«مسمومیت غذایی ۷۰ دانشجوی دانشگاه تربیت دبیر تهران»؛ دانشگاه تکذیب کرد

رسانه‌های ایران به نقل از مقام‌های اورژانس و با انتشار عکس‌هایی گزارش دادند که دست‌کم ۷۰ دانشجو در خوابگاه دانشگاه تربیت دبیر تهران دچار مسمومیت غذایی شدند؛ این دانشگاه چنین حادثه‌ای را تکذیب کرد.

«دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران» شامگاه شنبه ۱۹ آبان با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد «هیچ موردی از مسمومیت دانشجویان» گزارش نشده و «چنین خبری به طور کل صحت ندارد».

ساعاتی پیش از آن رسانه‌های مختلف ایران، از جمله روزنامه‌های اعتماد و شرق، از مسمومیت ۷۰ دانشجوی این دانشگاه خبر داده و دو مقام دولتی هم اعزام ۳۶ دانشجوی این دانشگاه به بیمارستان را تایید کرده بودند.

بابک یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس ایران، دلیل اعزام ۳۶ دانشجوی دانشگاه تربیت دبیر را «مسمومیت غذایی» اعلام کرد و گفت که دانشجویان مسموم به سه بیمارستان فیروزگر، یاس و شریعتی منتقل شده‌اند.

علی محمدی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان، هم در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا اعزام ۳۶ دانشجو-معلم به بیمارستان را تایید کرد اما گفت مشخص نیست که علت این حادثه «ناشی از مسمومیت غذایی است یا عامل بهداشتی».

به نوشته برخی رسانه‌ها، از جمله وبسایت رکنا و رسانه‌های دانشجویی، این رویداد شامگاه جمعه اتفاق افتاد و از ساعات اولیه بامداد شنبه دانشجویان ساکن خوابگاه که «تُن ماهی و پوره سیب زمینی» خورده بودند دچار مسمومیت غذایی شدند.

همچنین تصاویری از اتوبوس اورژانس در حال انتقال دانشجویان مسموم به بیمارستان نیز منتشر شده است.

خبر مسمومیت دانشجویان در تهران کمتر از ده روز پس از مسمومیت دانشجویان در همدان منتشر شده است.

یکشنبه ۱۲ آبان بیش از ده دانشجوی دانشگاه صنعتی همدان به علت مسمومیت غذایی در مراکز درمانی بستری شدند و سایر دانشجویان در اقدامی اعتراضی، سینی‌های غذای دانشگاه را روی زمین گذاشتند.

همچنین در روزهای اخیر گزارش‌هایی درباره انتقاد دانشجویان دانشگاه الزهرا در تهران از کیفیت نازل غذای این دانشگاه منتشر شد.

به نوشته کانال تلگرامی خبرنامه امیرکبیر، پس از حذف یارانه غذا در دانشگاه الزهرا، در طبخ غذای دانشجویان از مواد «تاریخ مصرف گذشته» یا «آلوده به حشرات» استفاده می‌شود.