از همایش «نفوذ ممنوع» تا اصطلاح تازهوارد «فتنه نفوذ»؛ این روزها «نفوذ» نقل محافل صاحبان قدرت در ایران است و کلیدواژه دور تازهای از برخوردهای امنیتی. بحث نفوذ و نفوذی و لزوم مبارزه با نفوذ بیگانگان که رهبر جمهوری اسلامی در هفتههای گذشته سنگ بنایش را گذاشتهبود، در روزهای گذشته منجر به یکی از صریحترین موضعگیریهای حسن روحانی در مقابل سپاه پاسداران شد.
داستان از بازداشت چهار روزنامه نگار آغاز شد و همزمان، اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر بازداشت چند تن از – به گفته این نهاد – «اعضای شبکه نفوذی» همکار با آمریکا و بریتانیا که «در فضای مجازی و مطبوعات کشور فعال بودند».
اقدامی که رئیس جمهوری ایران را بر آن داشت تا بگوید «بیخودی نرویم، یک نفر، دو نفر را از اینجا و آنجا به بهانهای بگیریم، پروندهسازی کنیم و بعد بیاییم آن را در کشور بزرگ کنیم و بگوییم این خط، خط نفوذ است و جریان نفوذ است.»
Your browser doesn’t support HTML5
دلیل آغاز موج جدید بازداشت ها در ایران چیست؟ موضع گیری حسن روحانی در برابر اظهارات سپاه پاسداران را چگونه باید ارزیابی کرد؟ آیا حسن روحانی عزم ایستادن در برابر چنین برخوردهایی را دارد؟ و اگر آری، آیا از قدرت کافی برای چنین تقابلی برخوردار است؟
برنامه ساعت ششم این هفته میزبان مخاطبان رادیو فردا و رضا علیجانی فعال ملی مذهبی و تحلیلگر سیاسی بود.