روزنامههای مردمسالاری، اعتماد، فرهیختگان، آفتاب یزد و آرمان تیتر یا عکس یک شماره شنبه خود را به حضور شماری از چهرههای اصلاحطلب در کنگره حزب مردمسالاری، پیامهای اکبرهاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی به این کنگره و همچنین سخنرانی علی مطهری در آن اختصاص دادهاند. روزنامه شرق به تاکید سخنرانان این همایش بر «اتحاد اصلاحطلبان علیه فرصتطلبان» اشاره کردهاست.
روزنامه مردمسالاری در تیتر یک شماره شنبه خود ضمن انتشار گزارشی درباره «سیزدهمین کنگره سراسری حزب مردمسالاری»، گزارش دادهاست که «سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری روز پنجشنبه در مجتمع فرهنگی آدینه با شعار 'اصلاحات لازمه اعتدال' برگزار شد.»
روزنامه اعتماد هم تیتر یک شماره شنبه خود را به برگزاری کنگره سیزدهم حزب مردمسالاری اختصاص داده و و تاکید کردهاست که «در کنگره حزب مردمسالاری، [علی] مطهری و [محمدرضا] عارف دریک قاب نشستند.»
روزنامه کیهان اما کنگره حزب مردمسالاری را همایشی برای حمله به «نهادهای نظام» توصیف کرده و نوشتهاست: «همایش کنگره حزب مردم سالاری که با هدف انتخاباتی و سرپوش گذاشتن به اختلافات میان اصلاحطلبان برگزار شد، علاوه بر اینکه نتوانست اختلافات موجود را بپوشاند، هدف انتخاباتی خود را نیز با حمله به نهادهای نظام از جمله شورای نگهبان علنی ساخت.» این روزنامه همچنین نوشتهاست: «حضور اصلاحطلبان در انتخابات در حالیکه به صراحت عبور خود را از قانون و معیارهای قانونی انتخابات سالم علنی ساختهاند، جای سوال دارد.»
کیهان در تیتر یک شماره شنبه خود انتصاب غلامعلی خوشرو به عنوان نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان ملل را پس از مخالفت دولت و کنگره آمریکا با ورود حمید ابوطالبی به دلیل شرکت در اشغال سفارت آمریکا، «پذیرش اهانت به پاسپورت ایرانی» توصیف کرده و آن را «عقبنشینی دولت با تغییر نماینده ایران در سازمان ملل» خواندهاست.
روزنامه جوان ضمن انتشار گزارشی درباره دیدار فرستاده ویژه حسن روحانی با ولادیمیر پوتین، آن را بخشی از مقدمات «پیمان استراتژیک» میان ایران و روسیه توصیف کردهاست. این روزنامه همچنین نوشتهاست: «فرستاده ویژه رئیسجمهور ایران به روسیه، احتمالاً در پی چیزی فراتر بودهاست، زیرا میتوانست این سفر با اعزام فرد دیگری صورت گیرد که عنوان «مشاور رهبر انقلاب در امور بینالملل» را نداشته باشد.»
روزنامه ایران گزارش صندوق بینالمللی پول از ذخایر ارزی ایران را مورد توجه قرار داده و نوشتهاست: «ذخایر ارزی ایران که ترکیبی از سبد ارزی و طلای اندوخته شدهاست به بیش از ۱۲۶ میلیارد دلار رسیدهاست» و ایران بعد از «عربستان با ذخایر ارزی ۷۳۴ میلیارد دلاری» و «الجزایر با ذخایر ارزی ۱۸۷ میلیارد دلاری»، قرار دارد.
روزنامه وطن امروز عکس و تیتر یک خود را به «# اهواز» و آلودگی هوای این شهر اختصاص داده و نوشتهاست: «خوزستانیها در پی بختک گرد و خاک که این روزها نفسشان را بریده با خاکنوشتههای ابتکاری خود در شبکههای اجتماعی به عدم توجه مسئولان اعتراض کردند.»
این روزنامه همچنین عکسهایی از این خاک نوشتهها را منتشر کردهاست، از جمله عکسهایی که نشان میدهد بر روی خودروهای گرد گرفته نوشتهاست: «میخواهم نفس بکشم» و «آقای روحانی ما وعدههایت را فراموش نکردهاست.»
