سخنگوی دولت ایران اعلام کرد که روسای جمهور ایران و آمریکا دیدار نخواهند کرد و برای این دیدار نیز شرطی تعیین نشده است.
علی ربیعی در مورد انجام چنین دیداری گفت: «هیچ دلیلی برای دیدار رئیس جمهور با تحریککننده و تروریست اقتصادی در شرایط کنونی وجود ندارد و هیچ شرطی تعیین نشده که بخواهد این دیدار رخ دهد.»
او در پاسخ به پرسشی درباره «سخنان متناقض» رئیس جمهور ایران درباره دیدار با دونالد ترامپ گفت که آقای روحانی یک موضع «اصولی» را بیان کرده و سخنان او تناقض ندارد.
به گفته آقای ربیعی، حسن روحانی گفته است: «ملاقاتهای کاری با هر کسی به منافع ملی کمک میکند، مکلف به پیگیری منافع ملی و مصالح مردم و کشور هستند و در مقابل، اگر این ملاقات در تضاد با منافع ملی باشد، از انجام آن امتناع خواهند کرد».
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، روز دوشنبه با اشاره به سفر محمدجواد ظریف به محل نشست سران گروه ۷ و شرایط ناشی از تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی گفته بود که اگر بداند «ملاقات او با فردی» میتواند نتیجهای داشته باشد دریغ نخواهد کرد.
وی یک روز بعد نیز چنین اظهار نظر کرد که هر کس «بخواهد با او عکس بگیرد»، باید ابتدا «از تمام تحریمهای ظالمانه دست بردارد».
در همین حال ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه ایران، روز دوشنبه گفت که «آمریکاییها به پایان راه رسیده و دنبال مذاکرهاند».
وی اضافه کرد: «دولت جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده که گشایش اقتصادی و برداشتن تحریمها، مقدمه هر گونه مذاکره است، نه نتیجه آن. مردم بزرگ ایران نیز با این تحریمها و فشارها عقبنشینی نخواهند کرد و امروز باید اروپا و آمریکا در عمل اقدام به برداشتن تحریم و گشایشهای اقتصادی کنند».
تعدادی از چهرههای اصول گرا به این سخنان آقای روحانی اعتراض کردند و ۸۳ نماینده مجلس نیز در تذکری به حسن روحانی سخنانش را «خلاف» مواضع رهبر جمهوری اسلامی دانستند.