رئیس دادگستری دماوند از دستگیری بیش از ۵۰ دختر و پسر در یک «پارتی شبانه» در شهر آبسرد خبر داد و گفت که مأموران پس از «رصد فضای مجازی» از برگزاری این جشن خبردار شده بودند.
مجتبی محمدی روز جمعه، ۱ مرداد، اعلام کرد که برپاکنندگان این «پارتی» از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به دعوت از افراد برای حضور در این جشن کرده بودند.
به گفته آقای محمدی، مأموران نیروی انتظامی «پس از رصد فضای مجازی و بررسیهای لازم با اخذ دستور قضایی نسبت به انهدام پارتی و دستگیری اعضای آن» اقدام کردند.
وی اعلام کرد که هنگام دستگیری این افراد، «۲۵ لیتر مشروبات الکلی هم از این جشن کشف» شده است.
در ماههای گذشته اخبار منتشر شده دربارهٔ دستگیری افراد در شهرهای مختلف ایران به اتهام شرکت در «پارتیهای مختلط» و «مصرف مشروبات الکلی» افزایش یافته است.
در خرداد ماه اجرای حکم شلاق برای ۳۵ دانشجو به دلیل شرکت در یک «پارتی مختلط شبانه» در قزوین با اعتراضها و انتقادهای زیادی در ایران مواجه شد، اما غلامحسین محسنی اژهای، سخنگوی قوه قضاییه، اجرای این حکم را «قانونی» دانسته و گفته بود که قوه قضائیه «شواهد و قرائنی» دارد که «پارتیهایی» که در چند استان کشور برگزار شده، «با هدایت یک جریان خاص» بوده است.
در همین حال پلیس امنیت روز پنجشنبه، ۱۳ خرداد، در یک رستوران در منطقه فرحزاد تهران، ۷۰ تن را که در میان آنها افراد «تراجنسی» نیز هستند، به اتهام مواردی چون «مصرف مشروبات الکلی» دستگیر کرده بود.
در خرداد ماه همچنین منابع خبری از دستگیری ۶۲ تن در «یک جشن مختلط شبانه» در بندرعباس و دستگیری ۲۳ نفر از شرکتکنندگان در یک جشن در کرمان خبر داده بودند.
در روزهای پایانی اردیبهشت نیز نبیالله مسلمی، رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان مازندران، از بازداشت بیش از ۱۵ وکیل در یک «پارتی شبانه» در شهرستان سرخرود محمودآباد این استان خبر داده بود.
اتحادیه کانونهای وکلا از انتشار این خبر انتقاد کرده و با مطرح کردن ابهاماتی دربارهٔ قانونی بودن دستگیری این افراد از مقامهای قضایی خواسته بود که «به فوریت و قاطعیت» دراینباره «تحقیق و اقدام و اطلاعرسانی» کنند.