درحالیکه اصلاحطلبان اعلام کرده بودند که اکثر نامزدهای آنها رد صلاحیت شدهاند، رفعت بیات نماینده پیشین اصولگرای مجلس شورای اسلامی میگوید که اصلاحطلبان در حوزه انتخابیه تهران ۹۰ نامزد داشتهاند که باید از میان آنها ۳۰ نامزد را انتخاب میکردند.
Your browser doesn’t support HTML5
خانم بیات اعتراضها به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ را خط قرمز در تائید صلاحیت نامزدهای انتخابات دانست و گفت: «مخالف نظام که نباید به مجلس بیاید.»
این نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال رادیو فردا درباره رد صلاحیت افرادی که در مناصب مهم حکومت بودند و اکنون از آنها با عناوینی چون «وابستگان به جریان فتنه» یاد میشود، حاضر به ارائه توضیحات بیشتری نشد.
اصلاحطلبان در هفتههای گذشته بارها به رد صلاحیت نامزدهای انتخابات اعتراض کردند. حسن روحانی رییس جمهوری ایران هم پیش از برگزاری انتخابات به رد صلاحیت نامزدهای انتخابات اعتراض کرده بود. او از همه دستگاههای دستاندرکار در برگزاری انتخابات خواسته بود به گونهای رفتار کنند که شائبه آنچه آقای روحانی مهندسی شدن انتخابات خواند، پیش نیاید.
به اعتقاد رفعت بیات فعال سیاسی اصولگرا مجلس دوره نهم، «صد در صد در اختیار دولت حسن روحانی» بوده است.
به اعتقاد این فعال سیاسی اصولگرا مجلس دوره نهم، «صد در صد در اختیار دولت حسن روحانی» بوده است.
او دراینباره میافزاید:«حالا اگر دو سه نفر تندی کنند که مانع نیست.»
پیشازاین حسن روحانی و مجید انصاری معاون پارلمانی رییسجمهور از تعداد زیاد سؤال های نمایندگان مجلس از وزرای دولت انتقاد کرده بودند.
مجلس نهم در جلسه بیستونه مردادماه ۹۳ خورشیدی رضا فرجی دانا وزیر علوم در دولت حسن روحانی را استیضاح و برکنار کرد.
همچنین نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی که اکثریت آن در اختیار اصولگرایان بود هجده کارت زرد به وزرای دولت یازدهم دادند.