شان پن و هریسون فورد در فیلم تازه ای درباره مهاجرت

فيلمبرداری فيلم تازه ای با شرکت شان پن وهريسون فورد دررابطه با مشکلات مهاجرينی که از مرز مکزيک بطور غيرقانونی وارد آمريکا می شوند آغاز خواهد شد.

فيلمبرداری فيلم تازه ای با شرکت شان پن وهريسون فورد دررابطه با مشکلات مهاجرينی که از مرز مکزيک بطور غيرقانونی وارد آمريکا می شوند آغاز خواهد شد.


«گذر از مرز» نام فيلم تازه ای است که در آن ماجراهای دردناکی از زندگی مردمی که در گرداب قوانين پيچيده مهاجرت در آمريکا دست و پا می زنند مطرح می شود و فيلمبرداری آن از روز چهارشنبه اين هفته در لس آنجلس آغاز خواهد شد.


اين فيلم که با شرکت چند تن از مطرح ترين چهره های سينمای آمريکا از جمله شان پن، هريسون فورد و ری لايوتا ساخته می شود محصول کمپانی فيلمسازی «واينستاين» است.


فيلم «گذر از مرز» مجموعه ای است چند بافتی از داستان های گوناگون در رابطه با افراد مختلف و کوشش آنها در بدست آوردن «کارت سبز» اقامت و همچنين شرايط مامورين اداره مهاجرت که ضمن انجام وظيفه می کوشند تا جنبه های انسانی حرفه خود را نيز رعايت کنند.


يکی از داستان های فيلم ماجرای رويارويی سرنوشت ساز يک مامور حفاظت مرزها يا شان پن است با زنی است که بطور غيرقانونی وارد خاک آمريکا می شود.


اين زن جوان استراليايی حاضر است به هرکاری دست بزند تا بتواند کارت سبز اقامت را دريافت کند.


داستان ديگری از اين فيلم زندگی يک نوازنده آفريقای جنوبی را به تصوير می کشد که در تلاش به دست آوردن اقامت دائمی در آمريکاست و بالاخره داستان دختربچه مسلمان زاده بنگلادشی که در لس آنجلس بزرگ شده و پس از نوشتن انشايی درباره زندگی خود از سوی مامورين اف بی آی در معرض اخراج از آمريکا قرار می گيرد.


فيلم گذر از مرز به نوشته و کارگردانی وين کريمر که پيش از اين فيلمهای «کولر»و «فرار ترسناک» از او به نمايش درآمده معجونی است از يک داستان جنايی – يک ماجرای عاشقانه و يک پايان هولناک و غيرقابل پيش بينی .


پيش بينی می شود که اين فيلم به يکی از پرسروصدا ترين و جنجال برانگيز ترين فيلم های سال تبديل شود.


آقای کريمر کارگردان فيلم معتقد است «کمتر فيلمی در هاليوود تا کنون با مسئله مهاجرت سروکار داشته است درحاليکه بنياد و شالوده کشور آمريکا بر اصل و اساس مهاجرت بنا شده است.»


کريمر که خود يک مهاجر اهل آفريقای جنوبی است از ۲۱ سال پيش به تابعيت آمريکا درآمده و در اين کشور زندگی می کند.


او می گويد: «من خودم قدم به قدم مراحل مختلف مهاجرت را به شکلی که در داستان فيلم بازگو شده زندگی کرده ام، يک شهروند معمولی آمريکايی نمی تواند تصورکند که قانونی شدن در آمريکا چه مشکلاتی دربردارد.»


بنا برگفته آقای کريمر« مشکل مهاجرين در آمريکا خيلی عميق تر و ريشه دار تر از عبور غيرقانونی از مرزهای مکزيک می باشد.»