روزنامه شهروند خبر دادهاست که «چهار معلم زن و یک مرد در تصادف هولناک صبحگاه پنج شنبه در جاده اهر-تبریز به کام مرگ فرو رفتند.» این روزنامه از «شهین پورشیخ، بیوک خانم قربان موحد، یمن حیدری، معصومه ابراهیمی و علیرضا فضلی» به عنوان پنج معلمی نامبردهاست که در این تصادف رانندگی جان خود را از دست دادند.
اجرای آزمایشی «فروش کارتی آب در خراسان رضوی» هم تیتر یک روزنامه شهروند است. این روزنامه نوشتهاست: بهتازگی در شهرستان بجستان استان خراسان رضوی «پروژه جداسازی شبکه آب شرب و آب بهداشتی» با احداث ۱۴ کیلومتر شبکه انتقال و توزیع آب، ایجاد ۲۰ ایستگاه برداشت آب اجرا شدهاست و «هر ایستگاه توزیع آب شرب در سطح شهر، مجهز به یک دستگاه شارژ و فروش کارتی آب است که شهروندان با خرید کارت قابل شارژ مشابه کارت اعتباری مترو و اتوبوس و قرار دادن این کارت اعتباری در دستگاه خرید آب همانند سوختگیری با کارت سوخت، اقدام به پُر کردن ظروف خود از آب تصفیهشده با استانداردهای شرب میکنند.»
به نوشته روزنامه شهروند «اکنون قیمت خرید هر لیتر آب شرب برای مصرفکنندگان ۱۰ تومان است درحالیکه به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، کیفیت این آب از کیفیت بطریهای آب معدنی نیز بیشتر است.»
دومین همایش اصلاحطلبان در کمتر از یک ماه؛ اتحاد اصلاحطلبان علیه فرصتطلبان
روزنامههای مردمسالاری، اعتماد، فرهیختگان، آفتاب یزد و آرمان تیتر یا عمس یک شماره شنبه خود را به حضور شماری از چهرههای اصلاح طب، پیامهای اکبرهاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی به این کنگره و همچنین سخنرانی علی مطهری در آن اختصاص دادهاند. روزنامه شرق به تاکید سخنرانان این همایش بر «اتحاد اصلاحطلبان علیه فرصتطلبان» اشاره کردهاست.
روزنامه مردمسالاری در تیتر یک شماره شنبه خودضمن انتشار گزارشی درباره «سیزدهمین کنگره سراسری حزب مردمسالاری» نگزارش دادهاست که «سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری روز پنجشنبه در مجتمع فرهنگی آدینه با شعار «اصلاحات لازمه اعتدال» برگزار شد.»
بنابر گزارش روزنامه مردمسالاری در این همایش حسین موسویتبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، عبدالواحد موسویلاری عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز، محسن رهامی رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، رسول منتجبنیا قائم مقام حزب اعتمادملی، علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی، مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری و محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت سخنرانی کردند.
به نوشته روزنامه مردمسالاری، اکبرهاشمی رفسنجانی در پیام خود به این کنگره تاکید کردهاست که «تعدد احزاب که در قانون اساسی جمهوری اسلامی اصول و بندهای متعددی را به خود اختصاص داده بنبستهای موجود در حکومتهای متعصب را میشکند و فضا را برای مردمسالاری دینی» باز میکند، و همزمان محمد خاتمی نیز در پیام خود گفتهاست: «سیاست دینی، انقلابی و ملی همه ما دفاع از نظامی است که متعلق به همگان و متکی بر رای مردم و مدافع آزادی، عدالت و اخلاق است.»
روزنامه اعتماد هم تیتر یک شماره شنبه خود را به برگزاری کنگره سیزدهم حزب مردمسالاری اختصاص داده و و تاکید کردهاست که «در کنگره حزب مردمسالاری، [علی] مطهری و [محمدرضا] عارف دریک قاب نشستند.»
این روزنامه نوشتهاست: «بعد از یک دوره هشت ساله سکوت، دومین گردهمایی اصلاحطلبانه روز پنجشنبه برگزار شد تا بعد از همایش سراسری اصلاحطلبان دومین گردهمایی باشد که در دولت یازدهم فعالان سیاسی این جریان فکری را دور هم جمع میکند تا دغدغههای چهار سال پیش رویشان را به گفتوگو بنشینند.»
