روزنامههای جمهوری اسلامی و بهار از «بلاتکلیفی فعالان اقتصادی با ۶۴ بخشنامه ارزی در ۱۹ ماه» گزارش دادهاند.
روزنامه آرمان از قول محمدحسین صفار هرندی، وزیر سابق ارشاد اسلامی، در دولت احمدینژاد خبر داده است که در تازهترین نظرسنجی انجام شده «تنها ۱۳درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
رمضان شریف مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران به روزنامه اعتماد گفته است که «اطلاعات دومین پهپاد آمریکایی» که در اختیار سپاه پاسداران قرار دارد «مربوط به پایانههای نفتی ایران است».
روزنامه خراسان از «تلاش سازمان تامین اجتماعی برای افزایش ۵ سال به سن بازنشستگی» و «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل تامین اجتماعی» خبر داده است.
روزنامه جمهوری اسلامی از قول مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، نوشته است که «شمار مراجعات مردمی در هوای آلوده به بیمارستانهای قلب، ۳۰ درصد و به بیمارستانهای عمومی ۱۵ درصد افزایش یافته است».
روزنامه دنیای اقتصاد گزارش داده است که «مشهد، کرج و اصفهان» هم به دلیل آلودگی هوا «تعطیل شدند».
بهروز بهزادی که از ابتدای انتشار روزنامه اعتماد به مدت ده سال سردبیری آن را بر عهده داشت طی سرمقالهای با تیتر «ده سال با شما» خبر داده که از سردبیری روزنامه اعتماد کنارهگیری کرده است.
بلاتکلیفی فعالان اقتصادی با ۶۴ بخشنامه ارزی در ۱۹ ماه
روزنامههای جمهوری اسلامی و بهار از قول حمید صافدل، رئیس سازمان توسعه تجارت، گزارش دادهاند که «بخشنامههای پیاپی دولت، بازار را به هم ریخته است».
رئیس سازمان توسعه تجارت همچنین تاکید کرده است که «مدیریت واردات و صادرات باید به گونهای انجام شود که باعث ایجاد رانت برای عدهای نشود».
همزمان روزنامه جمهوری اسلامی از «بلاتکلیفی فعالان اقتصادی با ۶۴ بخشنامه ارزی در ۵۷۰ روز» گزارش داده است.
این روزنامه نوشته است که بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نشان میدهد که «بانک مرکزی از ابتدای فرودین سال ۱۳۹۰ تا مهرماه ۱۳۹۱ در حوزه سیاستهای ارزی ۶۴ بخشنامه، دستورالعمل صادر کرده یا اقدام ارزی انجام داده است» و «به طور متوسط هر ۸ روز یک بار سیاستهای اقتصادی دولت تغییر کرده است».
روزنامه جمهوری اسلامی یکی از دلایل صدور بخشنامههای متعدد ارزی را «عدم هماهنگی مسئولان» توصیف کرده و نوشته است که «بررسی آمار و قوانین ارزی بانک مرکزی نیز نشان میدهد تنها طی ۲۰ روز گذشته ۴۱ بخشنامه ارزی صادر شده است».
این روزنامه همچنین از ابوالقاسم حکیمیپور، کارشناس اقتصاد، نوشته است که «بخشنامههای بانک مرکزی که عمر مفیدشان ۴۵ روز است تأثیر بسیار زیادی در نابهسامانیهای اخیر اقتصاد داشته است، چراکه بخش عمده تولید، صادرات و کالا و خدمات از ناحیه این بخشنامهها دچار التهاب شدهاند».
صفارهرندی: تنها ۱۳ درصد مردم طرفدار امتداد دولت احمدینژاد هستند
روزنامه آرمان از قول محمدحسین صفار هرندی وزیر سابق ارشاد اسلامی در دولت احمدینژاد نوشته است که در تازهترین نظرسنجی انجام شده «تنها ۱۳ درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
به گزارش این روزنامه، محمدحسین صفار هرندی دوشنبه شب طی سخنانی در مراسم بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق گفت که «باعث تاسف است برای دولتی که این قدر خدمت کرده، اما به دلیل رفتارهای اخیرش وقتی درباره تداوم این دولت پرسیده میشود، تنها ۱۳درصد با آن موافقند».
