دادکان: آقای علی آبادی، اين پست را به ناحق در اختيار گرفته‌ايد

محمد دادکان رييس پيشين فدراسيون فوتبال ايران با انتقاد از محمد علی‌آبادی رييس کميته ملی المپيک، خطاب به او گفت: «اين جايگاه برای شما نيست و مثل خيلی پست‌های ديگر در اين مملکت، به ناحق به شما رسيده است.»

آقای دادکان در حالی بار دیگر به انتقاد از کميته ملی المپيک، صداوسيما، مجلس شورای اسلامی و جمعی از شخصيت‌های حقوقی دست‌اندرکار در ورزش کشور پرداخته که وزير ورزش برای بازگشت او به عرصه فوتبال، ابراز تمايل کرده بود.

رييس فدراسيون فوتبال ايران در جام جهانی ۲۰۰۶، پارسال هم در برنامه زنده تلويزيونی ورزش از نگاه پنج، در نقد عملکرد محمد علی‌آبادی گفته بود: اين‌ها مديران سياسی نيستند، بلکه مديران سياهکار هستند.

تنش بين محمد دادکان و محمد علی‌آبادی پيش از اعزام تيم ملی ايران به آلمان شکل گرفت و در حين جام جهانی به اوج خود رسيد. در آن مقطع، علی‌آبادی در مصاحبه‌هايش تاکيد می‌کرد که توقع دارد ايران حداقل به دور صعود کند. پس از شکست تيم ملی از پرتغال، او بلافاصله گفت: «به خاطر اين ناکامی از طرف مسئولان فدراسيون از مردم عذرخواهی می‌کنم.»

گفته می‌شد که پيش از بازی با مکزيک، دادکان با اين استدلال که شما متخصص ورزش نيستيد و حرفی برای گفتن نداريد، اجازه نداده علی‌آبادی در اتوبوس تيم ملی ايران، برای بازيکنان صحبت کند.

ماجرای جنجالی برکناری محمد دادکان از رياست فدراسيون فوتبال و مخالفت فيفا با کانديداتوری محمد علی‌آبادی، سرانجام پس از کشمکشی طولانی به تعليق فدراسيون فوتبال ايران و اداره فعاليت‌های اين فدراسيون زير نظر کميته انتقالی منتهی شد. دادکان نيز در آن مقطع عامل اصلی برکناری‌اش از رياست فدراسيون را نه علی‌آبادی، که دولت محمود احمدی‌نژاد عنوان کرد.

او حالا در مصاحبه‌ با خبرگزاری دانشجویان ایران، ايسنا، ضمن تاييد انتقادات کارلوس کی‌روش از وضعيت باشگاه پرسپوليس می‌گويد: «سرمربی تيم ملی حرف‌ درستی زده که پرسپوليس باعث ضربه خوردن تيم ملی شده، اما هيچ کس نيامد اين صحبت را تحليل کند. حرف کی‌روش کاملاً درست است. مدير پرسپوليس با حرکاتش و تزريق پول بی‌رويه، بازيکنان را اشباع کرد.»

اما جنجالی‌ترين بخش اظهارات آقای دادکان، محمد علی‌آبادی رييس کميته ملی المپيک را نشانه گرفت که در دوران رياستش بر سازمان تربيت بدنی گفته بود: فعاليت های عمرانی‌اش در ورزش ايران از ۶۰ سال گذشته نيز بيشتر بوده است.

محمد دادکان با غير واقعی دانستن اين آمار، پرسيد: «پس چرا هنوز دوباره سراغ ورزشگاه آزادی می‌رويم؟ چرا برای برگزاری مسابقه در کشتی، فوتبال، فوتسال، قايقرانی، واليبال، بسکتبال و ساير رشته‌ها، غير از ورزشگاه آزادی، جای آبرومندی نداريم؟»

بازيکن سابق تيم ملی فوتبال ايران، همچنين با انتقاد از مجلس شورای اسلامی گفت: «برای مجلس متاسفم که آخر سر، هيچ کس نفهميد تحقيق و تفحص آن‌ها از سازمان ورزش به کجا رسيد.»

وی ادامه داد: «زمستان رفت و روسياهی به زغال ماند. آن‌ها که خودشان را وطن‌پرست می‌دانستند اکنون برای کشور مشکل ايجاد کرده‌اند. وزنه‌برداری و کشتی را از اين ورزش بگيريد تا معلوم شود اين آقايان برای ورزش چه کرده‌اند.»

محمد دادکان همچنین برخی مديران ورزش را به سازشکاری با سران ورزش متهم کرد و خطاب به آن‌ها گفت: «اين موضوع عجيب است که چرا برخی مديران فدراسيون‌ها که سال‌ها سابقه حضور در ورزش را داشته‌اند سکوت کرده‌اند؟ چرا مشحون، ناطق‌نوری، کرباسيان و خسروی‌وفا مقابل اين اجحافی که به ورزش می‌شود سکوت کرده‌اند؟ شما که می‌دانيد روسای کميته ملی المپيک چگونه انتخاب شده‌اند. مسئولان کميته ملی المپيک از جان ورزش چه می‌خواهند؟ علی‌آبادی که خودش می‌گفت جزيره خودمختار نمی‌خواهد، چرا جزيره خودمختار راه انداخته؟»

صداوسيما نيز از انتقادات محمد دادکان در امان نماند. او در بخش پايانی اظهاراتش گفت: «برای صداوسيما و برنامه‌های ورزشی‌اش متاسفم که جرات حرف زدن ندارد. اين برنامه‌ها چه گلی به سر اين ورزش زده‌اند و چه ناحقی را به حق تبديل کرده‌اند؟ کدام گره را از ورزش باز کرده‌اند؟ تريبون صداوسيما را به مردم بدهيد، آن‌وقت با واقعيت‌ها آشنا می‌شويد.»