پلیس میگوید در خانه و محل تیراندازی استیون پداک، عامل مرگبارترین تیراندازی در تاریخ معاصر آمریکا، بیش از ۴۰ قبضه سلاح گرم، مواد منفجره، و هزاران فشنگ پیدا کردهاست.
تدو فاسولو، کلانتر شهرستان کلارک در ایالت نوادا به خبرنگاران گفته است در اتاقی که پداک آن را در هتل ماندالای بی در لاسوگاس، محل انجام تیراندازی، اجاره کرده بود، ۲۳ قبضه اسلحه پیدا شدهاست. در خانه او در مسکیت، در نوادا، نیز ۱۹ قبضه سلاح، مواد منفجره و چند هزار فشنگ پیدا شدهاست.
این مقام ارشد پلیس محلی ایالت نوادا، تاکید کرده است که عامل حمله «بهتنهایی» عمل کردهاست. موضوعی که پیشتر نیز در گفتههای پلیس و مقامهای امنیتی مطرح شده بود.
بنا بر یافتههای فعلی پلیس آمریکا، استیون پداک، طی نیمهشب یکشنبه و بامداد دوشنبه، از اتاقی در طبقه سی و دومِ هتل ماندالای بی، به روی مردمی که در یک کنسرت در فضای باز جمع شده بودند، آتش گشود. تا کنون مرگ ۵۹ نفر و زخمی شدن بیش از ۵۲۰ نفر تائید شدهاست. آمار فعلی از قربانیان، حمله وگاس را به مرگبارترین حادثه تیراندازی در تاریخ معاصر آمریکا تبدیل کردهاست. رئیسجمهوری آمریکا این حمله را «اقدامی کاملاً شیطانی» نامیده که مردم آمریکا را «در بهت و اندوه فرو برده است».
پلیس در ساعتهای گذشته به محل زندگی استیون پداک رفته تا هم از محل تحقیق کند هم از دلیل یا دلایل احتمالی کشتار لاسوگاس سرنخهای بیشتری بیابد.
عامل حمله وگاس فردی ناشناخته بود که هیچ سابقه خاصی نداشت و در سن ۶۴ سالگی در یک محله که عمده ساکنان آن را افراد بازنشسته تشیکل میدهند، زندگی میکرد. همخانه او زنی با نام مریلو دنلی است که اکنون ساکن ژاپن است و رابطهای هم میان او و جریان تیراندازی پیدا نشده.
سه گروه از نیروهای ویژه پلیس، «سوات»، همراه تیم خنثیسازی بمب و افسران پلیس در جستوجوی محل زندگی پداک شرکت کردهاند.
خبرگزاریها به نقل از همسایگان ضارب وگاس میگویند او گفته بود قمارباز حرفهای است و در پارکینگ خانهاش «گاو صندوقی به اندازه یک یخچال» دارد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامهای رسمی که نامشان را فاش نکرده میگوید ضارب از افزودنیهایی استفاده کرده که سلاحهای نیمهخودکار او را به سلاحهای خودکار تبدیل کردهاند.
در سلاح خودکار، تیرانداز میتواند با نگه داشتن ماشه، بدون توقف، خشاب را خالی کند. این افزودنی طی سالهای گذشته نگرانیهایی را در میان مقامها ایجاد کردهاست، با این همه در حال حاضر تهیه آن غیرقانونی نیست.
از سال ۱۹۳۰ به این سو محدودیتهای شدیدی بر تهیه و خرید سلاحهای خودکار در ایالات متحده اعمال میشود.
در سال ۱۹۸۶ غیرنظامیان از مالکیت مسلسل منع شدند؛ این قانون اما مالکیت مسلسلهایی که پیش از آن تاریخ ساخته یا به ثبت رسیدهاند را در بر نمیگیرد.
خبرگزاری رویترز به نقل از مقامی که نامش را فاش نکرده میگوید پداک احتمالا از سلاحهای خودکار یا سلاحهای تبدیلشده یه سلاح خودکار، که بهصورت قانونی خریداری شدهاند، استفاده کردهاست.
با وجود همه این گزارشها هنوز مشخص نیست مهاجم چگونه و در چه بازه زمانی این همه اسلحه، مواد منفجره و فشنگ تهیه کردهاست.