بولتن هکشده شماره ۱۶ خبرگزاری فارس به تاریخ سوم شهریور ۱۴۰۱ حاوی نتایج نظرسنجی یک نهاد امنیتی جمهوری اسلامی است که نشان میداده ۱۰ درصد از جمعیت کشور در همان زمان آماده «آشوب» سراسری بودند.
این نظرسنجی افزوده بود که میزان گرایش به ناآرامیها در استانهای تهران، خوزستان، فارس، گیلان و البرز نیز در مقایسه با سایر استانها افزایش یافته است.
خبرگزاری فارس در بولتن شماره ۱۶ خود اشارهای به نام این نهاد نکرده است ولی احتمالا باید یکی از دو نهاد امنیتی «وزارت اطلاعات» یا «حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران» باشند.
نظرسنجی این نهاد امنیتی تقریبا یک ماه پیش از آغاز اعتراضات سراسری اخیر در اواسط تابستان سال جاری انجام شده بود؛ اعتراضاتی که نزدیکبه ۱۲ هفته است ادامه دارد.
۱۰ درصد مورد اشاره در این نظرسنجی معادل هشت میلیون نفر از جمعیت ایران است. این در حالی است که در جریان اعتراضهای اخیر، مقامهای جمهوری اسلامی آمارهای متناقض و حداقلی از تعداد شرکتکنندگان در تظاهرات و راهپیماییهای خیابانی اعلام کردهاند.
پیشبینی ۶۸ درصدی از بروز اعتراض
خبرگزاری فارس در بولتن شماره چهار خود به تاریخ ۱۰ خرداد امسال نیز نتایج یک نظرسنجی دیگر را منتشر کرده که بر اساس آن، ۶۸ درصد مردم پیشبینی کرده بودند که به احتمال «زیاد» در کشور «آشوب» صورت میگیرد. ۱۸.۹ درصد هم گزینه «کم» را انتخاب کرده بودند.
رسانهها و مقامهای جمهوری اسلامی ایران همواره از اعتراضات به عنوان «آشوب»، «اغتشاش» و «فتنه» نام میبرند.
در بولتن شماره پنج خبرگزاری فارس به تاریخ ۱۷ خرداد هم نتایج یک نظرسنجی صداوسیما منتشر شده که در آن، ۷۴.۵ درصد شرکتکنندگان از وضعیت آینده کشور به شدت ابراز نگرانی کرده بودند. ۱۴.۶ درصد هم گفته بودند که مقدار کمی نگران هستند.
بیشتر در این باره: علی خامنهای در آینه بولتنهای محرمانه فارسآمار حمله به مراکز نظامی، مذهبی و ارزشی
حتی پیش از آغاز اعتراضات اخیر که با حمله گسترده به مقر نهادهای نظامی و انتظامی همراه بوده است، بولتن خبرگزاری فارس در شماره ۱۶ خود آماری از حمله و «تعرض» به حوزه و پایگاه مقاومت بسیج در چهار ماهه نخست امسال ارائه کرده بود.
بر اساس این گزارش، در مجموع ۵۳ مورد حمله و «تعرض» طی این مدت صورت گرفته که «بیشترین تعرض» در استانهای اصفهان، خوزستان، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی و تهران بزرگ به ثبت رسیده و «علت تعرض مختص به تابلوی پایگاه مقاومت بسیج بوده است».
در چهار ماهه نخست امسال، میزان حمله به «مراکز مذهبی و ارزشی» نیز ۳۳ مورد بوده که فراوانی این موضوع مربوط به استانهای فارس، زنجان و خوزستان است.
حمله و «تعرض» به اماکن مهم و نظامی در این مدت نیز جمعا ۴۵ مورد گزارش شده که فراوانی آن مربوط به استانهای خوزستان، کرمان و سیستان و بلوچستان بوده است.
افزایش نارضایتیها و فراخوانها
بولتن شماره ۱۶ خبرگزاری فارس همچنین آماری مقایسهای از نارضایتیها و فراخوانها در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۱ ارائه کرده که نشان میدهد میزان نارضایتی نسبت به چهار ماهه نخست پارسال، ۴۶ درصد و تعداد فراخوانها هم ۵۹ درصد افزایش یافته است.
گروه هکری «بلک ریوارد» روز چهارم آذر امسال با هک خبرگزاری فارس، به بولتنهای ویژه آن که فقط در یک نسخه برای فرمانده سپاه تهیه میشود، دسترسی پیدا کرد و فایلهای آن را برای انتشار عمومی در اینترنت قرار داده است.