وزارت کشور بحرین روز چهارشنبه ۱۳ آبان با انتشار بیانیهای، از دستگیری ۴۷ تن از اعضای یک گروه به گفته آن، «تروریستی مرتبط با ایران» خبر داد.
به گزارش رویترز، در بیانیه وزارت کشور بحرین که خبرگزاری رسمی این کشور آن را منتشر کرده، آمده است: «افراد این گروه قصد داشتند در روزهای آینده، اقداماتی تروریستی انجام دهند که با دستگیری اعضای آن، برنامه آنها خنثی شده است».
در بیانیه وزارت کشور بحرین به کشف «مقادیر زیادی مواد منفجره و تعدادی سلاح» اشاره شده که از منازل مسکونی دستگیرشدگان در یک روستا به دست آمده است.
در بخش دیگری از این بیانیه تصریح شده است که براساس نتایج بازجویی از دستگیرشدگان، «آنها با افرادی در ایران در ارتباط بودهاند».
همچنین در بیانیه وزارت کشور بحرین آمده است: «شماری از اعضای این گروه در مورد چگونگی استفاده از سلاح و موادمنفجره، آموزشهایی در ایران دیدهاند».
در سالهای اخیر و پس از بالاگرفتن اعتراض شیعیان بحرین به عملکرد حکومت سنی مذهب این کشور، مقامهای بحرینی، ایران را به حمایت از شیعیان این کشور و مداخله در امور داخلی خود متهم میکنند.
در همین زمینه، بحرین چندی پیش خبر داد که از تهران به اتهام دخالت در امور داخلیاش به سازمان ملل متحد شکایت کرده است؛ اتهامی که تهران آن را رد کرده است.
تنشها میان دو کشور ازجمله باعث اخراج کاردار ایران از منامه و فراخواندن سفیر بحرین از تهران شده است.
چندی پیش وزیر خارجه بحرین، آنچه را که او «خطر ایران» مینامید از «خطر داعش»، کمتر ندانسته بود.
در سال ۲۰۱۱ میلادی و پس از اعتراضهای دامنهدار در کشورهای عربی که به «بهار عربی» معروف شد، اکثریت شیعه مذهب بحرین به عملکرد دولت این کشور که در اختیار سنی مذهبان است اعتراض کردند.
برکناری نخستوزیر، آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی و تغییر قانون اساسی بحرین، از مهمترین خواستههای معترضان بود که با سرکوب حکومت بحرین روبرو شد.
دولت بحرین برای مقابله با اعتراضها از دولت عربستان سعودی درخواست کمک کرد.