علی مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی، خواستار «تدبیر» قوه قضائیه برای «حل» موضوع اعتصاب غذای علی شریعتی، کنشگر اجتماعی در بند شدهاست.
همزمان یک عضو خانواده محمدعلی طاهری، تائید کرده، که این زندانی عقیدتی نیز «موقتا اعتصاب غذای خود را شکسته است».
|برای دریافت تازهترین خبرها به تلگــــرام رادیو فردا بپیوندید|
موجی از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران، در اعتراض به احکام صادرشده علیه آنها، اخیرا بازتابی گسترده در شبکههای اجتماعی جهان یافتهاست. پیش از این واکنش کاربران در توئیتر به اعتصاب غذای آرش صادقی؛ در نهایت همسر آقای صادقی آزاد شد و قرار شد خودش نیز به بیمارستان منتقل شود.
اما گزارشها حاکی است، اعتصاب غذای شماری دیگر از زندانیان سیاسی همچنان، برای مدتی طولانی، ادامه دارد. علی شریعتی، کنشگر اجتماعی، اکنون بیش از ۶۰ روز است که در زندان در اعتصاب غذا به سر میبرد.
علی مطهری، نایبرئیس مجلس شورای اسلامی، ۱۵ دی ماه در حساب کاربریاش در اینستاگرام، گفته اقدام در مورد آرش صادقی و همسرش گلرخ ایرایی، «حاکی از توجه بهتر قوه قضائیه به واقعیات جامعه و اصل تناسب جرم و مجازات در احکام صادره است».
او در عین حال با یادآوری این موضوع که «آقای علی شریعتی هم که مهمترین اتهامش پیگیری پرونده اسیدپاشی اصفهان در اجتماع مقابل مجلس شورای اسلامی است، ۶۵ روز است در اعتصاب غذا در اعتراض به حکم پنج سال حبس خود است» میگوید «امیدوارم قوه قضائیه این موضوع را نیز با تدبیر حل کند».
همزمان خواهر محمد علی طاهری، بنیانگذار «عرفان حلقه»، تائید کرده است که این زندانی عقیدتی در تماسی تلفنی گفته موقتا به اعتصاب غذای خود خاتمه دادهاست.
آقای طاهری به حکم صادرشده در مورد خود معترض است. او در تماس تلفنی با بستگانش گفته «يكى از مسؤلين قوه قضائيه به دیدنش رفته و قول مساعد داده است كه پروندهاش سريعا بررسى مى شود. و از او خواست كه اعتصاب غذايش را بشكند».
محمدعلی طاهری در سال ۱۳۸۰ موسسهای به نام «عرفان حلقه» راه انداخت که به فعالیتهایی مربوط به «طب مکمل ایرانی، فرادرمانی و سیمنتولوژی» مشغول بود. او در سال ۱۳۹۰ بازداشت شد و حکم اولیهای که برایش صادر شد نیز «اعدام» بود. سال پیش حکم اعدام او نقض شد و پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه انقلاب ارجاع شد.
سازمان عفو بینالملل بهتازگی در گزارشی به نگرانیها در پی اعتصاب غذای سعید شیرزاد، محمدرضا نکونام، روحانی، حسن رستگاری مجد، شهروند ایرانیترکیهای زندانی در تبریز، مهدی کوخیان، کنشگر مدنی، و نزار ذکا، بازرگان لبنانی، اشاره کرده و در عین حال گفته اطلاعات کافی در مورد وضعیت آنها به بیرون درز پیدا نمیکند.