شش سرباز آمریکایی در افغانستان کشته شدند

مقامات نظامی آمريکايی روز شنبه دهم نوامبر، اعلام کردند که شش سرباز اين کشور در افغانستان بر اثر حمله غافلگيرکننده شورشيان در استان نورستان کشته شده اند.

مقامات نظامی آمريکايی روز شنبه دهم نوامبر، اعلام کردند که شش سرباز اين کشور در افغانستان بر اثر حمله غافلگيرکننده شورشيان در استان نورستان کشته شده اند.


به گزارش آسوشيتدپرس، اين حمله در شب روز جمعه و زمانی که نيروهای آمريکايی پس از ملاقات با رهبران دهکده ای در استان نورستان در شرق افغانستان، در حال بازگشت به مقر خود بودند، رخ داده است.


سربازان آمريکايی متعلق به «ايساف»، نيروی بين المللی مشارکت برای امنيت، ناتو، بودند.


شورشيان در اين حمله از سلاح هايی مانند مسلسل و نارنجک استفاده کردند و نيروهای آمريکايی و سربازان ارتش ملی افغانستان را غافلگير کردند. سه سرباز افغان نيز در اين درگيری ها کشته شده اند.


مقامات ايساف گفتند که تعدادی از مهاجمان در درگيری با نيروهای اين سازمان کشته شدند.


مقامات ايساف افزودند تعدادی نيز از نيروهای آنها زخمی شده اند که به بيمارستان منتقل شده اند. شورشيان طالبان مسئوليت اين حمله را به عهده گرفته اند.


سال ۲۰۰۷، مرگبارترين سال برای نيروهای آمريکايی در افغانستان، پس از سقوط طالبان در سال ۲۰۰۱ به شمار می رود. ارتش آمريکا تاکنون دستکم ۱۰۱ نفر از سربازان خود را در سال جاری ميلادی در افغانستان از دست داده است.


در حمله ديگر شورشیان در هفته گذشته، به نيروهای ايساف، در شمال افغانستان، يک سرباز نروژی جان خود را از دست داد.
يک سرباز ديگر بريتانيايی نیز در روز جمعه گذشته بر اثر يک تصادف رانندگی در استان هلمند جان خود را از دست داده است.


حمله انتحاری مرگبار


حملات جدید به نيروهای خارجی در حالی صورت می گيرد که حمله انتحاری در روز سه شنبه، ششم نوامبر، در داخل يک کارخانه توليد شکر در افغانستان به کشته شدن دهها نفر، از جمله شش نماينده پارلمان اين کشور انجامید.


سيد مصطفی کاظمی، رييس کميسيون اقتصادی پارلمان افغانستان و وزير سابق تجارت نيز بر اثر اين انفجار جان خود را از دست داد. مصطفی کاظمیاز اعضای پر نفوذ «ائتلاف شمال» افغانستان به شمار می رفت.


اين انفحار انتحاری در ولايت بغلان، در يک کارخانه توليد شکر در زمان بازديد هيات اقتصادی پارلمان افغانستان اتفاق افتاده است و گروه و يا شخصی مسئوليت آن را به عهده نگرفته است.


در سال جاری حدود ۱۲۰ حمله انتحاری اتفاق افتاده است و دولت افغانستان، شورشيان طالبان را مسئول اين عمليات می داند.