بازداشت ۴۰ دختر و پسر جوان در یک «پارتی شبانه» در روستای زیارت گرگان

عکس آرشیوی است.

مصطفی حقی، دادستان عمومی و انقلاب گرگان، روز چهارشنبه سوم شهریور ماه، از بازداشت ۴۰ دختر و پسر جوان در یک «پارتی شبانه» در روستای زیارت، در جنوب ناهارخوران گرگان خبر داد.

دادستان عمومی و انقلاب گرگان، اتهام این افراد را «شرب خمر» و «رابطه نامشروع» عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری «میزان» وابسته به قوه قضاییه ایران، آقای حقی گفته است: «اجرای طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی و مصادیق بی‌حجابی، در دستور کار دادستانی است و دستگاه قضایی با قاطعیت به این پرونده‌ها رسیدگی خواهد کرد».

روستای زیارت در هفت کیلومتری جنوب ناهارخوران گرگان قرار دارد و یکی از جاذبه‌های گردشگری استان گلستان به شمار می‌رود.

طی سه ماه گذشته، مأموران نیروی انتظامی، صدها دختر و پسر جوان را در جریان مهمانی‌هایی در شهرهای مختلف ایران بازداشت کرده‌اند.

استان‌های تهران، فارس، مازندران، آذربایجان شرقی، هرمزگان و کرمان از جمله استان‌هایی هستند که پلیس در ماه‌های اخیر با حمله به مهمانی‌ها و جشن‌های شبانه٬ اقدام به بازداشت تعداد قابل توجهی دختر و پسر جوان کرده است.

در آخرین مورد، علی طالبی، دادستان شهرستان آمل، روز ۳۰ مرداد از بازداشت ۲۰ دختر و پسر در یک «پارتی شبانه» در آمل خبر داد و گفت که این افراد پس از تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضایی شدند.

پیش از آن نیز، یوسف ملک‌زاده، فرمانده نیروی انتظامی شیراز، در ۲۹ مرداد از بازداشت ۶۳ دختر و پسر «نیمه عریان» در دو «پارتی شبانه» در شمال شرقی این شهر خبر داد.

خبرگزاری فارس نیز با انتشار گزارشی در ۲۶ مرداد امسال از بازداشت۶۰ دختر و پسر جوان را در یک «پارتی شبانه» در سفره‌خانه‌ای بین‌راهی در پارک جنگلی سرخه‌حصار تهران توسط نیروهای بسیج خبر داد.

۲۰ دختر و پسر جوان نیز اواسط مرداد در ویلایی در منطقه توریستی‌تفریحی سد «امند» استان آذربایجان شرقی بازداشت شدند.

۱۵۰ دختر و پسر جوان دیگر نیز اوایل مرداد در یکی از باغ‌های محدوده اسلام‌شهر در جنوب تهران بازداشت شدند که محسن خانچرلی، فرمانده نیروی انتظامی غرب تهران، آنان را به «تلاش جهت ساخت کلیپی برای شبکه‌های ماهواره‌ای» متهم کرد.

مجتبی محمدی، رییس دادگستری دماوند نیز اول مرداد اعلام کرد که مأموران نیروی انتظامی پس از «رصد فضای مجازی» و اطلاع از برگزاری جشنی در شهر آبسرد، بیش از ۵۰ دختر و پسر را در یک «پارتی شبانه» در این شهر بازداشت کردند.

در خردادماه هم، مقام‌های قضایی ایران از بازداشت ۶۲ نفر در یک «جشن مختلط شبانه» در بندرعباس، ۲۳ نفر در یک مهمانی خصوصی در کرمان و ۷۰ نفر دیگر در یک مهمانی در منطقه فرحزاد تهران خبر داده بودند.

بازداشت افراد در مهمانی‌ها طی حدود ۳۸ سالی که از انقلاب اسلامی می‌گذرد، همواره ادامه داشته و در برخی موارد برای افراد بازداشت‌شده، احکامی مانند جریمه نقدی یا شلاق صادر شده است.

مقام‌های قضایی ایران، در اغلب موارد، اتهام این افراد را « شرکت در پارتی‌های مختلط، مصرف مشروبات الکلی و روابط نامشروع» عنوان می‌کنند.

در خردادماه گذشته، اجرای حکم شلاق برای ۳۵ دانشجو، به دلیل شرکت در یک «پارتی مختلط شبانه» در قزوین با اعتراض‌ها و انتقادهای بسیاری مواجه شد.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران، از «پارتی‌های مختلط شبانه» به عنوان یکی از «آسیب‌های اجتماعی» و مصادیق «تهاجم فرهنگی» نام می‌برند.