اعتماد با اشاره به اینکه برگزاری کنگره حزب مردمسالاری با شعار «اصلاحات لازمه اعتدال» در روز پنجشنبه نهم بهمن ماه، نوشتهاست: «گرچه آخرین کنگره حزب مردمسالاری بهمن سال گذشته با رویکرد حمایتی از حسن روحانی و عملکرد دولت یازدهم برگزار شده بود اما سیزدهمین کنگره این حزب یک سال مانده به انتخابات [دهمین دوره مجلس شورای اسلامی]، رنگ انتخاباتی دارد تا همان طور که دبیرکل مردمسالاری پیش از این اعلام کرده بود بعد از برگزاری آن فعالیتهای انتخاباتی [این] حزب هم کلید بخورد.»
اعتماد همچنین نوشتهاست: «مهمان ویژه کنگره مردمسالاری علی مطهری بود. نماینده مجلسی که گرچه از همان مجلس هشتم منتقد جدی دو دولت نهم و دهم بود اما با خاستگاه اصولگرایی در جبهه مخالف اصلاحطلبان قرار داشت و در مجلس نهم گرچه در لیست جبهه متحد اصولگرایان جای نگرفت اما همچنان پایگاه اصولگرایی خود را حفظ کرد.»
به نوشته روزنامه اعتماد، محمدرضا عارف طی سخنانی در کنگره حزب مردمسالاری «بازهم بر اجماع همه اصلاحطلبان با یکدیگر» تاکید کرده و گفتهاست: «مهمترین مساله برای ما انتخابات مجلس است» و «نباید از الان بحث لیست جداگانه را مطرح کنیم. بلکه باید با اجماع کامل حرکت کنیم و راهی جز همراهی و همدلی نداریم. باید برای یک بار هم که شده از خودخواهی عبور کنیم و سهمخواهی را کنار بگذاریم.»
روزنامه شرق در تیتر یک شماره شنبه خود ضمن انتشار گزارشی از برگزاری کنگره حزب مردمسالاری، نوشتهاست که چهرههای اصلاحطلب در این همایش بر «اتحاد اصلاحطلبان علیه فرصتطلبان» تاکید کردهاند.
مرجان توحیدی در گزارش روزنامه شرق درباره «بغض علی مطهری» در جریان سخنرانی در کنگره حزب مردمسالاری نوشته اس: علی مطهری «شمردهشمرده، همانطور که سبک صحبت کردنش است، در حال سخنرانی بود. "... دل ما برای انقلاب میسوزد یا دل تندروها که در مجلس هستند؟» بعد ادامه داد: «شب ۱۵خرداد، از بازداشت شهید مطهری...، همینجا لحن صدایش تغییر کرد، بغضآلود شد و نتوانست ادامه دهد. دست بر صورت گذاشت و سکوت کرد» و «سالن مجتمع آدینه که میزبان میهمانان سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری بود، غرق در سکوت شد. نگاه متعجب همه، علی مطهری را دنبال میکرد؛ فرزند ایدئولوگ انقلاب در روزهای آغازین بهمن از جفایی که تندروها بر انقلاب روا داشتهاند، گلایههای زیادی داشت.»
روزنامه شرق همچنین نوشتهاست: «اگرچه اصلاحطلبان سعی داشتند تا روی سخنانشان متوجه جناح خاصی نباشد و نقدها روندها را نشانه بگیرد، اما مطهری آمده بود تا از اصولگرایان شکایت کند. گویا او هنوز از ماجرای نطق ناتمامش در مجلس و نحوه پوشش رسانهای اتفاقات آن روز، دلگیر بود. بههمیندلیل هم انتقادش را از نحوه برخورد تندروها با نیروهای انقلاب آغاز کرد و درنهایت عملکرد رسانهای این جریان را مورد توجه قرار داد.»
این روزنامه نوشتهاست که علی مطهری در کنگره حزب مردمسالاری گفتهاست: «مساله اصلی امروز، مساله نفوذ فرصتطلبان است. میگویند که انقلاب فرزندخور است، درحالیکه این طور نیست. اگر ما از خیز فرصتطلبها جلوگیری کنیم، این قاعده کلی نیست.»
