به دنبال انتشار گزارشهایی از انتقال میرحسین موسوی به بیمارستان در پی عارضه قلبی، وبسایت کلمه که در سه سال گذشته دیدگاهها و اخبار مربوط به میرحسین موسوی را پوشش داده است، به نقل از برادر آقای موسوی نوشت که خانواده وی نسبت به وضعیت میرحسین حساس هستند، اما «مسائل امنیتی» دست آنها را برای اظهار نظر بسته است.
میرمحمود موسوی که نخستین بار است که از زمان حصر برادرش، میرحسین، در مورد وضعیت او سخن میگوید، همچنین به وبسایت کلمه گفت که «بر اساس مصالح، قرار نیست ما در این مسئله اظهار نظر کنیم».
وی افزود که خانواده میرحسین موسوی و زهرا رهنورد «در شرایط خاص و پیچیدهای» هستند و «این حق را به ما بدهید که نسبت به وضعیت میرحسین و کل اوضاع حساس باشیم».
وی در عین حال اضافه کرد که «شاید شرایط و مسائلی باشد که همهاش آن چیزی نیست که در رسانهها منتشر میشود و مسائل داخلی و امنیتی ما را برای اظهار نظر محدود میکند».
برادر میرحسین موسوی دانستن را «حق مردم» خواند، اما افزود که «مصلحت نیست که این دانستن از طریق ما و خانواده باشد، و انشاءالله از طرق مناسبتری که عوارض نداشته باشد، مردم در جریان قرار بگیرند».
میرحسین موسوی، از رهبران معترضان در ایران، که بیش از ۵۰۰ روز است در حصر خانگی به سر میبرد، بر اساس گزارشها روز پنجشنبه به دنبال عارضه قلبی «برای آنژیوگرافی» به بیمارستان منتقل شد و مشاور ارشد وی، اردشیر امیرارجمند، در گفتوگو با رادیوفردا ضمن تأیید این موضوع مسئولیت هر گونه اتفاق برای آقای موسوی را متوجه رهبر جمهوری اسلامی دانست.
رسانههای رسمی جمهوری اسلامی تا زمان انتشار این گزارش، درباره وضعیت آقای موسوی سکوت کردهاند، اما وبسایتهای رجانیوز و باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشهایی مشابه، وضعیت سلامتی آقای موسوی را خوب گزارش کرده و مدعی هستند که این نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم، تنها برای «چکآپ دورهای» به بیمارستان منتقل شده است.
میرحسین موسوی که آخرین نخستوزیر جمهوری اسلامی است، پس از ۲۰ سال دوری از مسئولیتهای اجرایی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری دهم نامزد کرد، و انتقادهای بیپرده او از وضعیت اجرایی کشور، حملات بیسابقه محمود احمدینژاد و هوادارانش را علیه وی در پی داشت.
پس از انتخابات مناقشهبرانگیز خرداد ۸۸، در حالی که اصلیترین چهرههای هوادار آقای موسوی راهی زندان شدند، آقای موسوی و هوادارانش به همراه مهدی کروبی، دیگر نامزد اصلاحطلب این انتخابات، نسبت به نتیجه اعلام شده که حاکی از پیروزی محمود احمدینژاد بود اعتراض کردند، اما این اعتراضها با سرکوب شدید حکومتی همراه شد.
پس از بازداشت هزاران نفر در جریان اعتراضهای پس از انتخابات خرداد ۸۸ و کشته شدن دهها تن از معترضان، مقامهای جمهوری اسلامی در بهمنماه ۸۹ بدون برگزاری دادگاه میرحسین موسوی، مهدی کروبی و همسرانشان را در حصر خانگی قرار دادند و از آن پس اطلاعرسانی در مورد وضعیت آنها تنها از طریق مجاری غیررسمی و غیردولتی انجام شده است.