خبرگزاری های فارس و تسنیم خبر دادند که حسین فریدون، دستیار و برادر رئیس جمهوری ایران، روز دوشنبه ۲۶ تیر، «ساعتی پس از انتقال به به دادسرای تهران به وسیله یک دستگاه آمبولانس اورژانس از دادسرا خارج شد».
به نوشته فارس، حسین فریدون برای «ادامه تحقیق درباره پروندهاش» به دادسرای تهران منتقل شده بود اما «تنها ساعتی پس از این حضور به دلیل مشکلات جسمانی به وسیله یک دستگاه آمبولانس اورژانس از دادسرای تهران خارج شد».
تسنیم هم نوشت:«حال عمومی فریدون از بدو ورود به دادسرا نامناسب بود و در نهایت هم به دلیل وخیم شدن حال جسمی وی، جلسه بازپرسی برگزار نشد و متهم با آمبولانس از دادسرا خارج شد».
در این گزارشها، توضیحی در مورد این مشکلات جسمی داده نشده است.
غلامحسین محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه، روز یکشنبه ۲۵ تیر از بازداشت حسین فریدون٬ دستیار و برادر حسن روحانی٬ رئیس جمهوری ایران، خبر داده بود.
به گفته وی٬ حسین فریدون عصر روز شنبه نتوانست «قرار» را تامین کند و به همین دلیل به «زندان» معرفی شد.
وی افزود که قرار بر «بازداشت موقت» وی نیست و اگر بتواند وثیقه را تامین کند٬ آزاد میشود.
در این ارتباط، خبرگزاری فارس به نقل از «برخی منابع مطلع» نوشت که «اتهامات وارد شده به حسین فریدون که البته هنوز اثبات نشده است در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد تومان است».
در همین حال، سایت کلمه، نزدیک به میر حسین موسوی، از رهبران معترضانبه نتایج انتخابات سال ۸۸، گزارش داد که حسین فریدون در بازداشت سازمان اطلاعات سپاه است.
به گزارش خبرگزاری ها، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری روز یکشنبه خود اتهام حسین فریدون را «مسائل مالی» عنوان کرد و گفت که این موضوع٬ «ربطی به معوقات بانکی ندارد».
غلامحسین محسنی اژهای اضافه کرد که درباره برادر رئیس جمهوری ایران٬ «چندین نوبت تحقیق شد و از افرادی هم که مرتبط بودن تحقیق شد. برخی افراد بازداشت هستند».
طرح برخی اتهامات مالی علیه حسین فریدون از دو سال پیش از سوی رسانهها و چهرههای اصولگرا مطرح شد و در دوران رقابتهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به اوج خود رسید.
در سومین دوره مناظرههای نامزدهای انتخابات٬ ابراهیم رئیسی٬ رقیب حسن روحانی خطاب به وی گفت: «آقای روحانی شما من را میشناسید، من سخن واهی بر زبان نمیرانم؛ این مسئله فساد نزدیکان شما را معاون اول قوه قضاییه و دادستان کل کشور در دفترتان صحبت کردند و مدارک و اسناد کامل به شما دادند که نزدیکترین فرد به شما دچار مشکلات میلیونی هستند».
وی به روحانی توصیه کرد: «من جای شما بودم مساعدت میکردم برخورد قانونی شود؛ گفتند اینکه اکنون انجام نشود یا مورد تشکیک است با روحیه کسی که رئیس دولت است سازگار نیست».
شماری از نمایندگان اصولگرای مجلس، حسین فریدون را به ارتباط با رسول دانیالزاده متهم کردهاند؛ فردی که به گزارش برخی از وبسایتهای خبری در ایران، از بدهکاران بزرگ بانکی است و روز ۲۵ دی ۹۵ بازداشت شده است.
۱۲ بهمن ماه سال گذشته٬ اکبر رنجبرزاده٬ یکی از عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که حسین فریدون در نامهای به رئیس مجلس به اتهاماتی که برخی نمانیدگان مجلس به او نسبت داده اند، اعتراض کرده است.
۴۶ نماینده اصولگرای مجلس روز ۱۵ دی در نامهای، فریدون را به «فساد اقتصادی» متهم کرده و از حسن روحانی خواسته بودند تا برادرش را به قوه قضاییه معرفی کند.