جلسه استیضاح محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، با ابقای وی در این وزارتخانه به پایان رسید.
نمایندگان مجلس روز چهارشنبه ۲۳ اسفند پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان و نیز دفاعیات محمود حجتی سرانجام با ۱۰۵ رای موافق، ۱۱۷ رای مخالف و ۷ رای ممتنع به ابقای وی در وزارت جهاد کشاورزی رای دادند. رای ممتنع در شمارش آرا به عنوان مخالف استیضاح در نظر گرفته میشود.
یک روز پیش از این، علی ربیعی وزیر کار و عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی نیز، توانستند رای لازم برای ادامه وزارت خود را بهدست آورند.
اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهور، بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، محمود علوی وزیر اطلاعات و محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه از جمله مقامهای دولتی بودند که در جلسه استیضاح محمود حجتی حضور داشتند.
استیضاح وزیر کشاوزی پیشتر در ۴۶ محور به کمیسیون کشاورزی مجلس ارائه شده بود.
مشکلات آب و حقابه کشاورزان، واردات محصولات تراریخته، نبود نظارت کافی بر واردات کود، شیوع سرطان، کمبود کارخانههای فرآوری محصولات کشاورزی، واردات بیوریه محصولات کشاورزی نظیر چای و برنج، نبود راهبرد در بخش کشاورزی، از بین رفتن محصولات کشاورزی به خاطر بهای پایین، اجرا نشدن الگوی کشت و تخلفات مالی شرکتهای تابعه وزارتخانه از جمله موضوعاتی بود که نمایندگان موافق استیضاح محمود حجتی بر آن تاکید داشتند.
علی وقفچی، صدیف بدری، حسین مقصودی، محمود صادقی، نادر قاضیپور و مهرداد لاهوتی، محمدصادق حسنی جوریابی و محسن کوهکن در موافقت با استیضاح و حبیبالله نیکزادیپناه و غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در مجلس سخن گفتند.
سایت خانه ملت، وابسته به مجلس، حضور بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت و محمود علوی وزیر اطلاعات را برای گرفتن رای اعتماد برای محمود حجتی به دلیل اینکه «وجهه خوبی» در بین نمایندگان دارند، موثر ارزیابی کرده است.
محمود حجتی در دولت اول محمد خاتمی وزیر راه و ترابری، در دولت دوم خاتمی وزیر جهاد کشاورزی و در دولت اول و دوم روحانی وزیر جهاد کشاورزی بوده است.