روزنامه آمریکایی «واشینگتنپست» روز دوشنبه ۱۵ اسفند به نقل از پنج مقام امنیتی آلمان و دو مقام اطلاعاتی غربی دیگر نوشت که عامل هدایتکننده یک سری حملات ماههای اخیر به یهودیان و کنیسهها در آلمان، یک شهروند ایرانی- آلمانی به نام رامین یکتاپرست است که از آلمان به ایران گریخته است.
این منابع گفتهاند که رامین یکتاپرست انجام این حملات را به نیابت از سپاه پاسداران به شبکههای تبهکاری مرتبط با خود در آلمان سفارش داد.
سرویسهای امنیتی آلمان گفتند که فعالیتهای رژیم ایران در دوره اخیر، با محوریت هدف قرار دادن افراد و اماکن یهودی، و همزمان گسترش تهدیدها علیه مهاجران ایرانی در آلمان، افزایش یافته است.
تشکیلات امنیتی آلمان گسترش تحرکات تروریستی رژیم ایران در خاک آلمان را با افزایش تهدید به ترور و آدمربایی از میان مخالفان جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها منطبق میداند.
واشینگتنپست افزود در شرایطی که رژیم ایران در داخل کشور خود با موج فزاینده اعتراضات روبرو بوده و به دنبال ردپای «تهدید خارجی» در مورد موجودیت رژیم است، در خارج از مرزهای خود از باندهای تبهکار برای تحقق اهدافش استفاده میکند.
بیشتر در این باره: «احتمال دست داشتن» جمهوری اسلامی در حملات اخیر به مراکز یهودیان در آلمانرسانههای آلمان در ماههای اخیر به نقل از تشکیلات اطلاعاتی این کشور گزارش داده بودند که تیراندازی به یک کنیسه در شهر اسن، سپس پرتاب بطری آتشزا به یک مدرسه وابسته به یک کنیسه یهودیان در شهر بوخوم و حمله سومی که علیه یک کنیسه در شهر دورتموند برنامهریزی شده بود، با رامین یکتاپرست ارتباط داشته است.
براساس این گزارشها، یکتاپرست از تهران و از طریق تماس با فردی به نام بابک ج. در آلمان، انجام حملات علیه اماکن یهودی را به او محول کرد.
رسانههای آلمان اواسط پاییز امسال از بازداشت یک مرد ۳۵ ساله در دورتموند خبر دادند.
رامین یکتاپرست عضو باشگاه موتورسیکلتسواری «فرشتههای جهنم»، از مدتی پیش از این حملات و بهدنبال وقوع قتل در یک باشگاه شبانه، در مظان اتهام قرار گرفته و به ایران گریخته بود. او ساکن ایران است و تا مدتی پیش، تصاویری از زندگی مجلل خود را در اینستاگرام منتشر میکرد.
او که زاده آلمان و اکنون ۳۴ سال است، مدتی یک روسپیخانه را در شهر لورکوزن اداره میکرد. رسانههای آلمان پارسال نوشته بودند که مهمانپرست به دلیل آشنایی با باندهای تبهکاری در آلمان، عملا پیمانکارِ از راه دور برای سپاه پاسداران در انجام اهداف مورد نظر سپاه در آلمان شده است.
وزارت کشور آلمان ماه گذشته در پاسخ کتبی به یک نماینده مجلس این کشور تأیید کرد که «فعالیتهای گسترده جاسوسی» از سوی نیروی قدس سپاه علیه اهداف یهودی و یهودیان آلمان افزایش یافته است.
کنیسه اسن از زمان نازیها برای نیایش یهودیان مورد استفاده قرار نگرفته و یک ساختمان خالی و بدون فعالیت است. اما تحقیقات در مورد حمله به این ساختمان، وجود تهدید علیه یان یوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان، را برملا کرد.
بیشتر در این باره: فیسبوک و توییتر «گروه جعلی مرتبط به ایران» با مخاطب یهودیان متعصب را بستندندا سلطانی، یک مخالف سیاسی جمهوری اسلامی ایران، به واشینگتنپست گفت که مقامات آلمانی به سه دوست او در مورد وجود تهدید امنیتی مشخص هشدار دادهاند.
به گفته خانم سلطانی، نهادهای امنیتی رژیم ایران در میان مهاجران ایرانی ساکن آلمان بهشدت فعال هستند و در سراسر اروپا بازوان بلندی دارند.
با وجود درخواستهای متعدد سیاستمداران آلمان برای تروریستی نامیدن سپاه پاسداران، وزیر خارجه آلمان دو هفته پیش گفت مبنای حقوقی برای این کار فراهم نیست.
برلین و تهران در دوره اخیر روابط متشنجی داشته و همزمان با حمایتهای پیاپی صدراعظم و وزیر خارجه آلمان از معترضین ایران و پس از برگزاری تظاهرات بزرگ مخالفان حکومت ایران در شهرهای آلمان، دو کشور بارها سفرای یکدیگر را احضار کردهاند.
همزمان دیوان عالی جمهوری اسلامی ایران در روزهای گذشته حکم اعدام جمشید شارمهد، مجری پیشین یک برنامه رادیویی ضد حکومتی که از کالیفرنیا به سوی ایران برنامه پخش میکرد، را تأیید کرده است.
به گفته دختر آقای شارمهد، هر لحظه خطر اجرای حکم این شهروند دوتابعیتی، که نهادهای اطلاعاتی رژیم ایران او را سه سال پیش هنگام یک سفر کاری به دوبی ربودند، وجود دارد.