یک نماینده مجلس از شش برابر شدن قیمت بعضی قرصهای مسکن و ضددرد مثل ناپروکسن خبر داده و گفته است: «هنوز ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی حذف نشده این آسیبها در حوزه بهداشت و درمان دیده میشود».
علی خضریان در جلسه علنی روز یکشنبه پنجم دی مجلس شورای اسلامی گفت برای اقشار ضعیف جامعه تغییر برخی اعداد در لایحه بودجه بسیار تاثیرگذار و قابل تأمل است.
خبرگزاری ایسنا اول آذرماه گزارش داده بود که قیمت ناپروکسن از ۶۵۰۰ تومان به ۲۸ هزار تومان رسیده و برخی کاربران شبکههای اجتماعی میگویند اکنون قیمت آن به ۴۰ هزار تومان رسیده است.
آقای خضریان همچنین گفته است «شنیدهام که بعضی سمعکها ۷۰ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است».
در لایحه بودجه سال آینده ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف شده، اما مقامات ایران اظهار ضدونقیضی درباره وضعیت اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو داشتهاند.
در حالی که برخی مقامات از ادامه تخصیص ارز ترجیحی خبر دادهاند، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو روز یکشنبه با بیان اینکه ارز ترجیحی «باعث فساد» میشود، گفت: پیشنهاد ما برای جلوگیری از افزایش قیمت دارو، پوشش بیمهای یا صدور کارت سلامت است.
با این حال اخیرا همایون سامهیح نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ارتباط با برآوردها از افزایش قیمت دارو در سال آینده گفت که داروهای تولید داخل ۳۰ درصد با افزایش قیمت مواجه خواهند شد، اما داروهای وارداتی چندین برابر می شوند.
بهگفته وی، حداقل بین سه تا پنج برابر قیمت داروهای وارداتی افزایش پیدا میکند، اما اینکه آیا بیمه این قیمتجدید را قبول میکند یا خیر باید از سازمانهای بیمهگر پرسیده شود.