معاون وزیر آموزش و پرورش می‌گوید ۴۰ تا ۵۰ درصد دانش‌آموزان دبیرستانی در استان‌های مرزی، ترک تحصیل می‌کنند

به گفته معاون امور ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، ۴۰ تا ۵۰ درصد دانش‌آموزان دبیرستانی در استان‌های مرزی، به دلایل مختلف ترک تحصیل می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، رضوان حکیم زاده گفت که مسایلی مانند ازدواج زودهنگام و همچنین نیاز به کار کودکان در خانواده‌های کشاورز، از جمله دلایل ترک تحصیل این دانش‌آموزان است.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین تاکید کرد که در بسیاری از استان‌های مرزی، تنها ۵۰ درصد از دخترانی که مقطع ابتدایی را به پایان می‌رسانند، در دبیرستان ثبت نام می‌کنند.

خانم حکیم‌زاده این آمار را «تکان دهنده» توصیف کرد و کمبود بودجه وزارت آموزش و پرورش را از جمله دلایل وضعیت موجود عنوان کرد.