محمدحسین صفارهرندی که سوابقی چون رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران، سردبیری روزنامه کیهان و نیز وزارت ارشاد اسلامی در دولت اول محمود احمدینژاد را در کارنامه دارد درباره «امکان تداوم دولت احمدینژاد» گفته است که «این اتفاق چندان شدنی نیست؛ چراکه بر اساس نظرسنجی یک موسسه معتبر، تنها ۱۳درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
به نوشته روزنامه آرمان، محمدحسین صفارهرندی علاوه بر انتقاد از اکبرهاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و اصلاحطلبان گفته است که در خصوص «تغییر منش دولتها، تغییر منش در دولت آقای احمدینژاد بیشتر بوده است، و آقای احمدینژاد دولتش را حاصل نذر و نیاز میدانست، اما فراموش کرد که خاستگاه او از کجا بوده است».
مشاور فعلی فرمانده کل سپاه پاسداران در ارزیابی تغییر و جابهجایی اخیر شماری از مقامهای دولتی از جمله اسنفدیار رحیم مشایی نیز گفته است که «تنها چیزی که میتوان از این تغییرات گفت این است که ما با یک بازی شطرنج روبهرو هستیم که در آنها مهرهها جابهجا میشوند ولی شطرنجباز باید منتظر کیش و مات شدن هم بماند».
مدیر کل روابط عمومی سپاه: اطلاعات پهپاد آمریکایی درباره پایانههای نفتی ایران است
روزنامههای کیهان، جام جم، جمهوری اسلامی، اعتماد، آرمان، ابتکار، و ملت ما تیتر یا عکس یک شماره پانزدهم آذرماه را به ادعای سپاه پاسداران درباره «شکار یک پهپاد آمریکایی» اختصاص دادهاند. رمضان شریف مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران نیز به روزنامه اعتماد گفته است که «اطلاعات این پهپاد آمریکایی مربوط به پایانههای نفتی ایران است».
مدیرکل روابط عمومی سپاه در گفتوگو با مجتبی حسینی، خبرنگار روزنامه اعتماد، گفته است که «چگونگی به تور انداختن پهپاد اسکنایگل بسیار حائز اهمیت است و حتی گرفتار شدن این پهپاد در تور امنیتی نیروی دریایی سپاه از پهپاد آرکیو ۱۷۰ اهمیت بیشتری دارد».
رمضان شریف به این روزنامه گفته است که «به تور افتادن پهپاد آمریکایی یک هدیه الهی در حوزه تکنولوژی بود» و تاکید کرده که «توانستهایم با کمترین آسیب به این پهپاد دست پیدا کنیم» و «اطلاعات این پهپاد را تخلیه کردهایم و یکی از مهمترین ویژگیهای این پهپاد تخلیه همین اطلاعات است که آمریکاییها به دنبال کسب چه اطلاعاتی بودهاند».
مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران با تاکید بر این که «پهپاد اسکنایگل جمعآوری اطلاعات نظامی، جمعآوری اطلاعات در حوزه انرژی و بهویژه تردد نفت از پایانههای نفتی ایران را دنبال میکرده است» و «این اطلاعات به ما کمک میکند که مختصات جغرافیای ذهنی آمریکاییها را به دست آوریم که به دنبال چه نوع اطلاعاتی هستند».
رمضان شریف با تاکید بر این که آمریکاییها تماسی با نیروی دریایی ایران درباره این پهپاد نگرفتهاند به روزنامه اعتماد گفته است که «این چیزی نیست که آمریکاییها بتوانند به راحتی تکذیب کنند».
