بریتانیا میگوید دولت میانمار با جلوگیری از ورود امدادگران بینالمللی به آن کشور، نیازهای آسیبدیدگان توفان نرگس را نادیده میگیرد .
دیوید میلیبند، وزیر خارجه بریتانیا، امروز ژنرالهای حاکم بر میانمار را متهم کرد که در برابر فاجعهای که بینظیر و بسیار سترگ است، به گفته او «اِهمالی شریرانه» پیشه کردهاند .
دولت میانمار میگوید به تمامی امدادهای بینالمللی ارسالی اجازه ورود میدهد اما برخی گزارشها حکایت از تأخیری طولانی در انجام این امر دارد .
در کنفرانسی خبری که امروز در بانکوک، پایتخت تایلند، برگزار شد، سارا آیرلند (Sarah Ireland)، مدیر شرق آسیای سازمان آکسفام گفت: «نگرانی ما از خطر بالقوهایست که ممکن است سلامت عمومی در میانمار را در برابر یک فاجعه قرار دهد.»
سامسون جیاکومار (Samson Jeyakumar)، یکی از مدیران سازمان امدادرسانی گلوبال ویژن نیز در همین نشست خبری گفت : «تا همینجا نیز اطلاعاتی از شیوع اسهال دریافت کردهایم و هر آن انتظار میرود با بیماری وبا روبهرو شویم.»
توفان نرگس ۹ روز پیش در میانمار روی داد و به گفته تلویزیون دولتی این کشور، 28 هزار کشته برجای گذاشته است. دست کم 33 هزار نفر نیز در جریان این توفان مفقود شده اند که احتمالا جان خود را از دست داده اند.