به گزارش خبرنگار رادیو فردا در عراق، مقر حزب دموکرات کردستان که مصطفی مولودی هدایت آن را برعهده دارد، در شهر کویسنجق اقلیم کردستان عراق بامداد شنبه گلولهباران شده است.
این گلولهباران هنگام برگزاری جلسه کمیته مرکزی این حزب اپوزیسیون جمهوری اسلامی صورت گرفت. گزارشهای اولیه از زخمی شدن شماری از رهبران حزب حکایت دارد.
بنا به گزارش خبرنگار رادیو فردا، مصطفی مولودی، دبیرکل فعلی، و خالد عزیزی، دبیرکل سابق حزب دمکرات کردستان، از جمله زخمیهای این حمله هستند.
دفتر سیاسی این حزب نیز اعلام کرد که «در طول این حملە و در پی آن هواپیماهای بیسرنشین ایرانی در فراز شهر کویە [کویسنجق] درحال پرواز مشاهدە شدەاند».
شبکه تلویزیونی رووداو عامل این انفجارها را جمهوری اسلامی ایران میداند و ویدئوهایی نیز در این رابطه منتشر کرده است. به گفته این شبکه تلویزیونی در این حملات ۹ نفر کشته و ۳۰ نفر زخمی شدهاند.
سایت خبری تابناک نیز نوشت که سپاه پاسداران با شش فروند موشک زمین به زمین، مقر حزب دموکرات کردستان و حزب دموکرات کردستان ایران را در ۲۰۰ کیلومتری مرز ایران و در شمال عراق هدف قرار داده است.
خبرگزاری مهر نیز نوشت که مقر این حزب در کردستان عراق «همزمان با برگزاری پلنوم این حزب، هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته» و گزارشهای اولیه حکایت از کشته شدن ۱۱ تن از اعضای این حزب و زخمی شدن ۳۵ نفر دیگر دارد.
مهر مینویسد که «سهیلا قادری» و «هاشم عزیزی» از رهبران بلندپایه این حزب جزو کشتهشدگان هستند.
شبکه خبری انتخاب، سپاه پاسداران را عامل این حمله گزارش کرده است.
جمهوری اسلامی در سالهای گذشته به بهانه حضور نیروهای مخالف جمهوری اسلامی و عملیات آنها اقدام به گلولهباران مناطقی از اقلیم کردستان عراق کرده است. به رغم اعتراضهای مکرر دولت این منطقه، گلولهباران اقلیم از سوی ایران متوقف نشده است.
سهشنبه شب، سیام آذر ۹۵ نیز دو انفجار در نزدیکی دفتر حزب دمکرات کردستان در حومۀ اربیل که روی داد که دست کم هفت کشته برجای گذاشت.
اگرچه تحقیقات نیروهای امنیتی برای یافتن عامل یا عاملان این انفجارها هنوز به نتیجهای نرسیده است، خالد عزیزی، دبیر کل حزب دموکرات کردستان ایران، در مراسم خاکسپاری کشتهشدگان، جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتن در این انفجارها متهم کرد.
از سال ۹۵ و پس از آنکه احزاب کرد مسلح مخالف جمهوری اسلامی از نیروهای نظامی خود در «در سطحی وسیعتر »در «بیشتر نقاط» خاک کردستان ایران خبر دادند درگیری ها میان نیروهای این احزاب و نیروهای سپاه پاسداران افزایش یافته است.
جمهوری اسلامی از گروههای مسلح مخالف خود در استانهای غربی ایران از جمله احزاب مسلح کرد، با عنوان «گروههای تروریستی» و یا «ضد انقلاب» نام میبرد. این گروهها اما هدف از درگیری مسلحانه با جمهوری اسلامی را «دفاع از حقوق کردها» اعلام میکنند.