اضافه شدن نام خليج عربي به نام خليج فارس در کتاب جديد اطلس گيتي شناسي موسسه نشنال جيوگرافيک National Geographic، با موجي از اعتراض هاي خودجوش در ميان کاربران اينترنت مواجه شد. «بر تمامي پژوهشگران ثابت شده است که نام خليج فارس نامي اصيل و تاريخي است و به کار بردن نام هايي مجهول چون خليج عربي و جزاير اشغال شده توسط ايران القاي نوعي شائبه سياسي است». اين جملات بخشي از نامه اعتراضي است که توسط کاربران ايراني تهيه شده و تا اين لحظه به امضاي بيش از 11 هزار نفر رسيده است. در يک اقدم جمعي نيز که تا کنون با استقبالي گسترده روبرو شده، بسياري از وبلاگ نويسان و صاحبان وب سايت ها به صفحه اي با عنوان خليج عربي لينک مي دهند. اين کار موجب مي شود تا اگر کسي در سايت مشهور گوگل عنوان خليج عربي را وارد کند، پيش از هر چيز با صفحه مورد نظر کاربران ايراني روبرو خواهد شد. آن صفحه چون صفحاتي که حذف شده يا وجود ندارد طراحي شده و در آن نوشته شده است: «خليجي که شما به دنبالش هستيد، وجود ندارد. به جاي آن عبارت خليج فارس را وارد کنيد». شيرين فاميلي (راديو فردا): اضافه شدن نام خليج عربي به نام خليج فارس در کتاب جديد اطلس گيتي شناسي موسسه نشنال جيوگرافيک National Geographic، با موجي از اعتراض هاي خودجوش در ميان کاربران اينترنت مواجه شد. از امضاي نامه هاي اعتراض آميز به اين کار گرفته تا برنامه ريزي براي درست کردن يک بمب گوگلي.
کيوان حسيني (راديو فردا): «بر تمامي پژوهشگران ثابت شده است که نام خليج فارس نامي اصيل و تاريخي است و به کار بردن نام هايي مجهول چون خليج عربي و جزاير اشغال شده توسط ايران القاي نوعي شائبه سياسي است». اين جملات بخشي از نامه اعتراضي است که توسط کاربران ايراني تهيه شده و تا اين لحظه به امضاي بيش از 11 هزار نفر رسيده است. اين نامه خطاب به سردبيران موسسه نشنال جيوگرافيک نوشته شده است.
استفاده از نام خليج عربي در اطلس گيتي شناسي سالانه اين موسسه که از اعتبار جهاني برخوردار است و به نوعي اطلس مرجع شناخته مي شود، علاوه بر اعتراض هاي خودجوش از اين دست، واکنش دولت جمهوري اسلامي را نيز در پي داشت. اما بسياري از کاربران ايراني اينترنت معتقدند که بي توجهي مقامات جمهوري اسلامي در تغيير اين نام بي تاثير نبوده است.
خليج عربي براي نخستين بار توسط جمال عبدالناصر، رهبر ملي گراي اعراب استفاده شد، اما واکنش سرسختانه دولت وقت ايران موجب شد تا مدتها استفاده از اين نام جديد به فراموشي سپرده شود، اما بعد از انقلاب 57 تلاش دولت جمهوري اسلامي در ارجح دادن نمادها و ارزش هاي اسلامي به جاي نشانه ها و نمادهاي ايراني و ملي موجب شد تا کشورهاي عرب منطقه آرام آرام از اين نام جديد در مناسبات رسمي خود استفاده کنند. تا آنجا که همين موضوع به گفته آلن کارول، رئيس گروه تدوين کنندگان نقشه در موسسه نشنال جيوگرافيک، دليلي شد براي استفاده از نام خليج عربي در مقابل خليج فارس در نقشه هاي جهاني.
وي همچنين کمک به پژوهشگراني که در اينترنت نام خليج عربي را جستجو مي کنند، يکي ديگر از دلايل اين کار دانست، اما کاربران ايراني اينترنت در اين باره نيز بيکار ننشسته اند. «بمباران گوگلي»، اين راهي است که با ابتکار يک وبلاگ نويس پيشنهاد شده است. در اين اقدم جمعي که تا کنون با استقبالي گسترده روبرو شده، بسياري از وبلاگ نويسان و صاحبان وب سايت ها به صفحه اي با عنوان خليج عربي لينک مي دهند. اين کار موجب مي شود تا اگر کسي در سايت مشهور گوگل عنوان خليج عربي را وارد کند، پيش از هر چيز با صفحه مورد نظر کاربران ايراني روبرو خواهد شد.
آن صفحه چون صفحاتي که حذف شده يا وجود ندارد طراحي شده و در آن نوشته شده است: «خليجي که شما به دنبالش هستيد، وجود ندارد. به جاي آن عبارت خليج فارس را وارد کنيد».