نظرسنجی وزارت ارشاد: تنها ۲۱ درصد مردم به سیاست‌های دولت برای مقابله با کرونا اعتماد زیاد دارند

سعید نمکی (وزیر بهداشت) و حسن روحانی بارها از سیاست‌های دولت در بحران کرونا دفاع و تقدیر کرده‌اند

نتایج یک نظرسنجی که اردیبهشت امسال توسط «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» انجام شده است، نشان می‌دهد صرفا ۲۱.۲ درصد مردم ایران به سیاست های دولت در خصوص کنترل بحران کرونا، اعتماد «زیاد و خیلی زیاد» دارند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی که روز یک‌شنبه، ۲۰ تیرماه منتشر شده، حدود ۴۵ درصد مردم به سیاست‌های دولت ایران در زمینه مقابله با بحران کرونا اعتماد «کم و خیلی کم» دارند.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که «۴۰.۵ درصد به آمار و ارقام مبتلایان و فوت شدگان کرونا توسط دولت اعتماد کمی دارند».

پیش از این سازمان نظام پزشکی ایران،‌ آمار واقعی مرگ و میر ناشی از کرونا در ایران را سه تا چهار برابر آمار رسمی که توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود، برآورد کرده است.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که « ۸۳.۸ درصد از پاسخگویان مخالف دریافت هزینه برای تزریق واکسن کرونا هستند» و تنها «۳۸.۵ درصد از پاسخگویان بر اثربخشی واکسن کرونای ایرانی امیدوار و خوش بین هستند».

در بخش دیگری از نتایج این نظرسنجی آمده است که « ۷۳.۷ درصد از پاسخگویان تمایل به تزریق واکسن کرونا دارند» و تنها «۲۹.۹ درصد افراد پاسخگو ترجیح می دهند از واکسن ایرانی استفاده کنند».

در طول یکسال گذشته مسئولان حکومت ایران برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تولید و توزیع واکسن ایرانی کرونا کرده‌اند که هنوز تولید این واکسن‌ها به صورت انبوه شروع نشده است و تاخیر در توزیع واکسن انتقادات فراوانی بر انگیخته است.

وزیر بهداشت ایران، وعده داده بود که از روز شنبه، ۱۹ تیر، واکسیناسیون عمومی با تزریق روزانه ۴۰۰ هزار دوز شروع می‌شود ولی این وعده محقق نشده است.

سعید نمکی همچنین در سخنرانی‌های متعددی که در ستایش از عملکرد خودش در مهار بحران کرونا داشته، گفته است که او را «سردار کرونا» خوانده‌اند و در مواردی فعالیت‌های وزارت بهداشت را به عنوان الگوهای جهانی معرفی کرده است که کشورهای اروپایی به دنبال آن بوده‌اند.