آموزش و پرورش: پس از آزمون استخدام معلمی متوجه شدیم ۳۵۰۰ نفرشان طلبه هستند

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران چند روز پیش به خانواده‌های ایرانی نسبت به عواقب حضور سیستماتیک روحانیون در مدارس هشدار داده بود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش می‌گوید ۳۵۰۰ روحانی و طلبه استخدام‌شده در آموزش و پرورش «پس از برگزاری آزمون» و «بدون هیچ سهمیه‌ای» به عنوان معلم پذیرفته شده‌اند.

علی فرهادی، روز دوشنبه، دوم بهمن‌ماه، در گفت‌وگو با خبرگزاری دولتی ایرنا مدعی شد که «ما هم پس از آزمون متوجه شدیم که این افراد به عنوان معلم پذیرفته شده‌اند.»

او در توضیح اجازهٔ ورود این افراد به آزمون استخدام معلمی گفت که ماده ۲۸ اساسنامه فرهنگیان به آموزش و پرورش اجازه می‌دهد «در مواقع اضطراری» از بین «دانش‌آموختگان سایر دانشگاه‌ها، موسسات عالی و حوزه‌‌های علمیه به جذب نیرو اقدام کند».

آقای فرهادی در زمینهٔ علت «اضطراری» بودن وضعیت استخدام در آموزش و پرورش توضیحی ارائه نکرد.

بیشتر در این باره: هشدار تشکل صنفی فرهنگیان در مورد «پاکسازی» متخصصان از مدارس و «جایگزینی آخوند به جای معلم»

مشاور وزیر آموزش و پرورش در دولت ابراهیم رئیسی سوم دی‌ماه امسال از استخدام «سه هزار طلبه زن و مرد به عنوان معلم» در آزمون استخدامی خبر داده بود.

حمید نیکزاد در این زمینه گفته بود که این تعداد علاوه بر طلابی هستند که به گفته او به‌صورت «خودجوش» و «جهادی» با آموزش و پرورش همکاری می‌کنند.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران نیز در آخرین روز دی‌ماه در مورد این اقدام، آن را حرکتی «ارتجاعی» و بازگشت به دوران «مکتب‌خانه» دانست.

در این بیانیه که در کانال تلگرامی این شورا منتشر شد، هدف از این اقدام «پاکسازی مدارس از نیروی آموزشی متخصص» و جایگزینی آموزگاران با طلبه‌‌هایی که «کمترین تخصصی در حوزه آموزش کودکان و نوجوانان ندارند» عنوان شد.

این تشکل به خانواده‌های ایرانی نسبت به عواقب حضور سیستماتیک روحانیون در مدارس و خطرات آن برای کودکان‌شان هشدار داد.