مجله شماره پانزده با مطالب متنوعی منتشر شد. در بخش خبرها، گفت و گو و خبری خواهيم داشت با اسماعيل واثقی، آهنگساز و نوازنده مقيم اتريش که چند روز پيش البوم تازه ای را با صدای بيژن بيژنی در تهران منتشر کرد.
سپس از مهرداد فخيمی فيلمبردار متفاوت سينمای ايران و درگذشت او سخن خواهيم گفت و بعد از مرگ شاعر بزرگ فلسطين و جهان عرب، محمود درويش و سروده ای از او را خواهيد شنيد. و بالاخره خبری از و گفت و گويی با فرزانه کابلی رقصنده، طراح رقص و استاد اين رشته که در سفری و دعوتی به کانادا پس از سی سال، با هنرمندان ايرانی و کانادايی به صحنه رفته است.
پس از آن به بخش گفت و گوهای ويزه خواهيم رسيد. هفته قبل جی . ام . کوئتزی نويسنده برنده نوبل به شدت به چاپ بی اجازه آثارش در ايران اعتراض کرد. به همين مناسبت، در اين شماره ابتدا گفت و گوی با فرج سرکوهی را خواهيد شنيد که از وضعيت کپی رايت، سابقه آن در ايران و همچنين مقاومت ها يی که از دير باز در برابر آن می شده و می شود سخن می گويد.
اين عضو انجمن جهانی قلم، در اين مصاحبه به تفصيل توضيح می دهد که چرا پيوستن به کنوانسيون جهانی کپی رايت بسيار به نفع کتاب و صنعت نشر و ترجمه و همينطور خوانندگان کتاب در ايران تمام خواهد شد.
پس از آن به ديدار عباس ميلانی، نويسنده و پژوهشگر و استاد دانشگاه استنفورد آمريکا خواهيم رفت تا درباره کتاب تازه ای که آماده انتشار دارد و ماه آينده به بازار خواهد فرستاد گفت و گو کنيم. نويسنده کتابهای معمای هويدا و تجدد و تجددستيزی در ايران آخرين اثرش را تحت عنوان نام آوران ايران منتشر خواهد کرد.
اين اثر شرح حال يکصد و پنجاه تن از ايرانيانی است که در ساختن ايران مدرن، پيشگام بوده و حرف نويی در انداخته اند. ازسياست تا معماری و هنر و ادبيات و از راهسازی و مهندسی و صنعت تا ارتش و نيروهای مسلح. کتابی دو جلدی و به زبان انگليسی.
پس از اين بخش، به «پنج دقيقه با موسيقی» خواهيم رسيد که هر هفته يکی از چهره های صاحبنام موسيقی جهان را به شما معرفی خواهيم کرد. اين هفته همکارم نيوشا بقراطی با من خواهد بود تا از جان دبليو کيل يا ج.ج.کيل با شما صحبت کند.