«ناصر عبداللهی به قتل رسیده است»

ناصر عبداللهی، روز چهارشنبه هفته گذشته در بيمارستانی در تهران درگذشت و علت مرگ وی «از کار افتادن کليه هايش» اعلام شد.

روز چهارشنبه، يکی از سخنرانان مراسم خاکسپاری ناصر عبداللهی، خواننده محبوب پاپ گفت که اين خواننده به قتل رسيده و از مسوولان جمهوری اسلامی خواست که به «خونخواهی» وی برخيزند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد علی چاووشی، رييس صنف شرکت های توليد محصولات شنيداری، با استناد با نظريه پزشکی اميدوار رضايی، رييس کميسيون بهداشت مجلس و رييس بيمارستان لقمان، ادعای «قتل اين خواننده» را مطرح کرد.

به گفته او آقای رضايی که خود پزشک است، بعد از ملاقات با ناصر عبداللهی گفته است که علت کمای وی مسموميت نيست، بلکه «يک ضربه» موجب شده تا ناصر عبداللهی به کما برود.

ناصر عبداللهی، روز چهارشنبه هفته گذشته در بيمارستانی در تهران درگذشت و علت مرگ وی «از کار افتادن کليه هايش» اعلام شد.

«وهابيت»؟

آقای چاووشی، سخنران مراسم خاکسپاری ناصر عبداللهی، هيچ اشاره ای به علت به گفته او «قتل ناصر» نکرد، اما پيروان مذهب اسلامی «وهابيت» را به اين قتل متهم کرد. وی گفت: «اگر انديشه وهابيت تاب صبوری ناصر را نداشته است، حتما خون او گريبان قاتلان را خواهد گرفت.»

آقای چاووشی، بخش عمده سخنرانی خود را در اين مراسم، به تشريح گرايشات مذهبی ناصر عبداللهی پرداخت و اين خواننده موسيقی پاپ را «مسلمانی بسيار معتقد و مومن» توصيف کرد.

از زمان بستری شدن ناصر عبداللهی در بيمارستان که به مرگ وی انجاميد تا امروز، اين نخستين بار است که ادعای «قتل» وی از سوی يکی از نزديکان آقای عبداللهی مطرح می شود.

اين خواننده ترانه معروف «ناصريا» روز سوم آذر ماه در پی آنچه از کار افتادن کليه هايش اعلام شده بود در بيمارستان خليج فارس بندر عباس بستری شد و سپس برای درمان به تهران منتقل شد.

گفته می شود علت انتقال وی به تهران، نبود تجهيزات لازم در بيمارستان خليج فارس بندرعباس بوده است.

شایعات تایید نشده

همچنین در مراسم روز چهارشنبه که رو به روی تالار وحدت برگزار شد، جمعی از خواننده های موسیقی پاپ، در سخنرانی های جداگانه، شایعاتی که درباره مرگ ناصر عبداللهی وجود دارند را تکذیب کردند.


قاسم افشار، امیرتاجیک و فرمان فتحعلیان از جمله خواننده هایی بودند که در این مراسم سخنرانی کردند.


فرمان فتحلیان درباره این خواننده پاپ گفت: «تمام اين شايعات كه در طول بيماري او عنوان شده، كذب محض است. ما ملت عاشقي هستيم با اين همه شايعات و صحبت‌ هاي كذب آيا ما ايراني هستيم؟ مسلمانيم؟ مولايمان علي است؟ ناصر يكي بود. حق او اين نبود كه پشت سر عاشق مسلمان حرفي زده شود. او حتي يك سيگار هم نمي‌ كشيد»


اشاره آقای فتحعلیان به شایعه مصرف بیش از حد مواد مخدر توسط ناصر عبداللهی بود که در بازار داغ شایعات به عنوان علت مرگ ناصر عبداللهی، دهان به دهان می چرخد.


رضا رشید پور، مجری تلویزیون جمهوری اسلامی نیز در این باره گفت: «عبداللهی خیلی پاک تر از چیزهایی بود که فکر می کردیم.»


«بندرعباسی» پرآوازه

آقای عبدالهی در دهم دی ماه ۱۳۴۹ در محله مسجد بلال بندرعباس متولد شده بود. پدر او عبدالرحمن عبداللهی از کارگران بازنشسته شرکت نفت و مادرش مهرنگاربندری نيايی خانه دار هستند.

ناصر در هجده سالگی با فهيمه غفوری اهل بندرعباس ازدواج کرد. او فرزند سوم خانواده بود و چهار فرزند به نام های نويد، نازنين، نامی و نينا از وی به جا مانده اند.

ناصر عبدالهی آلبوم های متعددی مانند دوستت دارم، عشق است، بوی شرجی، هوای حوا از خود به جای گذاشته است.

ناصر عبدالهی به دليل علاقه زيادش به بندرعباس پس از سال ها زندگی در تهران به زادگاهش برگشته بود. وی در ۱۳ سالگی به موسيقی علاقه پيدا کرد و از سال ۱۳۷۴ موسيقی را به صورت حرفه ای آغاز کرد.

عبدالهی آهنگ های متعددی با ريتم فولکور بندر عباسی و بومی نيز خوانده است. يکی از اين آهنگ ها بندر عباسی نام دارد.
وی همچنين در آلبوم هوای حوا غزلی نيز از پروين اعتصامی شاعره پرآوازه ايران خواند.

دو ترانه مشهور ناصر عبدالهی را می توان «ناصريا» و يا «فاطمه بنت نبی» دانست که بارها از صدا و سيمای جمهوری اسلامی نيز پخش شده است. وی نام ناصريا را برای گروه موسيقی خود برگزيد.