این فرمانده ارشد سپاه پاسداران همچنین درباره پهپاد آرکیو ۱۷۰ که یک سال پیش سپاه پاسداران آن را در اختیار گرفت نیز گفته است که «برخی گفتهاند که تولید انبوه این پهپادها آغاز شده است، حرف درستی نیست چرا که خود آمریکاییها هم تعداد محدودی از این پهپادها را در اختیار دارند» و این هم که ما با یک سرعت محیرالعقولی توانسته باشیم پهپاد آمریکایی را مهندسی معکوس بکنیم حرف درستی نیست» اما «استخراج اطلاعات این پهپاد نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد».
رمضان شریف در عین حال گفته است که نکته مهم «شروع مهندسی معکوس است که در مرحله اول جزئی از این پهپاد و در بلندمدت کل پهپادهای آمریکایی مهندسی معکوس میشوند».
روز سهشنبه، چهاردهم آذرماه، پس از آن که سپاه پاسداران از «شکار یک پهپاد اسکنایگل آمریکایی» خبر داد، جیسون سالاتا از سخنگویان ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس، ادعای سپاه پاسداران درباره شکار پهپاد آمریکایی در آسمان ایران را رد کرد و گفت که «همه هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه خاورمیانه بازشماری شدهاند».
«افزایش پنج سال به سن بازنشستگی» و «افزایش اختیارات مرتضوی»
روزنامه خراسان از «تلاش سازمان تامین اجتماعی برای افزایش ۵ سال به سن بازنشستگی» و «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل تامین اجتماعی» خبر داده است.
به گزارش این روزنامه، پنج ماه پس از آغاز «تدوین پیشنویس قانون تامین اجتماعی» و در حالی که تدوین این پیشنویس در سکوت خبری مسئولان این سازمان درباره تغییرات قانون تامین اجتماعی پیش میرفت»، نمایندگان تشکلهای کارگری فاش کردند که «افزایش پنج ساله سن بازنشستگی»، «لغو سهجانبهگرایی» بخشی از قانون جدید تامین اجتماعی است.
بهرغم آن که سعید مرتضوی دادستان سابق تهران و از متهمان پرونده کشته شدن دستکم چهار نفر از بازداشتشدگان پس از انتخابات در بازداشتگاه کهریزک در میان اعتراض شماری از نمایندگان مجلس به مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی منصوب شد، اما حالا روزنامه خراسان از قول «نمایندگان تشکلهای کارگری» خبر داده که «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل» بخشی از پیشنویس قانون جدید تامین اجتماعی است.
به نوشته این روزنامه، «افزایش نرخ حق بیمه»، «سختگیرانه شدن قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور»، و «محدود شدن ارائه خدمات بیمه» در «قانون جدید بیمه» نیز برخی از تغییرات مورد نظر مدیران سازمان تامین اجتماعی در «قانون جدید تامین اجتماعی» است.
محمدیار احمدیان، عضو هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و نماینده تشکلهای کارگری، به روزنامه خراسان گفته است که «طبق اساسنامه تامین اجتماعی مصوب هیئت دولت، هرگونه تغییر یا بازنگری در قانون تامین اجتماعی در حیطه اختیارات هیئت امناست و مدیرعامل و هیئت مدیره در این زمینه تکلیفی ندارند»، اما اکنون «بازنگری قانون تامین اجتماعی در معاونت حقوقی و بینالملل سازمان تامین اجتماعی» انجام شده و «هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی از بازنگری در قانون تامین اجتماعی کاملا بیاطلاع بودهاند».
روزنامه خراسان همچنین نوشته است که «طبق پیشنویس قانون تامین اجتماعی شرایط بازنشستگی دشوار و ارائه خدمات درمانی محدود شده است» و «عمده وظایف» به «مدیرعامل تنفیذ شده و دیگر ارکان تامین اجتماعی نقشی نمایشی پیدا میکنند و نقش حداقلی برای نمایندگان بیمهشدگان در نظر گرفتهاند».
محمدیار احمدیان نماینده تشکلهای کارگری در هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی گفته است که «هدف سازمان تامین اجتماعی از بازنگری در قانون تامین اجتماعی، کاهش هزینه و افزایش درآمد است» و «زیان شدید را متوجه بیمهشدگان میکند».
