انتشار گزارش سازمان ملی برآوردهای اطلاعاتی آمريکا درمورد برنامه هسته ای ايران که مورد استقبال دولت ايران قرار گرفت، با واکنش های مختلفی در روزنامه های ايران همراه بوده است.
روزنامه اعتماد، تيتر اول خود را به همين موضوع اختصاص داده و استقبال مقامات دولتی در ايران از انتشار اين گزارش را «زمينه سازی برای توافق بزرگ» ناميده است.
روزنامه کيهان، در تيتر نخست روز چهارشنبه خود انتشار گزارش سازمان ملی برآوردهای اطلاعاتی آمريکا را ضربه بزرگی بر رئيس جمهوری امريکا ناميده است.
روزنامه جمهوری اسلامی، طی سرمقاله ای با عنوان «تقسيم بندی خطرناک» نوشته است: «اکثر رويکردها نسبت به اين گزارش اين بوده که اين گزارش يک ضربه بزرگ به بوش ويک امتياز مهم برای جمهوری اسلامی ايران است، البته افراد صاحبنظری هم هستند که عکس اين نظر را دارند و معتقدند اين يک دام برای ايران است و مسئولان ايرانی بايد باهوشياری از افتادن در اين دام بپرهيزند».
اين روزنامه با اشاره به اينکه در گزارش سازمان ملی برآوردهای اطلاعاتی آمريکا تاکيد شده که حکومت ايران تا سال ۸۲ در صدد دستيابی به سلاح هسته ای بوده و پس از آن تلاش برای رسيدن به بمب هسته ای را تعليق کرده، به مقامات دولتی در ايران هشدار داده که اين تقسيم بندی خطرناک است و نبايد از اين گزارش به عنوان سندی بر اثبات غير نظامی بودن فعاليت های هسته ای خود استفاده کنند.
روزنامه تهران امروز نيز در سرمقاله با عنوان «شتابزدگی ديپلماتيک» با اظهار تاسف نوشته است: «در داخل کشور متاسفانه واکنش های مثبت شتابزده ای را نسبت به اين گزارش، حتی از زبان بالاترين مقامات دولتی و ديپلماتيک شاهد بوديم».
«گزارش چندی پيش البرادعی که يکسره مثبت خوانده شد و حتی رئيس جمهور محترم دو پهلو بودن آن را نيز رد کردند، حال آنکه گزارش البرادعی مانند هميشه به همکاری ها و نقاط روشن فعاليت های ايران نگاه حداقلی و گذرا داشت و به ابهامهای آژانس های اطلاعاتی غربی نگاه حداکثری و پايدار.»
تهران امروز ضمن نکوهش «شتابزدگی» مقام های ارشد جمهوری اسلامی در استقبال از گزارش سازمان ملی برآوردهای اطلاعاتی آمريکا، نوشته است: «به نظر ميرسد شتابزدگی در مواضع، رفتارهای آماتور گونه ديپلماتيک و عدم شفافيت و ارائه تحليل درست از ماهيت اين گزارشها،در آينده ما را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد».
روزنامه جام جم از بررسی بيش از ۵۰ پرونده مفاسد اقتصادی بزرگ در کميسيون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خبر داده است.
به نوشته اين روزنامه، از مجموع اين پرونده های مفاسد اقتصادی ، ۲۴ پرونده مربوط به تخلفات بانک ها، ۱۳ پرونده مربوط به تخلفات حوزه زمين ، ۱۸ پرونده مربوط به حوزه صنايع ، ۱۱ پرونده مربوط به نفت و پتروشيمی ، ۷ مورد مربوط به حوزه فرهنگی و اجتماعی و ۴ پرونده مربوط به حوزه قضايی و امنيتی است.
جام جم در مورد جزئيات اين پرونده های فساد اقتصادی توضيحی ارائه نکرده است.
روزنامه سرمايه از هديه ۱۷۹ ميليون تومانی بسيج به حزب الله لبنان خبر داده است.
به نوشته اين روزنامه حسن طائب جانشين فرمانده سپاه پاسداران در بسيج مبلغ ۱۷۹ ميليون تومان را به همراه ۲۴۰ تخته فرش، و ۳۷۶ تخته پتو به علی زاتر نماينده گروه حزب الله اهدا کرده است.
سرمايه هم چنين نوشته که شنبه گذشته نيز بسيج به مناسبت هفته بسيج ۱۸۰ ميليون تومان به حزبالله لبنان کمک کرده است.
روزنامه آفتاب يزد به نقل از معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش نوشته که برنامه های اين معاونت فقط برای ۲۰ درصد از دانش آموزان جذابيت دارد.
به نوشته اين روزنامه پيشنمازی در گردهمايی معاونان پرورشی گفته است: «اين تعداد دانشآموزان هم،کسانی هستند که دارای خانواده معتقد و مذهبی بوده و حتی اگر ما هم نباشيم، راه خود را پيدا ميکنند».
به نوشته آفتاب يزد معاون پرورشی وزار آموزش و پرورش با اشاره به اين که حتی از بين دانش آموزانی که ظاهرشان با مربيان پرورشی نزديک است تنها ۳۰ در صد جذب برنامه های پرورشی می شوند گفته است: «از اين به بعد ديگر هيچ مربی پرورشی به خاطر آمار کم شرکتکنندگان در نماز جماعت مواخذه نمی شود».