در ادامه واکنش وزیر خارجه ایران به اقدامات همتای آمریکاییاش درباره فعالیتهای موشکی جمهوری اسلامی، محمدجواد ظریف در توییتی با اشاره به فروش اسلحه به عربستان از آمریکا خواست از «یاوهگوییهای ریاکارانه» دست بردارد.
آقای ظریف در این توییت که روز پنجشنبه منتشر شد نوشت که «واقعیات» چیز دیگری است و آمریکا و متحدانش بهتر از «یاوهگوییهای ریاکارانه درباره موشکهای ایران و رفتارش در منطقه» دست بردارند.
مایک پومپئو در نشست روز چهارشنبه، ۲۱ آذرماه، شورای امنیت سازمان ملل گفت که واشینگتن در تلاش است تا با همکاری ۱۴ عضو دیگر این شورا، محدودیتهای موشکی بالیستیک را برای ایران دوباره برقرار کند.
وی همچنین گفت که ممنوعیت تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران نباید در سال ۲۰۲۰ برداشته شود، و از شورای امنیت خواست تا «اقدامات بازدارنده و بازرسی را در بنادر و آبهای بینالمللی» برقرار کند تا، به گفته وی، «تلاش پیگیر ایران برای دور زدن محدودیتهای تسلیحاتی» خنثی شود.
وزیر خارجه ایران ساعتی پیشتر هم در واکنش به اظهارات آقای پومپئو در نشست شورای امنیت سازمان ملل وی را به «لافزنی» متهم کرده بود.
بررسی تازهترین آزمایش موشکی ایران پس از آن صورت میگیرد که وزیر خارجه ایالات متحده در توئیتر ایران را به دلیل آزمایش یک موشک بالیستیک میانبرد که قابلیت حمل کلاهک هستهای را دارد، ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معرفی کرد.
اندکی بعد نیز مقامهای جمهوری اسلامی این آزمایش را تائید کردند، اما قابلیت حمل کلاهک هستهای موشکها را رد کردند.