وزیر بهداشت: آلودگی هوا مراجعه به بیمارستانهای قلب را ۳۰ درصد افزایش داد
روزنامه جمهوری اسلامی از قول مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت درباره «رسوب ذرات آلاینده در ریه افراد» هشدار داده و نوشته است که «شمار مراجعات مردمی در هوای آلوده به بیمارستانهای قلب، ۳۰ درصد و به بیمارستانهای عمومی ۱۵ درصد افزایش یافته است».
به گزارش این روزنامه، مرضیه وحید دستجردی با تاکید بر این که «هماکنون قطر ذرات آلاینده هوا به کمتر از دو و نیم میکرون رسیده است و در حالی که ذرات آلاینده بین ۲.۵ تا ۱۰ میکرون، چندان خطری برای افراد ندارند، اما این ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون برای سلامت، بسیار خطرساز هستند».
به گفته وزیر بهداشت، «این ذرات آلاینده ریز داخل ریه افراد رسوب میکنند و امکان خروج آنها وجود ندارد» و «عوارض طولانیمدت برای مردم ایجاد میکنند».
مرضیه وحید دستجردی درباره مسئولان آلودگی هوا در تهران و شهرهای بزرگ با اشاره به این که «مجری اصلی برنامه کاهش آلودگی هوا در کشور سازمان محیط زیست است که مسئولیت دفع آلایندهها از فضا، سالمسازی خودروها و خروج کارخانهها از تهران را برعهده دارد»، گفته است که «وزارت بهداشت باید بیماران ناشی از آلودگی هوا را درمان کند» و «وزارت بهداشت جزء گروههایی است که از آلودگی هوا رنج میبرد، چرا که هنگام آلودگی هوا تعداد مراجعان به بیمارستانها نیز بیشتر میشود».
روزنامه دنیای اقتصاد در شماره چهارشنبه عکسی از «سقف دود بر فراز تهران» را به عنوان عکس یک منتشر کرده و خبر داده است که «مشهد، کرج و اصفهان» هم به دلیل آلودگی هوا «تعطیل شدند».
روزنامه آرمان از قول محمدحسین صفار هرندی، وزیر سابق ارشاد اسلامی، در دولت احمدینژاد خبر داده است که در تازهترین نظرسنجی انجام شده «تنها ۱۳درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
رمضان شریف مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران به روزنامه اعتماد گفته است که «اطلاعات دومین پهپاد آمریکایی» که در اختیار سپاه پاسداران قرار دارد «مربوط به پایانههای نفتی ایران است».
روزنامه خراسان از «تلاش سازمان تامین اجتماعی برای افزایش ۵ سال به سن بازنشستگی» و «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل تامین اجتماعی» خبر داده است.
روزنامه جمهوری اسلامی از قول مرضیه وحید دستجردی، وزیر بهداشت، نوشته است که «شمار مراجعات مردمی در هوای آلوده به بیمارستانهای قلب، ۳۰ درصد و به بیمارستانهای عمومی ۱۵ درصد افزایش یافته است».
روزنامه دنیای اقتصاد گزارش داده است که «مشهد، کرج و اصفهان» هم به دلیل آلودگی هوا «تعطیل شدند».
بهروز بهزادی که از ابتدای انتشار روزنامه اعتماد به مدت ده سال سردبیری آن را بر عهده داشت طی سرمقالهای با تیتر «ده سال با شما» خبر داده که از سردبیری روزنامه اعتماد کنارهگیری کرده است.
بلاتکلیفی فعالان اقتصادی با ۶۴ بخشنامه ارزی در ۱۹ ماه
روزنامههای جمهوری اسلامی و بهار از قول حمید صافدل، رئیس سازمان توسعه تجارت، گزارش دادهاند که «بخشنامههای پیاپی دولت، بازار را به هم ریخته است».
رئیس سازمان توسعه تجارت همچنین تاکید کرده است که «مدیریت واردات و صادرات باید به گونهای انجام شود که باعث ایجاد رانت برای عدهای نشود».
همزمان روزنامه جمهوری اسلامی از «بلاتکلیفی فعالان اقتصادی با ۶۴ بخشنامه ارزی در ۵۷۰ روز» گزارش داده است.
