توئیتر زبان فارسی را به سرویس های خود اضافه می کند

توئیتر اعلام کرد برنامه اضافه کردن زبان هایی که از سمت راست به چپ نوشته می شوند را آغاز کرده و تا چند ماه آینده، زبان های فارسی، عربی، عبری و اردو را به سرویس های خود اضافه می کند که علاوه بر نوشتن از سمت راست به چپ، امکانات اضافه کردن «تگ و مکان یابی محلی» را هم خواهد داشت.

سايت توئيتر در وبلاگ خود نوشته است: «نزديک به ۴۲۵ هزار داوطلب مشغول ترجمه موارد و مطالب لازم هستند تا بتوان علاوه بر اضافه کردن خدمات بيشتر در زبان های ياد شده، امکان ارتباط و مکان يابی محلی را هم به آن اضافه کرد.»

سايت توئيتر که يک نوع خدمات ميکروبلاگ (پيام های کوتاه) است، در حال حاضر به ۲۲ زبان عرضه شده و با اضافه شده اين چهار زبان، به ۲۶ زبان عرضه خواهد شد.

توئیتر اعلام کرد تلاش دارد برچسب یا تگ ها (هش تگ) را به نوعی به کار بگیرد که در راست به چپ نویسی همان کارایی را داشته باشند.

توئیتر می گوید به محض تمام شدن کار داوطلبان در ترجمه مطالب، کار افزودن این زبان ها دنبال می شود که تا بهار سال آینده، این پروژه تمام شده و هر چهار زبان فارسی، عربی، عبری و اردو به توییتر اضافه خواهد شد.

توئیتر از سایت هایی است که در ایران فیلتر شده و دسترسی آن بدون فیلتر شکن برای کاربران امکان پذیر نیست. تویتر، یکی از خدمات اینترنتی رو به رشد و گسترش گزارش شده است.

شبکه های اجتماعی، مانند فیس بوک و توئیتر، در اطلاع رسانی و سازماندهی تظاهرات در انقلاب های عربی نقشی کلیدی بازی کردند. شمار پیام های تویتری به زبان عربی، ظرف یک سال گذشته، ۲۲ برابر شده است.

چندی پیش اعلام شد ولید بن طلال، شاهزاده میلیاردر سعودی، ۳۰۰ میلیون دلار در شبکه اجتماعی توئیتر سرمایه گذاری کرده است. مدیر شرکت سرمایه گذاری شاهزاده ولید گفت: «شبکه های اجتماعی، وضعیت رسانه ها را در سال های آینده به کلی تغییر خواهند داد.»

شاهزاده ولید بن طلال یکی از ثروتمندترین مردان جهان است. وی اخیرا اعلام کرد که یک شبکه خبری عربی زبان برای پیشبرد آزادی بیان تاسیس خواهد کرد.

در جریان اعتراض های مردمی به نتایج آخرین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، توئیتر یکی از سرویس هایی بود که اخبار مرتبط با درگیری ها و سرکوب ها در آن منتشر می شد.