آمار جهانی ابتلای به ویروس کرونا به نزدیکی ۲۵۰ میلیون نفر رسید

با کاهش محدودیت‌ها برای مهار ویروس کرونا در کشورهای مختلف و از سرگیری سفرهای توریستی، شمار مبتلایان به این ویروس در سراسر جهان به نزدیکی ۲۵۰ میلیون نفر رسید.

آمار خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که میانگین موارد روزانه ابتلای به ویروس کرونا طی سه ماه اخیر ۳۶ درصد کاهش یافته است. با این حال طی همین مدت به خاطر شیوع نوع دلتای ویروس کرونا که قدرت انتقال بسیار بالایی دارد، ۵۰ میلیون نفر دیگر نیز به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدند.

متخصصان بهداشت و درمان معتقدند که بسیاری از کشورها به خاطر واکسیناسیون گسترده اوج این بیماری را پشت سر گذاشته‌اند، با این حال فرا رسیدن فصل سرما و تعطیلات این نگرانی را به وجود آورده است که موارد ابتلا افزایش یابد.

به جز واکسیناسیون، به نظر می‌رسد که پزشکان اکنون گزینه‌های بهتری برای درمان بیماری کووید-۱۹ دارند. پنج‌شنبه گذشته بریتانیا به عنوان اولین کشور در جهان قرص ضدویروس تولید مشترک شرکت‌های مرک و بیوتراپی ریجبک را تایید کرد. تحقیقات نشان می‌دهد که این قرص در صورتی که زود تجویز شود، احتمال مرگ و میر یا بستری شدن به خاطر ویروس کرونا را به نصف کاهش می‌دهد.

بیشتر در این باره: قرص آزمایشی فایزر ابتلای شدید به کووید را «۸۹ درصد کاهش می‌دهد»

شرکت فایزر نیز قرص دیگری را تولید کرده که طبق گزارش‌های این شرکت، موارد خطرناک ابتلا به کووید-۱۹، بستری شدن و فوت بیماران را ۸۹ درصد کاهش می‌دهد.

گزارش‌ها حاکی است که موارد ابتلای به ویروس کرونا در ۵۵ کشور از ۲۴۰ کشور جهان همچنان رو به افزایش است و این میان روسیه، اوکراین و یونان یا رکوردهای جدیدی را ثبت کرده‌اند یا در آستانه ثبت رکورد قرار دارند.

اروپای شرقی در آن منطقه کمترین آمار واکسیناسیون را دارد. بیش از نیمی از موارد جدید ابتلای به ویروس کرونا در سراسر جهان متعلق به کشورهای اروپایی است به طوری که هر چهار روز یک میلیون نفر از این کشورها به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

بیش از نیمی از جمعیت جهان هنوز حتی یک دوز واکسن کرونا هم دریافت نکرده‌اند. این میان سهم کشورهای فقیر بسیار ناچیز است به طوری که تنها کمتر از ۵ درصد مردمان این کشورها توانسته‌اند دست‌کم یک دوز واکسن بزنند.

با استفاده از گزارش خبرگزاری رویترز؛ س.ن