این روزنامه نوشته است که بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نشان میدهد که «بانک مرکزی از ابتدای فرودین سال ۱۳۹۰ تا مهرماه ۱۳۹۱ در حوزه سیاستهای ارزی ۶۴ بخشنامه، دستورالعمل صادر کرده یا اقدام ارزی انجام داده است» و «به طور متوسط هر ۸ روز یک بار سیاستهای اقتصادی دولت تغییر کرده است».
روزنامه جمهوری اسلامی یکی از دلایل صدور بخشنامههای متعدد ارزی را «عدم هماهنگی مسئولان» توصیف کرده و نوشته است که «بررسی آمار و قوانین ارزی بانک مرکزی نیز نشان میدهد تنها طی ۲۰ روز گذشته ۴۱ بخشنامه ارزی صادر شده است».
این روزنامه همچنین از ابوالقاسم حکیمیپور، کارشناس اقتصاد، نوشته است که «بخشنامههای بانک مرکزی که عمر مفیدشان ۴۵ روز است تأثیر بسیار زیادی در نابهسامانیهای اخیر اقتصاد داشته است، چراکه بخش عمده تولید، صادرات و کالا و خدمات از ناحیه این بخشنامهها دچار التهاب شدهاند».
صفارهرندی: تنها ۱۳ درصد مردم طرفدار امتداد دولت احمدینژاد هستند
روزنامه آرمان از قول محمدحسین صفار هرندی وزیر سابق ارشاد اسلامی در دولت احمدینژاد نوشته است که در تازهترین نظرسنجی انجام شده «تنها ۱۳ درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
به گزارش این روزنامه، محمدحسین صفار هرندی دوشنبه شب طی سخنانی در مراسم بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق گفت که «باعث تاسف است برای دولتی که این قدر خدمت کرده، اما به دلیل رفتارهای اخیرش وقتی درباره تداوم این دولت پرسیده میشود، تنها ۱۳درصد با آن موافقند».
محمدحسین صفارهرندی که سوابقی چون رئیس اداره سیاسی سپاه پاسداران، سردبیری روزنامه کیهان و نیز وزارت ارشاد اسلامی در دولت اول محمود احمدینژاد را در کارنامه دارد درباره «امکان تداوم دولت احمدینژاد» گفته است که «این اتفاق چندان شدنی نیست؛ چراکه بر اساس نظرسنجی یک موسسه معتبر، تنها ۱۳درصد طرفدار امتداد دولت احمدینژاد بودهاند».
به نوشته روزنامه آرمان، محمدحسین صفارهرندی علاوه بر انتقاد از اکبرهاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و اصلاحطلبان گفته است که در خصوص «تغییر منش دولتها، تغییر منش در دولت آقای احمدینژاد بیشتر بوده است، و آقای احمدینژاد دولتش را حاصل نذر و نیاز میدانست، اما فراموش کرد که خاستگاه او از کجا بوده است».
مشاور فعلی فرمانده کل سپاه پاسداران در ارزیابی تغییر و جابهجایی اخیر شماری از مقامهای دولتی از جمله اسنفدیار رحیم مشایی نیز گفته است که «تنها چیزی که میتوان از این تغییرات گفت این است که ما با یک بازی شطرنج روبهرو هستیم که در آنها مهرهها جابهجا میشوند ولی شطرنجباز باید منتظر کیش و مات شدن هم بماند».
مدیر کل روابط عمومی سپاه: اطلاعات پهپاد آمریکایی درباره پایانههای نفتی ایران است
روزنامههای کیهان، جام جم، جمهوری اسلامی، اعتماد، آرمان، ابتکار، و ملت ما تیتر یا عکس یک شماره پانزدهم آذرماه را به ادعای سپاه پاسداران درباره «شکار یک پهپاد آمریکایی» اختصاص دادهاند. رمضان شریف مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران نیز به روزنامه اعتماد گفته است که «اطلاعات این پهپاد آمریکایی مربوط به پایانههای نفتی ایران است».
