بیمارستان اطفال بوستون به توقیف پژوهشگر ایرانی در فرودگاه اعتراض کرد

مقام‌‌های بیمارستان اطفال بوستون در آمریکا، به توقیف محسن دِهنوی، پژوهشگر ایرانی، و خانواده‌اش در فرودگاه «لوگان» اعتراض کردند.

سخنگوی بیمارستان اطفال بوستون روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد این بیمارستان امیدوار است که مسئله آقای دهنوی هرچه زودتر حل شود و او و خانواده‌اش اجازه پیدا کنند به آمریکا وارد شوند.

آقای دهنوی پژوهشگر بیماری سرطان روز دوشنبه به همراه همسر و سه فرزندش به رغم داشتن روادید معتبر آمریکا به هنگام ورود در فرودگاه بازداشت شدند. مقام‌های اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده بدون ذکر جزئیات اعلام کرده‌اند بعد از بررسی درباره محسن دِهنوی مانع ورود او به آمریکا شده‌اند.

در توضیح این اداره وضعیت سلامت، سوء پیشینه، دلایل امنیتی، اجازه کار و نقض قوانین مهاجرتی از جمله موضوعات مورد بررسی درباره مسافران ذکر شده است.

بر این اساس، بازداشت محسن دِهنوی ارتباطی با فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، نداشته است.