فرهاد سلیمی، روحانی کُرد اهل سنت و زندانی عقیدتی، پس از ۱۴ سال حبس، صبح روز سهشنبه، سوم بهمن، در زندان قزلحصار کرج اعدام شد.
رسانههای حقوق بشری روز سهشنبه، سوم بهمنماه، اعلام کردند که اعدام آقای سلیمی بدون اطلاع خانواده و «حق انجام آخرین ملاقات» اجرا شده است.
وبسایت ههنگاو در این باره نوشت: «این زندانی مذهبی روز یکشنبه به سلول انفرادی منتقل شده و اجازه آخرین ملاقات وی با خانواده را ندادهاند و به آنها گفته شده که فردا برگردند. این خانواده امروز که برای ملاقات آخر به زندان مراجعه کرده بودند به آنها گفته شده حکم اعدام فرزندتان اجرا شده است.»
بیشتر در این باره: داوود عبداللهی، زندانی عقیدتی کرد، پس از ۱۴ سال حبس اعدام شدساعاتی بعد سازمان کردپا به نقل از یک منبع مطلع نوشت که «جنازه به خانواده تحویل داده شده است و آنها درحال انتقال پیکر فرزندشان به سقز هستند».
حکم اعدام این زندانی عقیدتی همزمان با اعدام محمد قبادلو، از بازداشتشدگان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، در روز سهشنبه به اجرا درآمد.
جمعی از زندانیان سیاسی زندان قزلحصار دیروز با انتشار نامهای خطاب به مردم ایران اعلام کرده بودند با توجه به انتقال فرهاد سلیمی به سلول انفرادی و خبر اجرای قریبالوقوع حکم اعدام محمد قبادلو از سوی وکیل او، «خطر اجرای حکم اعدام و قتل حکومتی» این دو «بسیار جدی» است.
حکم اعدام سه زندانی سیاسی همپروندهٔ فرهاد سلیمی به نامهای قاسم آبسته، ایوب کریمی و داوود عبداللهی نیز در ماههای اخیر اجرا شد.
آقای سلیمی که در سال ۱۳۸۸ بازداشت شد، همراه دیگر متهمان این پرونده اسفند ۱۳۹۴ از سوی محمد مقیسه به اعدام محکوم شد، اما این حکم اواخر سال ۱۳۹۵ توسط دیوان عالی کشور نقض و جهت رسیدگی به شعبهٔ ۱۵ دادگاه انقلاب تهران ارجاع شد.
با وجود این شعبه تحت ریاست ابوالقاسم صلواتی خرداد ۱۳۹۷ بار دیگر برای هر چهار متهم پرونده حکم اعدام صادر کرد و دیوان عالی کشور نیز در بهمن ۱۳۹۸ این حکم را تأیید کرد.
فرهاد سلیمی، انور خضری، قاسم آبسته، داوود عبداللهی، خسرو بشارت، کامران شیخه و ایوب کریمی، ۱۶ آذر ۱۳۸۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه منتقل شدند.
این زندانیان به اتهام پرونده قتل عبدالرحیم تینا توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهاماتی نظیر «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام»، «عضویت در گروههای سلفی» و «افساد فیالأرض» به اعدام محکوم شده بودند.