مدیرکل روابط عمومی سپاه در گفتوگو با مجتبی حسینی، خبرنگار روزنامه اعتماد، گفته است که «چگونگی به تور انداختن پهپاد اسکنایگل بسیار حائز اهمیت است و حتی گرفتار شدن این پهپاد در تور امنیتی نیروی دریایی سپاه از پهپاد آرکیو ۱۷۰ اهمیت بیشتری دارد».
رمضان شریف به این روزنامه گفته است که «به تور افتادن پهپاد آمریکایی یک هدیه الهی در حوزه تکنولوژی بود» و تاکید کرده که «توانستهایم با کمترین آسیب به این پهپاد دست پیدا کنیم» و «اطلاعات این پهپاد را تخلیه کردهایم و یکی از مهمترین ویژگیهای این پهپاد تخلیه همین اطلاعات است که آمریکاییها به دنبال کسب چه اطلاعاتی بودهاند».
مدیرکل روابط عمومی سپاه پاسداران با تاکید بر این که «پهپاد اسکنایگل جمعآوری اطلاعات نظامی، جمعآوری اطلاعات در حوزه انرژی و بهویژه تردد نفت از پایانههای نفتی ایران را دنبال میکرده است» و «این اطلاعات به ما کمک میکند که مختصات جغرافیای ذهنی آمریکاییها را به دست آوریم که به دنبال چه نوع اطلاعاتی هستند».
رمضان شریف با تاکید بر این که آمریکاییها تماسی با نیروی دریایی ایران درباره این پهپاد نگرفتهاند به روزنامه اعتماد گفته است که «این چیزی نیست که آمریکاییها بتوانند به راحتی تکذیب کنند».
این فرمانده ارشد سپاه پاسداران همچنین درباره پهپاد آرکیو ۱۷۰ که یک سال پیش سپاه پاسداران آن را در اختیار گرفت نیز گفته است که «برخی گفتهاند که تولید انبوه این پهپادها آغاز شده است، حرف درستی نیست چرا که خود آمریکاییها هم تعداد محدودی از این پهپادها را در اختیار دارند» و این هم که ما با یک سرعت محیرالعقولی توانسته باشیم پهپاد آمریکایی را مهندسی معکوس بکنیم حرف درستی نیست» اما «استخراج اطلاعات این پهپاد نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد».
رمضان شریف در عین حال گفته است که نکته مهم «شروع مهندسی معکوس است که در مرحله اول جزئی از این پهپاد و در بلندمدت کل پهپادهای آمریکایی مهندسی معکوس میشوند».
روز سهشنبه، چهاردهم آذرماه، پس از آن که سپاه پاسداران از «شکار یک پهپاد اسکنایگل آمریکایی» خبر داد، جیسون سالاتا از سخنگویان ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس، ادعای سپاه پاسداران درباره شکار پهپاد آمریکایی در آسمان ایران را رد کرد و گفت که «همه هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه خاورمیانه بازشماری شدهاند».
«افزایش پنج سال به سن بازنشستگی» و «افزایش اختیارات مرتضوی»
روزنامه خراسان از «تلاش سازمان تامین اجتماعی برای افزایش ۵ سال به سن بازنشستگی» و «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل تامین اجتماعی» خبر داده است.
به گزارش این روزنامه، پنج ماه پس از آغاز «تدوین پیشنویس قانون تامین اجتماعی» و در حالی که تدوین این پیشنویس در سکوت خبری مسئولان این سازمان درباره تغییرات قانون تامین اجتماعی پیش میرفت»، نمایندگان تشکلهای کارگری فاش کردند که «افزایش پنج ساله سن بازنشستگی»، «لغو سهجانبهگرایی» بخشی از قانون جدید تامین اجتماعی است.
بهرغم آن که سعید مرتضوی دادستان سابق تهران و از متهمان پرونده کشته شدن دستکم چهار نفر از بازداشتشدگان پس از انتخابات در بازداشتگاه کهریزک در میان اعتراض شماری از نمایندگان مجلس به مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی منصوب شد، اما حالا روزنامه خراسان از قول «نمایندگان تشکلهای کارگری» خبر داده که «افزایش بیحد و حساب اختیارات مدیرعامل» بخشی از پیشنویس قانون جدید تامین اجتماعی است.
