نتایج یک پژوهش نشان میدهد ۶۷ درصد از شهروندان تهرانی بر این باورند که شیوع بیماری کووید۱۹ وضعیت زندگیشان را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی بدتر کرده است.
نتایج بهدست آمده حاکی است دغدغههایی مانند نگرانی از درآمد ثابت خانواده، نگرانی از مواجهه یا ابتلا به کرونا، نگرانی از وقفههای تحصیلی و بیکاری، نگرانی از دست دادن ثبات بلندمدت در تجارت، نگرانی از خطر سلامتی سالمندان، نگرانی از آموزش و آینده کودکان، به ایجاد مشکلات روانی در افراد منجر شده است.
این پژوهش به شیوه نظرسنجی آنلاین و با بررسی شرایط زندگی ۲۰۰ هزار شهروند تهرانی در بازه زمانی خرداد تا مرداد ماه سال ۱۳۹۹ انجام شده است.
بر اساس این پژوهش، ۴۵ درصد از شرکتکنندگان تنها یک عضو درآمدزا در خانواده دارند و فقط سه درصد از آنها به حضور بیش از سه عضو درآمدزا در خانواده اشاره کردهاند. از این میان نیز، ۳۹ درصد از افراد در بخش خصوصی مانند بانکهای خصوصی، موسسات آموزشی خصوصی و سایر سازمانهای دیگر شاغل هستند.
در هفتههای اخیر، همزمان با افزایش آمار شیوع و گسترش ویروس کرونا در ایران، ناهید خداکرمی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران، شرایط گورستان «بهشت زهرا» را به شدت بحرانی اعلام کرد.
او گفته بود در بهشت زهرا برای هر تهرانی یک قبر مجانی در نظر گرفته شده و اگر خانوادهای بخواهد متوفی در قطعههای خاص دفن شود باید هزینههای آن را پرداخت کنند.