بر اثر درگیری بین "قماربازان" در مسابقات اسبدوانی گنبدکاووس، دو مامور نیروی انتظامی و چهار نفر از شرطبندها مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
بنا بر اعلام فرمانده نیروی انتظامی گنبد، در هفته هفدهم مسابقات اسبدوانی، بین قماربازان درگیری و اختلاف به وجود آمد و ماموران نیروی انتظامی درصدد پایان بخشیدن به ماجرا بودند.
سرهنگ محمود علیفر گفته قماربازها از شهر تاتار و گنبد بودند و با قمه و چماق با هم درگیر شدند.
فرمانده نیروی انتظامی گنبدکاووس گفت: "متاسفانه یکی از این افراد با سلاح شکاری، دو نفر از ماموران نیروی انتظامی را از ناحیه دست، بازو و کتف مجروح کرد."
در پی این درگیری، پنج نفر بازداشت و تحویل دستگاه قضایی شدند. تلاش پلیس برای دستگیری فرد شلیک کننده به ماموران انتظامی ادامه دارد.
در هفتههای اخیر، اقدام منابر و مقامات پر نفوذ مذهبی برای حذف فدراسیون سوارکاری از روند برگزاری مسابقات گنبد، خبرساز شده بود.
محمود ترابی امام جمعه گنبد گفته بود: فدراسیون سوارکاری، آبادی را در گنبد تحویل گرفته و ویرانهای تحویل داده. رانتخواری تنها عملکرد بیست ساله مدیریت سوارکاری در گنبد است.
او فدراسیون سوارکاری را تهدید کرده و طبق گزارش خبرگزاری فارس، گفته بود: "به فدراسیون و همه مسئولان این حوزه هشدار میدهم که نگذارند مردم به حرکت درآیند."
مسعود خلیلی رییس فدراسیون سوارکاری هم گفته بود: «از همان پارسال نسبت به اتفاقاتی كه در حال رخ دادن بود، هشدارهایی در غالب نامهنگاری متعدد با نهادهای نظارتی انجام داده بوديم. مسابقات اسبدوانی بايد با نظارت فدراسيون برگزار شود. از روز اول تاكيد كردهام آنچه در گنبد رخ داد غير قانونی است.»
سردار آزمون بازیکن تیم ملی فوتبال ایران که خود مالک اسب است، از مدافعین حذف فدراسیون سوارکاری از مسابقات گنبد است.
او پس از اعلام فدراسیون مبنی بر اینکه دوپینگ اسبش برای دومین بار مثبت اعلام شده، با رییس این فدراسیون وارد جنگ لفظی در برنامه رادیویی شد و مطالبی در اینستاگرام علیه او منتشر کرد.
آزمون علاوه بر دیدار با ترابی امام جمعه گنبد، به ملاقات نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان رفت و از تلاشهای آنان در سپردن امور مسابقات به استان، قدردانی کرد.
سردار آزمون به خبرگزاری مهر گفت: «اسبهای اول را دوپینگی اعلام میکردند تا اسبهای خودشان اول شوند. فدراسیون سوارکاری پولهای زیادی در این مسابقات میخورد و نامردیهای زیادی میکرد.»
مسئولین فدراسیون سوارکاری در خصوص اتهام فساد و تقلب، واکنشی به این اظهارات نشان ندادند.
وزارت ورزش جمهوری اسلامی ایران با وجود هشدار رسانههای ورزشی، درباره دخالت غیر قانونی نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه در امور مسابقات سکوت کرد.