این نماینده مجلس نهم همچنین گفتهاست: کسی که بهطور طبیعی راه خود را عوض کند، دچار ریزش شدهاست. نه اینکه ما اصرار بر ریزش داشته باشیم و همه را از قطار انقلاب پیاده کنیم، هاشمی، ناطقنوری، موسوی و کروبی پیاده شوند. امثال رسایی و کوچکزاده میشوند انقلابی.»
به گزارش شرق، علی مطهری همچنین گفتهاست: «فکر میکنند که من دلبستگی فردی به موسوی و کروبی دارم. این راه قابلادامهدادن نیست. باید این راه را تغییر داد و همه با هم باشیم. چرا افراد را هل میدهیم و میخواهیم بهجای وحدت، افراد را طرد کنیم و دایره انقلاب را محدود کنیم. دل ما برای انقلاب میسوزد یا دل تندروها.»
روزنامه کیهان در گزارشی کنگره حزب مردمسالاری را همایشی برای حمله به «نهادهای نظام» توصیف کرده و نوشتهاست: «همایش کنگره حزب مردم سالاری که با هدف انتخاباتی و سرپوش گذاشتن به اختلافات میان اصلاحطلبان برگزار شد، علاوه بر اینکه نتوانست اختلافات موجود را بپوشاند، هدف انتخاباتی خود را نیز با حمله به نهادهای نظام از جمله شورای نگهبان علنی ساخت.»
این روزنامه همچنین نوشتهاست: «در سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری سخنرانان با حمله به نهادهای انقلاب از جمله شورای نگهبان روند برگزاری انتخابات را زیر سوال بردند.»
کیهان که تحت نظر نماینده رهبر جمهوری اسلامی منتشر میشود با تاکید براینکه «برای اصلاحطلبان فعالیت سالم انتخاباتی معنا و مفهومی ندارد، یک روز آنان تنور انتخابات را با شعار انتخابات سالم و شبهه تقلب در انتخابات روشن میکنند و روز دیگر با حمله به نهادهای نظام از جمله شورای نگهبان»، نوشتهاست: «در یک کلام میتوان گفت حضور اصلاحطلبان در انتخابات در حالیکه به صراحت عبور خود را از قانون و معیارهای قانونی انتخابات سالم علنی ساختهاند، جای سوال دارد.»
فرستاده ویژه رئیس جمهوری اسلامی در مسکو؛ «پیمان استراتژیک» روی میز ایران و روسیه
روزنامه جوان ضمن انتشار گزارشی درباره دیدار فرستاده ویژه حسن روحانی با ولادیمیر پوتین، آن را بخشی از مقدامات «پیمان استراتژیک» میان ایران و روسیه توصیف کردهاست.
این روزنامه ضمن اختصاص عکس یک شماره شنبه خود به عکس دیدار علی اکبر ولایتی با ولادیمیر پوتین، در گزارشی با تیتر «پیمان استراتژیک روی میز» نوشتهاست: «علیاکبر ولایتی با عنوان «فرستاده ویژه رئیسجمهور» به دیدار پوتین رفت تا چنین به نظر برسد که حلقه دیدارهای راهبردی دو کشور ایران و روسیه که در روزهای اخیر با طرح بحث مجهز شدن ایران به سامانه دفاع موشکی اس۳۰۰ ادامه پیدا کرده بود، کاملتر شود.»
روزنامه جوان از علی اکیر ولایتی به عنوان «فرستاده ویژه رئیسجمهور» نامبرده و یادآوری کردهاست که او «در تاریخ پس از انقلاب یک دیپلمات شناختهشده و یک فرستاده خاص و مذاکرهکننده مورد اعتماد» مقامهای ارشد جمهوری اسلامی بودهاست.
این روزنامه نوشتهاست که علی اکبر ولایتی در سفر پنجشنبه خود به مسکو ابتدا با وزرای انرژی و خارجه روسیه دیدار کرده و سپس در یک دیدار یکونیم ساعته با ولادیمیر پوتین مذاکره کردهاست.
جوان از قول علی اکبرولایتی نوشتهاست: «بیگمان هم ایران و هم روسیه تا حدودی شرایط خود را در برابر غرب یکسان میبینند. تحریمهای اقتصادی و تلاش برای براندازی و تغییر حکومتها و مکتبها، آشکارترین رفتار غرب در برابر دو کشور ایران و روسیه بودهاست.»