به نوشته این روزنامه، «افزایش نرخ حق بیمه»، «سختگیرانه شدن قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور»، و «محدود شدن ارائه خدمات بیمه» در «قانون جدید بیمه» نیز برخی از تغییرات مورد نظر مدیران سازمان تامین اجتماعی در «قانون جدید تامین اجتماعی» است.
محمدیار احمدیان، عضو هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و نماینده تشکلهای کارگری، به روزنامه خراسان گفته است که «طبق اساسنامه تامین اجتماعی مصوب هیئت دولت، هرگونه تغییر یا بازنگری در قانون تامین اجتماعی در حیطه اختیارات هیئت امناست و مدیرعامل و هیئت مدیره در این زمینه تکلیفی ندارند»، اما اکنون «بازنگری قانون تامین اجتماعی در معاونت حقوقی و بینالملل سازمان تامین اجتماعی» انجام شده و «هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی از بازنگری در قانون تامین اجتماعی کاملا بیاطلاع بودهاند».
روزنامه خراسان همچنین نوشته است که «طبق پیشنویس قانون تامین اجتماعی شرایط بازنشستگی دشوار و ارائه خدمات درمانی محدود شده است» و «عمده وظایف» به «مدیرعامل تنفیذ شده و دیگر ارکان تامین اجتماعی نقشی نمایشی پیدا میکنند و نقش حداقلی برای نمایندگان بیمهشدگان در نظر گرفتهاند».
محمدیار احمدیان نماینده تشکلهای کارگری در هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی گفته است که «هدف سازمان تامین اجتماعی از بازنگری در قانون تامین اجتماعی، کاهش هزینه و افزایش درآمد است» و «زیان شدید را متوجه بیمهشدگان میکند».
وزیر بهداشت: آلودگی هوا مراجعه به بیمارستانهای قلب را ۳۰ درصد افزایش داد
روزنامه جمهوری اسلامی از قول مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت درباره «رسوب ذرات آلاینده در ریه افراد» هشدار داده و نوشته است که «شمار مراجعات مردمی در هوای آلوده به بیمارستانهای قلب، ۳۰ درصد و به بیمارستانهای عمومی ۱۵ درصد افزایش یافته است».
به گزارش این روزنامه، مرضیه وحید دستجردی با تاکید بر این که «هماکنون قطر ذرات آلاینده هوا به کمتر از دو و نیم میکرون رسیده است و در حالی که ذرات آلاینده بین ۲.۵ تا ۱۰ میکرون، چندان خطری برای افراد ندارند، اما این ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون برای سلامت، بسیار خطرساز هستند».
به گفته وزیر بهداشت، «این ذرات آلاینده ریز داخل ریه افراد رسوب میکنند و امکان خروج آنها وجود ندارد» و «عوارض طولانیمدت برای مردم ایجاد میکنند».
مرضیه وحید دستجردی درباره مسئولان آلودگی هوا در تهران و شهرهای بزرگ با اشاره به این که «مجری اصلی برنامه کاهش آلودگی هوا در کشور سازمان محیط زیست است که مسئولیت دفع آلایندهها از فضا، سالمسازی خودروها و خروج کارخانهها از تهران را برعهده دارد»، گفته است که «وزارت بهداشت باید بیماران ناشی از آلودگی هوا را درمان کند» و «وزارت بهداشت جزء گروههایی است که از آلودگی هوا رنج میبرد، چرا که هنگام آلودگی هوا تعداد مراجعان به بیمارستانها نیز بیشتر میشود».
روزنامه دنیای اقتصاد در شماره چهارشنبه عکسی از «سقف دود بر فراز تهران» را به عنوان عکس یک منتشر کرده و خبر داده است که «مشهد، کرج و اصفهان» هم به دلیل آلودگی هوا «تعطیل شدند».