

در تازه‌ترین خشونت با سلاح‌گرم در آمریکا، ۱۹ دانش آموز در مدرسه ابتدایی راب در شهر یووالدی در ایالت تگزاس اوایل خردادماه سال جاری کشته شدند.

به گزارش رویترز، سازمان‌دهندگان «راهپیمایی برای (حفظ) جان‌مان» می‌گویند در حدود ۴۰ هزار نفر روز شنبه در «نشنال مال» در واشنگتن، پایتخت آمریکا تجمع کردند.

کمپین «راهپیمایی برای (حفظ) جانٰ‌مان» را گروهی از بازماندگان حمله مسلحانه به دبیرستان پارکلند فلوریدا تاسیس کرده‌اند. در جریان این حمله در سال ۲۰۱۸ دستکم ۱۷ دانش آموز کشته شدند.

سخنرانان در تجمع واشنگتن به سناتورهای آمریکایی هشدار دادند درصورتی که قوانین سخت‌گیرانه‌تر برای خرید و مالکیت اسلحه را تصویب نکنند، رای مردم را برای انتخاب مجدد نخواهند داشت.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز روز شنبه ضمن حمایت از این راهپیمایی اعتراضی، ابراز امیدواری کرده است که لایحه تازه اصلاح قوانین مالکیت سلاح تصویب شود.

گزارش‌ها حاکی است که در روز شنبه در صدها شهر در ۴۵ ایالت آمریکا تظاهرات اعتراضی به خشونت با سلاح‌گرم برگزار شده است.

در شهر بوفالو در ایالت نیویورک نیز به دعوت «راهپیمایی برای (حفظ) جان‌مان» تظاهراتی برگزار شده است. ده شهروند سیاهپوست در اردیبهشت ماه سال جاری توسط یک جوان سفیدپوست و معتقد به برتری‌نژادی کشته شدند.

شهرهای نیویورک، لس آنجلس و شیکاگو نیز شاهد تظاهرات اعتراضی به دعوت این کمپین بودند.


مجلس نمایندگان کنگره آمریکا که اکثریت آن با دموکرات‌ها است روز چهارشنبه لایحه‌ای متشکل از یک مجموعه قوانین برای اصلاح مالکیت سلاح تصویب کرد. اما رسانه‌های آمریکایی می‌گویند، بسیار بعید است سناتورهای جمهوری‌خواه به این لایحه رای مثبت بدهند.

خانواده‌های قربانیان خشونت با سلاح گرم طی هفته اخیر تلاش‌های خود را برای رایزنی با سناتورهای جمهوریخواه افزایش داده‌اند تا شاید این لایحه تازه تصویب شود.

با استفاده از رویترز٬ ان‌پی‌ار و آسوشیتدپرس
XS
SM
MD
LG