به نوشته روزنامه جوان، علی اکبر ولایتی سفر خود به مسکو را «مهم و قابل بهرهبرداری» توصیف کرده و گفتهاست: «برخورد مثبت رئیسجمهور روسیه نشان داد که امکان بهرهبرداری از این فرصت» وجود دارد، ضمن اینکه «عزم مسئولان عالی ایران، گسترش و تعمیق هر چه بیشتر روابط استراتژیک ایران و روسیه است.»
علیاکبر ولایتی همچنین گفتهاست که رئیس جمهوری روسیه «از گسترش روابط در همه زمینهها استقبال کرد» و «در آینده به ایران سفر خواهد کرد.»
«موافقت روسیه با عضویت کامل ایران در پیمان شانگهای» و همچنین «ارتقای روابط اقتصادی، گسترش حمل و نقل ریلی، صادرات محصولات اقتصادی از ایران به روسیه، همکاریهای اقتصادی در زمینه آبزیان و ایجاد شش نیروگاه حرارتی در ایران» از جمله توافقاتی است که روزنامه جوان از قول علی اکبر ولایتی از آن به عنوان بخشی از دستاوردهای این سفر اشاره کرده و البته این روزنامه تاکید کردهاست که «درباره مذاکرات هستهای نیز گفتوگو شدهاست.»
روزنامه جوان اهداف سفر علیاکبر ولایتی را «فراتر» از اخبار منتشر شده در رسانهها ارزیابی کرده و نوشتهاست: «فرستاده ویژه رئیسجمهور ایران به روسیه، احتمالاً در پی چیزی فراتر از آنچه گفت شده، بودهاست، زیرا میتوانست این سفر با اعزام فرد دیگری صورت گیرد که عنوان «مشاور رهبر انقلاب در امور بینالملل» را نداشته باشد.»
روزنامه ایران: رتبه سوم ذخایر ارزی ایران در میان ۳۰ کشور خاورمیانه
روزنامه ایران گزارش صندوق بینالمللی پول از ذخایر ارزی ایران را مورد توجه قرار داده و نوشتهاست: «ذخایر ارزی ایران که ترکیبی از سبد ارزی و طلای اندوخته شدهاست به بیش از ۱۲۶ میلیارد دلار رسیدهاست.»
به نوشته این روزنامه «صندوق بینالمللی پول، ایران را سومین کشور از نظر حجم ذخایر ارزی در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی معرفی و اعلام کرد که ایران ۸٫۵ درصد ذخایر ارزی ۱۵۰۵ میلیارد دلاری منطقه را به خود اختصاص دادهاست، و برآوردهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد ایران از نظر میزان ذخایر ارزی میان ۳۰ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی در جایگاه سوم قرار گرفتهاست.»
روزنامه ایران همچنین گزارش دادهاست که «عربستان با ذخایر ارزی ۷۳۴ میلیارد دلاری بیشترین ذخایر ارزی در منطقه را به خود اختصاص دادهاست. الجزایر با ذخایر ارزی ۱۸۷ میلیارد دلاری در جایگاه دوم از این نظر قرار گرفتهاست» و ذخایر ارزی ایران هم با افزایش حدود ۹ میلیارد دلاری» در پایان سال ۲۰۱۴ به «۱۲۶٫۵ میلیارد دلار رسیدهاست که رکورد جدیدی برای این کشور محسوب میشود.»
این روزنامه یادآدوری کردهاست که «ذخایر ارزی ایران در سال ۲۰۱۳ بالغ بر ۱۱۷٫۶ میلیارد دلار» بود، نوشتهاست: «ذخایر ارزی ایران از سال ۲۰۰۸ روندی افزایشی را طی کردهاست. این رقم در سال ۲۰۰۸ بالغ بر ۷۹٫۶ میلیارد دلار، در سال ۲۰۰۹ بالغ بر ۷۸ میلیارد دلار و در سال ۲۰۱۰ حدود ۷۸٫۹ میلیارد دلار بودهاست» و سال ۲۰۱۰ «نخستین سالی است که حجم ذخایر ارزی ایران از مرز ۱۰۰ میلیارد دلار» عبور کردهاست.
