کرونا در ایران؛ ۱۴ هزار بیمار جدید در یک روز

بر مبنای آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت که به صورت روزانه اعلام می‌شود، ۴۸۲ بیمار دیگر طی یک شبانه‌روز گذشته جان خود را بر اثر کووید ۱۹ از دست داده‌اند. با این حساب شمار جان‌باختگان در ایران به ۴۶ هزار و ۶۸۹ نفر رسید.

به گزارش ایسنا، سیما سادات لاری روز پنج‌شنبه، ششم آذر، اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۱۴ هزار بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که از میان آن‌ها دو هزار و ۴۳۹ نفر بستری شده‌اند.

به این ترتیب مجموع بیماران کووید ۱۹ در ایران به ۹۰۸ هزار و ۳۴۶ نفر رسید که از میان آن‌ها ۴۶ هزار و ۶۸۹ نفر تاکنون جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، پنج ‌هزار و ۸۴۹ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

مقام‌های وزارت بهداشت ایران با وجود ابراز تردید منابع مستقل در درستی آمار دولتی، به طور روزانه آمار ابتلا و مرگ کرونا در ایران را اعلام می‌کنند.

محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران، پیش از این آمار واقعی مرگ ‌و میر و مبتلایان کرونا در ایران را سه برابر آمار رسمی وزارت بهداشت اعلام کرده است.

معاون وزیر بهداشت ایران امروز در جلسه ستاد کرونا در قزوین با اشاره به این که ۳۰ تا ۳۵ درصد آمار فوتی‌ها در بیشتر استان‌های ایران مربوط به بیماری کرونا است، این بیماری را نخستین عامل مرگ ‌و میر در ایران در شرایط کنونی اعلام کرد.

ایرج حریرچی در حالی که آمار مرگ‌ومیر روزانه کرونا را ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر در روز اعلام کرد، گفت که ۷۵ درصد این آمار به افراد بالای ۶۰ سال تعلق دارد.

آمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا در ایران هم چنان رو به افزایش است و مسئولان چند بیمارستان تاکنون درباره پر شدن بیمارستان‌های دولتی و هزینه‌های بالای بستری در بیمارستان‌های خصوصی هشدار داده‌اند.

با این که دولت تاکنون درخصوص ایجاد بیمارستان‌ صحرایی که چندین بار از سوی سپاه پیشنهاد شده، مقاومت کرده است، اما بر اساس اخبار منتشرشده به نظر می‌رسد که استفاده از سایر ظرفیت‌ها در صورت پر شدن بیمارستا‌ن‌ها محتمل است.

در تازه‌ترین خبر، رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح آموزش بیماری و جداسازی مدیریت کرونا از استفاده از هتل‌ها، مهمانسراها و خوابگاه‌ها در فاز اول و استفاده از سالن‌های ورزشی و تجهیزات دیگر در فاز سوم و چهارم خبر داد.

بنا بر آخرین گزارش رسمی وزارت بهداشت و درمان، در حال حاضر به جز استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان که در وضعیت «نارنجی و زرد» قرار دارند، ۲۷ استان دیگر کشور در وضعیت «قرمز» به‌ سر می‌برند.