باشگاه خبرنگاران جوان، وابسته به صداوسیمای جمهوری اسلامی، از «درگیری» بین موافقان و مخالفان محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری سابق ایران، در جریان سفر او به شهر ملارد در اطراف تهران در روز پنجشنبه، ۲۴ تیر، خبر داد.
رئیس جمهوری سابق ایران در سخنرانی خود در این شهر از «تخریب آبروی دیگران» انتقاد کرده و در واکنشی غیرمستقیم به اتهامهای متوجه خود، سیاستمداران در کشور را متهم کرد که «تخریب» دیگران جزئی از رفتارشان شده است.
او گفت که «تخریب دیگران برای اثبات خود» با «طراحیهای مستکبران در فضای رفتاری فعالان و سیاستورزان» ایران «وارد و نهادینه شده است».
آقای احمدینژاد که در هشت سال ریاست خود با تکرار عبارت «بگم، بگم» آن را وارد ادبیات سیاسی جمهوری اسلامی کرد افزود: «به جای بیان نقاط مثبت خود، دائماً دیگران را با بدترین روشها و توهینها و افترائات تخریب میکنند و نتیجه میگیرند که خودشان خوبند.»
وبسایت باشگاه خبرنگاران جوان در گزارش خود نوشت که «به نظر میرسید فریادهای یکی از مخالفان احمدینژاد باعث آغاز این درگیری شده بود».
بر اساس این گزارش، طرفداران محمود احمدینژاد نیز در واکنش به شعارهای مخالفان، شعار «مرگ بر منافق» سر دادند، اما «با دخالت پلیس این درگیری خاتمه یافت».
این وبسایت همچنین فیلمی را از این «درگیری» منتشر کرده که در آن صدای شعار دادن مخالفان محمود احمدینژاد حذف شده و تنها شعار «مرگ بر منافق» طرفداران او قابل شنیدن است.
باشگاه خبرنگاران جوان همچنین تصاویری از پلاکاردهایی منتشر کرده است که موافقان و مخالفان آقای احمدینژاد حمل میکردند.
تعدادی از جوانان مخالف آقای احمدینژاد پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «خس و خاشاک تویی» و «هاله نور رو دیدی، کابینه مفسدتو ندیدی».
موافقان نیز پلاکاردهایی با عکس او به همراه داشتند که روی یکی از آنها انگشت آقای احمدینژاد به سمت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، نشانه رفته و در کنار تصویر نوشته شده که «کلفتتر از تو هم نتوانست کاری کند».
سخنرانی آقای احمدینژاد در ملارد بنا بود پیش از دور دوم انتخابات مجلس برگزار شود، اما شورای تأمین شهرستان تصمیم گرفت که این مراسم بعد از برگزاری انتخابات برگزار شود «تا بتوان اقدامات لازم برای برقراری نظم و امنیت برگزاری مراسم صورت داد».
محمود احمدینژاد خردادماه به زنجان و پیش از آن در فروردین به آمل سفر کرده بود.
در همین زمینه برخی از رسانههای ایران آغاز سفرهای او را به معنای تلاش برای بازگشت به سیاست ایران و نامزدی دوباره در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ ارزیابی کردهاند، گمانهای که خود او نه تایید کرده است و نه رد.
این در حالی است که اکبر ترکان، مشاور ارشد حسن روحانی، از آقای احمدینژاد به عنوان «مهره سوخته» نام برده و علی مطهری، نماینده تهران، نیز گفته که او پیش از نامزد شدن «باید محاکمه شود».
حتی برخی از چهرههای اصولگرا مانند محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین، تلویحا اعلام کردهاند که از آقای احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری حمایت نخواهند کرد.
آقای احمدینژاد در سخنان خود در مسجد جامع ملارد «اشرافیگری»، «دستاندازی به بیتالمال»، «بیعدالتی»، «خودبرتربینی و استکبار ورزیدن»، «دروغ گویی و فریب کاری» و «تخریب دیگران برای اثبات خود» را از «تبعات فقدان عزت و عزتمداری» در جامعه دانست.
برخی از نزدیکان محمود احمدینژاد جزء نخستین مقامات جمهوری اسلامی هستند که به اختلاس و فساد گسترده متهم شده و حتی در دادگاه نیز محکوم شدند.