در روزهای اخیر برخی رسانههای ایران از یک پرونده فساد مالی، و برخورد با مدیران متخلف در فوتبال ایران پرده برداشتند؛ پای برخی افراد سرشناس رسانهای فوتبال هم به این ماجرا باز شده است.
پس از انتشار این گزارشها و خبرها، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد: «تحقیقات پیرامون این پرونده که مربوط به سال ۱۴۰۰ است، همچنان ادامه دارد...»
همزمان در ادامه رسیدگی به این پرونده بزرگ رشوه در فوتبال ایران که چند مدیر مستعفی و پیشین فدراسیون هم بهعنوان متهم در آن حضور دارند؛ خبرگزاری تسنیم در ایران، ۲۳ اردیبهشت، مدعی شد که یک مدیر اجرایی ارشد فدراسیون و سازمان لیگ (س. م)، یکی از مسئولان پیشین سازمان لیگ که چندی پیش بهعنوان مشاور رئیس فدراسیون منصوب شد (خ. الف)، و مدیر و سردبیر یک وبسایت ورزشی پر مخاطب (پ. ر)، در دادگاه یکی از استانهای جنوب شرقی ایران با عنوان متهم حاضر شدند.
Your browser doesn’t support HTML5
بر اساس گزارشهای منتشر شده، دو مدیر ارشد فوتبال که این هفته به دادگاه رفتهاند در سالهای اخیر در برگزاری لیگ برتر و لیگ دسته یک فوتبال ایران نقش کلیدی داشتند.
چهره رسانهای مشهور هم که مدیر و سردبیر یک سایت ورزشی است، آنچنان که در خبرها آمده در چند سال اخیر با عنوان مشاور رسانهای فعالیت میکرده و از برخی مدیران، مربیان و برخی بازیکنها در ازای انتشار گزارشها و خبرهای جهتدار یا کمک به آنها در تسهیل انتقال بازیکنان به باشگاهها، پول دریافت کرده است.
البته هیچیک از این چهرههای وزرشی به طور مستقیم نسبت به این اتهامات واکنشی نشان ندادهاند.
اهالی خوشنام فوتبال در سالهای اخیر بارها درباره انتشار خبرهای مغرضانه ورزشی در برخی رسانهها، پرداخت رشوه از سوی برخی باشگاهها به برخی داوران و پدیده «دلالی» مشکوک در فوتبال ایران هشدار دادهاند، موضوعی که چندان با قاطعیت و جدیت با آن برخورد نشد.
شاید بهترین تعبیر را در اینباره سالها پیش ناصر حجازی، مربی شهیر و فقید فوتبال ایران، در برنامه تلویزیونی و فوتبالی ۹۰ بر زبان آورد که «میگویند فوتبال ایران ناپاک است، مگر جای دیگر ما پاک است که "ناپاکی فوتبال" مسئله باشد».