روزنامه ایران همچنین نوشتهاست: «علاوه بر مجموع ذخایر ارزی ایران، بخشی از درآمدهای نفتی کشور نیز در صندوق توسعه ملی ذخیره میشود که این ذخایر طبق قانون صرف پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی و همچنین سرمایهگذاری در خارج از کشور میشود.»
به گزارش این روزنامه، براساس تازهترین آمار ارائه شده «از سوی انجمن صندوقهای ثروت ملی (SWFI) منابع صندوق توسعه ملی ایران با ۶۲میلیارد دلار هماکنون از مجموع ۷۷ حساب ذخیره ارزی موجود در جهان در رتبه ۲۲ صندوقهای ثروت ملی جهان قرار دارد» و این درحالی است که «سه کشور نروژ، امارات و عربستان سعودی با دارا بودن بالغ بر ۸۹۳، ۷۷۳ و ۷۵۷ میلیارد دلار در حساب ذخیره ارزی خود در رتبههای اول تا سوم قرار دارند.»
کشته شدن پنج معلم در تصادف رانندگی جاده اهر به تبریز
روزنامه شهروند از درگذشت پنج معلم طی تصادف رانندگی آذربایجان شرقی گزارش داده و نوشتهاست: «تصادف هولناک در جاده مرگ بار دیگر سریال قربانی گرفتن جادههای کمعرض را تکرار کرد. چهار معلم زن و یک مرد در تصادف هولناک صبحگاهی جاده اهر-تبریز به کام مرگ فرو رفتند.»
این روزنامه به نقل از اطلاعیه روابطعمومی مدیریت آموزشوپرورش شهرستان اهر از «شهین پورشیخ، بیوک خانم قربان موحد، یمن حیدری، معصومه ابراهیمی و علیرضا فضلی» به عنوان پنج معلمی نامبردهاست که در این تصادف رانندگی جان خود را از دست دادند.
روزنامه شهروند با اشاره به اینکه «در این تصادف یک پژو روآ با ۵سرنشین با یک تریلی اسکانیا برخورد کرد که همه سرنشینان خودروی پژو در دم کشته و راننده تریلر زخمی شد»، نوشتهاست: «روز پنجشنبه مدارس تعطیل بود و این معلمان برای شرکت در دورههای ضمن خدمت عازم تبریز بودند که تصادف تلخ زندگی را از آنها ربود.»
این روزنامه از قول علی مجیدی رئیس جمعیت هلالاحمر هریس نوشتهاست:«ساعت ۷:۳۸ دقیقه صبح روز پنجشنبه گزارشی مبنی بر تصادف یک خودروی پژو روآ با یک تریلر به نجاتگران پایگاه امداد جادهای شهید ابوالقاسم جعفری بیلبوردی مخابره شد. با دریافت این خبر بلافاصله سه امدادگر در قالب یک تیم عملیاتی و یک خودروی نجات راهی محل حادثه شدند. امدادگران به محض رسیدن به محل حادثه متوجه شدند خودروی پژو روآ بر اثر شدت تصادف تبدیل به آهنپاره شدهاست. بررسیهای اولیه نشان میداد پنج سرنشین آن به کام مرگ فرو رفتهاند. عملیات رهاسازی اجساد از داخل خودرو همزمان با امدادرسانی به راننده مصدوم تریلر آغاز شد و با پایان عملیات امدادگران، اجساد چهار زن و یکمرد به پزشک قانونی شهرستان هریس منتقل شد و راننده تریلر توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافت.»
به گزارش روزنامه شهروند، حسن فرجی رئیس پلیس آذربایجانشرقی نیز یک روز بعد از وقوع این تصادف رانندگی اعلام کردهاست که «سرعت زیاد، انحراف به چپ راننده خودروی سواری روآ و لغزنده بودن جاده علت اصلی این حادثه مرگبار بودهاست. راننده خودروی سواری روآ به دلیل بیاحتیاطی، انحراف به چپ ناشی از لغزنده بودن جاده و تخطی از سرعت مطمئنه، ۵۰ درصد مقصر و ۵۰ درصد دیگر هم اداره راهوشهرسازی به دلیل قصور در نمکپاشی به موقع بعد از بارش برف مقصر شناخته شدند.»