«بسیج ورزش» علیه کشتی زنان

اولین نمایش بین‌المللی کشتی زنان ایران،عکس آرشیوی است

رئیس سازمان بسیج ورزش کشور ضمن مخالفت با فعالیت کشتی زنان در ایران می‌گوید: اگر اولویت ورزش کشور، حضور بانوان است باید در ورزش کشور را تخته کرد.

داود آذرنوش به خبرگزاری فارس گفت اگر قرار است به خاطر حضور در المپیک هر هزینه‌ای را بپردازیم سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.

آذرنوش با انتقاد از رسول خادم گفت: «از او که انقلابی و متدین است تعجب می‌کنم که در پی حضور بانوان در مسابقات کشتی بین‌‌المللی است. چرا اصرار داریم بانوان در همه رشته‌ها حضور داشته باشند؟ اگر اینگونه است، فردا به دنبال وزنه‌برداری بانوان هم باید برویم!»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که لباس طراحی شده برای کشتی زنان، ارتباطی به المپیک ندارد و روشی جدید در برگزاری مسابقات کشتی است.

شیوه‌ای برای ایران و ورزشکارانی از کشورهای اسلامی که قصد دارند با حجاب کامل رقابت کنند.

آذرنوش با انتقاد از رسول خادم گفت: «از او که انقلابی و متدین است تعجب می‌کنم که در پی حضور بانوان در مسابقات کشتی بین‌‌المللی است. چرا اصرار داریم بانوان در همه رشته‌ها حضور داشته باشند؟ اگر اینگونه است، فردا به دنبال وزنه‌برداری بانوان هم باید برویم!»

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران گفت‌: «آقایان سال گذشته در خاک آمریکا با آن فضاحت باختند. شاید بگویند چرا شهید دادن را به ورزش ربط می‌دهید ولی همه باید بدانند که ما شهید داده‌ایم تا از آرمان‌هایمان دفاع کنیم. از کجا معلوم فردا بانوان ما به مسابقات اعزام شدند و داور مسابقات، آقا نبود؟»

مشخص نیست آقای آذرنوش کدام مسابقه را "شکست مفتضحانه در آمریکا" می‌داند. زیرا تیم ملی کشتی آزاد ایران برای سومین دوره متوالی در لس آنجلس، قهرمان جام جهانی شد.

آذرنوش، فقط رشته‌هایی مانند تیراندازی را برای بانوان بلامانع دانست و با کنایه به عضویت خادم در اتحادیه جهانی گفت: اگر قرار است برویم در فدراسیون جهانی کرسی بگیریم که این کارها را انجام بدهیم همان بهتر که حضور نداشته باشیم. قرار نیست هر کاری اروپایی‌ها انجام می‌دهند ما هم انجام دهیم.

رئیس سازمان بسیج ورزش کشور تاکید کرد: آیا اولویت اول ورزش کشور حضور بانوان است؟ اگر اینگونه است واقعاً باید در ورزش کشور را تخته کرد. معیارهای اخلاقی در فرهنگ و دین ما وجود دارد که با معیارهای جهانی مغایر است.

در همین خصوص، رسول خادم گفته است ایران برای توسعه کشتی در میان زنان مسلمان، پیشنهاد برگزاری این شیوه جدید را با رعایت کامل پوشش، به اتحادیه جهانی کشتی ارائه داده.

این سبک از کشتی در نشست کمیسیون کشتی‌های تحت پوشش اتحادیه جهانی در استانبول مورد پذیرش قرار گرفته است.

قهرمان المپیک 1996 آتلانتا به سایت روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: شیوه جدید کشتی زنان، توجه به اعتقادات و فرهنگ‌هایی است که علاقمند به حضور در شرایط موجود کشتی بانوان در دنیا نیستند.

رسول خادم معتقد است پوشش فعلی کشتی بانوان "مورد تایید بسیاری از زنان اروپایی و آمریکایی صاحب مدال المپیک و جهان" نیز نیست. آقای خادم به منبع این ادعای خود اشاره‌ای نکرده است.

عضو هیأت رئیسه اتحادیه جهانی تاکید کرد: نوع پوشش این شیوه جدید، از موی سر تا کف پا را تا پوشش داده و محافظت می‌کند. همچنین سر بانوان کشتی‌گیر، با کلاهی مخصوص و گوش بند محافظت می‌شود.