«تیراندازی به هلی کوپترهای آمریکایی در پاکستان»

آمريکا اعلام کرده است که هدف عمليات هفته های اخير نيروهای اين کشور، شبه نظاميان القاعده و طالبان بوده اند که در منطقه شمال غربی پاکستان مستقرند.(عکس:epa)

به گزارش برخی از خبرگزاری ها، نيروهای پاکستان روز دوشنبه به سوی دو هلی کوپتر آمريکايی که از افغانستان وارد حريم هوايی پاکستان شده بودند، تيراندازی کرده اند.


اين تيراندازی در ساعت ۹ يکشنبه شب به وقت محلی و در ۴۰ کيلومتری ميران شاه، شهر اصلی در منطقه قبايلی وزيرستان، صورت گرفته است.


به گزارش خبرگزاری ها، اين مطلب تا بعدازظهر روز دوشنبه به طور رسمی مورد تاييد رسمی اسلام آباد و واشينگتن قرار نگرفته بود.


در همين زمينه، سرهنگ مراد خان، سخنگوی ارتش، گفت: « ما هيچ اطلاعی در مورد نقض مرز پاکستان توسط هلی کوپترهای آمريکايی دريافت نکرده ايم.»


با اين همه، خبرگزاری « رويترز» در گزارشی نوشت: اين برای دومين بار در يک هفته اخير است که چنين اتفاقی روی می دهد و بازتاب اختلاف نظر ميان آمريکا و پاکستان بر سر شکست اسلام آباد در مبارزه با شبه نظاميان اسلام گرای در مناطق قبايلی هم مرز افغانستان است.


در حالی که مناسبات اين دو کشور متحد در مبارزه عليه تروريسم به دليل اين موضوع رو به سردی گذاشته، قرار است که رييس جمهوری پاکستان روز سه شنبه در واشينگتن با جرج بوش، رييس جمهوری آمريکا، مذاکره و گفت و گو کند.

آمريکا می گويد که طالبان و اعضای القاعده در اين مناطق پنهان و از کمک قبايل پاکستانی برخوردار می شوند.


در هفته های اخير، شمار حملات موشکی آمريکا به اين مناطق چند برابر شده است.


انتقاد مقام های پاکستانی از آمريکا


رييس جمهوری پاکستان روز شنبه به نمايندگان پارلمان گفت که ملت پاکستان نقض تماميت ارضی اين کشور را، به نام مبارزه با تروريسم تحمل نمی کند.


آصف علی زرداری همچنين از دولت پاکستان خواست در مقابل نيروهای خارجی محکم بايستد و اجازه ندهد تا آنها به خاک پاکستان دست درازی کنند.


به گزارش «آسوشيتدپرس»، سخنان رييس جمهوری پاکستان اشاره ای به حملات اخير نيروهای آمريکا در داخل خاک پاکستان بود.


آمريکا اعلام کرده است که هدف عمليات هفته های اخير نيروهای اين کشور، شبه نظاميان القاعده و طالبان بوده اند که در منطقه شمال غربی پاکستان مستقرند و به نيروهای افغان و بين المللی در افغانستان حمله می کنند.


اين حملات موجب ناخشنودی و خشم بسياری از مردم پاکستان شده و آقای زرداری برای عدم اعتراض شديد در مورد اين حملات مورد انتقاد قرار گرفته است.


پيش از سخنان رييس جمهوری پاکستان، ژنرال پرويز اشفق کيانی، فرمانده کل ارتش اين کشور، نيز هشدار داده بود که به هيچ نيروی خارجی اجازه نخواهد داد در داخل خاک این کشور عمليات انجام دهد.


در حالی که مناسبات اين دو کشور متحد در مبارزه عليه تروريسم به دليل اين موضوع رو به سردی گذاشته، قرار است که رييس جمهوری پاکستان روز سه شنبه در واشينگتن با جرج بوش، رييس جمهوری آمريکا، مذاکره و گفت و گو کند.