فائزه هاشمی نماينده سابق مجلس شورای اسلامی، و فرزند آيتالله هاشمی رفسنجانی، با انتقاد از محمود گودرزی، وزير ورزش گفته است او حتی به درد دولت احمدینژاد هم نمیخورد.
خانم هاشمی از سال ۱۳۶۹ رياست فدراسيون ورزش زنان را برعهده گرفت و بازیهای اسلامی زنان را ميزبانی کرد. در سال ۱۳۹۰ و دو ماه پس از حمله به دفترش، اين فدراسيون تعطيل شد که به گفته خودش در دولت اعتدال هم کليد آن را پس ندادهاند.
هاشمی در مصاحبه با روزنامه ورزشی ۹۰ درباره حضور زنان در ورزشگاه، میگويد: «در دوره احمدینژاد هم خانمها به استاديوم میرفتند اما گاهی به خاطر بهرهبرداری سياسی و نشان دادن قدرت اين قضيه را بولد میکنند. اگر حضور بانوان خلاف شرع است چطور در زمان احمدینژاد خلاف شرع نبود؟»
او درباره «حل مشکل» ادامه داد: «همه میدانيم که حل اين مشکل حتی دست آقای روحانی هم نيست. اما حرفم اين است که وزير ورزش وقتی مخالفتها را ديد، حداقل میتوانست اعلام موضع کند. جالبتر اينکه فدراسيون واليبال اعلام کرد ورود زنهای غير ايرانی آزاد است! اين خيلی زشت است.»
پيشتر، شهيندخت مولاوردی، معاون روحانی، از ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه به شدت انتقاد کرد.
ادامه ممنوعيت حضور زنان در مسابقات واليبال درحالی است که سال گذشته، ازجمله به دليل اين ممنوعيت، فدراسيون بينالمللی واليبال ميزبانی تعدادی از مسابقات جهانی را از ايران پس گرفت.
خانم هاشمی، خصوصی سازی پرسپوليس و استقلال را «نمايش و شو» دانسته و يادآور شد: «گودرزی يک مدير فرمايشی و فرمانبر تمام و کمال است و از خود طرح و استراتژی مشخصی ندارد. ظن و گمان تصميمگيران اين است که اگر پرسپوليس و استقلال خصوصی شوند، از نفوذ آنها خارج شده و حتی ممکن است به واسطه تأثيرگذاری، رئيسجمهور انتخاب کنند.»
در دوره احمدینژاد هم خانمها به استاديوم میرفتند اما گاهی به خاطر بهرهبرداری سياسی و نشان دادن قدرت اين قضيه را بولد میکنند. اگر حضور بانوان خلاف شرع است چطور در زمان احمدینژاد خلاف شرع نبود؟فائزه هاشمی
فائزه هاشمی يادآور شد: «کلاً ورزش بانوان زياد جدی گرفته نمیشود. مثلاً افشارزاده تا با مشکل مالی مواجه شد، اولين اقدام او حذف تيم فوتبال بانوان بود. راحتترين کار گويا حذف بانوان است.»
هاشمی درباره وزير ورزش میگويد: «گودرزی منفعل عمل کرده. به نظر میرسد بيشتر به وزير دولت احمدینژاد نزديکتر باشد تا روحانی. شايد هم اين طور بگويم بهتر باشد که به درد دولت احمدینژاد هم نمیخورد چرا که احمدینژاد تخريبگر بود ليکن گودرزی حتی تخريب هم نمیکند!»
او خاطرنشان کرد که رييس جمهور برای انتخاب کابينه، کارگروه تشکيل داد. در همان مقطع نيز کارگروه ورزش چند نفر را به ايشان معرفی کرد ولی «متاسفانه به آنها توجه نشد.»
او درباره ماجرای «آزادسازی دوچرخهسواری زنان» گفته: ربط آنچنانی به من نداشت اما يک موقعيت سياسی پيش آمد که به نام من شد. کرباسچی سميناری در چيتگر برپا کرد. آنجا گفتم به عنوان يک وسيله نقليه، زن و مرد بايد بتوانند سوارش شوند و مشکل شرعی ندارد. مخالفان خواستند به عنوان ابزار عليه من استفاده کنند که برعکس شد.
خانم هاشمی در ادامه گفته است: «نمیدانم چرا به بانوان برای موتورسواری گواهينامه نمیدهند. خانمی را در ايرانشهر ديدم که با حجاب سوار موتور بود. هم از تعجب شاخ درآوردم و هم ذوق کردم. گفت با سماجت توانسته گواهينامه بگيرد. نمیدانم چرا اين مشکلات کوچک که قابل حل است، الکی بزرگ میشوند.»
اخیرا خبرگزاری آسوشيتدپرس در گزارشی، دختری موتورسوار از ايران را معرفی کرده و نوشت: بهناز شفيعی در کشوری که موتورسواری زنان ممنوع است، زندگی بدون اين وسيله نقليه را غير ممکن میداند.
به نوشته آسوشیتدپرس، دختران اجازه موتورسواری در پيست ورزشگاه آزادی را ندارند. بنابراين بهناز ۲۶ ساله و ساير دختران علاقمند به موتورسواری در حومه شهرها تمرين میکنند. يعنی در پيستهای غير استاندارد با ضريب ايمنی بسيار پايين.
فائزه هاشمی درباره فعاليت مجدد فدراسيون اسلامی ورزش زنان گفت با وجود آقای روحانی درخواست کرديم اما موافقت نکردند که جای تعجب داشت.
خبرنگار روزنامه ۹۰ از او که عضو کميته سياسی حزب کارگزاران سازندگی است، پرسيده: سياستمدارترين فرد کشور کيست؟ فائزه از پدرش نام برده و تاکيد کرده که غير از او کس ديگری را نمیشناسد.