گروه حکومت اسلامی: نوجوانی که به مسافران قطار در آلمان حمله کرد، سرباز ما بود

مهاجم با آنکه موفق به فرار از قطار شده بود٬ از سوی اعضای یک واحد پلیس که به طور تصادفی در محل حضور داشت٬ به ضرب گلوله از پای درآمد.

گروه حکومت اسلامی (داعش) مسئولیت حمله یک مهاجر ۱۷ ساله افغان به مسافران قطاری در آلمان را به عهده گرفت. حکومت اسلامی گفته که نوجوان افغان یکی از «سربازان» این گروه بود.

گروه حکومت اسلامی، سه‌شنبه ۲۹ تیر در سایت اعماق نوشت که اقدام این نوجوان پاسخی به درخواست این گروه از هوادارانش٬ برای حمله به شهروندان کشورهای عضو ائتلاف بین‌المللی علیه داعش بوده است.

این در حالی است که یوآخیم هرمان، وزیر داخلی ایالت باواریا، در یک کنفرانس خبری در مونیخ گفته هنوز هیچ سند قطعی مبنی بر ارتباط این نوجوان افغان با گروه حکومت اسلامی به دست نیامده است.

اما آقای هرمان در تلویزیون زد.دی‌.اف آلمان گفته بود که از محل زندگی این نوجوان٬ یک پرچم گروه حکومت اسلامی کشف شده است.

به گفته وی٬ این پرچم که به نظر می‌رسد نوجوان مهاجم افغان خودش آن را ساخته٬ همراه با متنی که بخش‌های مختلف آن به زبان‌های پشتو٬ لاتین و عربی نوشته شده٬ احتمال این که این جوان بدون ارتباط مستقیم با گروه حکومت اسلامی افراطی شده باشد را تقویت می‌کند.

روزنامه فرانکفورترآلگماینه٬ چاپ آلمان نیز نوشته که این ادعای گروه دولت اسلامی باید مورد بررسی قرار بگیرد. چرا که این گروه در مورد اقدام تروریستی اخیر در نیس فرانسه هم بعد از مدتی٬ چنین ادعایی را مطرح کرد.

این روزنامه نوشته ممکن است داعش قصد داشته باشد از این دو حادثه به نفع خود بهره‌برداری کند.

یک نوجوان افغانستانی ۱۷ ساله که بیش از یک سال پیش٬ به تنهایی و به عنوان پناهنده وارد آلمان شد بود، دوشنبه شب٬ نزدیک شهر وورتسبورگ در ایالت باواریا در جنوب آلمان با تبر و چاقو به مسافران یک قطار حمله و چند نفر را زخمی کرد.

چهار نفر از زخمی‌شدگان عضو یک خانواده چینی اهل هنگ کنگ هستند که دست‌کم حال دو تن از آنها وخیم گزارش می‌شود.

نوجوان مهاجم با آنکه موفق به فرار از قطار شده بود٬ از سوی اعضای یک واحد سیار پلیس که به طور تصادفی در محل حضور داشت٬ مورد تعقیب قرار گرفت و به ضرب گلوله از پای درآمد.

سازمان حفاظت از قانون اساسی (نهاد امنیتی آلمان) در ایالت بایرن اعلام کرده که در ماه‌های گذشته گروه‌های افراطی اسلام‌گرا تلاش‌های بسیاری کرده‌اند تا به جوانان پناهجویی که در بخش‌های مختلف این ایالت زندگی می‌کنند٬ نزدیک شوند.

آن‌طور که این نهاد اعلام کرده این گروه‌ها از راه ارائه خدمات اجتماعی و به ویژه لباس به جوانان٬ با آنها ارتباط برقرار کرده و بعد تلاش می‌کنند از میان آنها عضوگیری کنند.

در سال ۲۰۱۵ بیش از ۱۴ هزار نوجوان بدون همراهی اعضای خانواده به آلمان پناهنده شده‌اند که بیش از ۳۲ درصد آنها افغان و حدود ۲۸ درصد آنها سوری هستند.