هفته نامه تايم در شماره روز جمعه دوم ماه می ۲۰۰۸، پنجمين فهرست سالانه با نفوذترين زنان و مردان جهان را منتشر کرد.
اين فهرست شامل پنج رده موضوعی است: رهبران و انقلابيون، که همان سياستگران اند، قهرمانان و پيشگامان، دانشمندان و متفکران، هنرمندان و سرگرم کنندگان، و ساختمان سازان و غول های شرکت های بازرگانی.
اين فهرست از طريق سنجش بسامد نام افراد درسايت اينترنتی گوگل و دائره المعارف اينترنتی ويکی پديا و تعداد ويدئوی های مرتبط در سايت يوتيوب و نظرات خوانندگان تهيه می شود.
در تهيه روی جلد اين شماره تايم عده زيادی از بهترين طراحان گرافيک جهان از طريق مسابقه استخدام شدند.
تايم در معرفی هريک از اين صد نفر و علت انتخاب آن ها مقاله ای ۳۰۰ کلمه ای دارد. نويسندگان اين مقالات که گاه از خود برگزيدگان مشهورترند، از نزديکان و آشنايان آنانند و داوطلبانه اين مقالات را نوشته اند.
مقاله مربوط به ولاديمير پوتين را مادلين آلبرايت، وزير امور خارجه سابق آمريکا در دوران زمام داری بيل کلينتون نوشته است و نوشته ای که به معرفی خالد حسينی، نويسنده افغان ساکن آمريکا و مولف دو کتاب مشهور و پر خواننده «بادبادک باز» و «هزار مهر درخشان» می پردازد، به قلم خانم لارا بوش همسر جرج بوش رييس جمهوری آمريکاست.
مقاله مربوط به لاری بريلينت مدير شرکت بزرگ گوگل را جيمی کارتر نوشته است.
در اين فهرست دالايی لاما، ولاديمير پوتين، و باراک اوباما سه نفر اول تاسوم در رده بانفوذ ترين رهبران کشورها و انقلابيون اند.
نفر چهارم و پنجم هيلاری کلينتون و جان مک کين هستند. هو جين تائو، رهبر چين، نفر ششم است و جرج بوش در اين فهرست هفتمين فرد است.
مقتدا صدر، نفر سيزدهم است و درست پس از او رابرت گيتس، وزير دفاع آمريکا و سپس خانم ميشل بشله، رييس جمهوری شيلی قرار دارند.
نام سونيا گاندی، عروس اينديرا گاندی و جانشين او در حزب کنگره هند نيز در اين فهرست به چشم می خورد. بعضی ديگر از رهبران آسيايی در اين فهرست ، انور ابراهيم از مالزی و بيت الله مهسود از پاکستان هستند . گفته می شود که بيت الله مهسود مغز متفکر ترور بی نظير بوتو بوده است.
در رده قهرمانان و پيشگامان نام براد پيت و آنجلينا جولی در سطر اول است.
پس از آن ها، نام خانم آپرا ويند فری مجری رنگين پوست و محبوب شوی تلويزيونی ديده می شود. مقاله مربوط به اورا ميشل اوباما همسر باراک اوباما نوشته است.
ميا فارو هنرپيشه معروف در اين رده نفر چهارم است. نام های آندره آغاسی قهرمان تنيس، پيتر گابريل موسيقيدان، شيخ محمد آل مکتوم حاکم دوبی، آن سان سوچی فعال حقوق بشر برمه ای و تونی بلر نخست وزير سابق بريتانيا در ميان هجده نام اين رده ديده می شوند.
اولين نام در رده هنرمندان وسرگرم کنندگان، نام لورن مايکلز خالق شوی شنبه شب، زنده است که آنرا مرکز فرهنگ امريکايی می دانند.
جرج کلونی ، هنرپيشه محبوب سينما در رده هنرمندان و بازيگران نفر سيزدهم است.
خالد حسينی و اليزابت جيلبرت، هر دو نويسنده، جوئل و اتان کوئن، برندگان اسکار بهترين کارگردانی و تصوير و سناريو برای فيلم «جايی برای پيرمردان نيست»، هربی هنکاک ، موسيقيدان کلاسيک و برنده جايزه گرمی بهترين آلبوم ،از جمله نامهای اين رده اند.
در رده دانشمندان و متفکران، نام مايکل بلومبرگ شهردار سبزگرای نيويورک در صدر قرار دارد. معرف او رابرت اف کندی جونيور است.
دومين نفر کريگ ونتر، دانشمند ژنتيک و مخترع اولين ژن مصنوعی است در مقاله ای به قلم رابين کوک.