برایان هوک، مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، تاکید کرده است، سیاستهای آمریکا در قبال ایران در حال نتیجه دادند است و واشینگتن با اطمینان کامل سیاست های فعلی را ادامه خواهد داد و عجلهای ندارد.
برایان هوک در مصاحبه با نشریه فارین پالسی که پنجشنبه منتشر شده، اظهار داشت، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا خواهان آن است که شاهد حضور حکومت ایران به پای میز مذاکره باشد تا بتوانیم در خصوص یک توافق جامع که تمامی خطرات تهدیدات ایران برای صلح و امنیت را در بر میگیرد، مذاکره کنیم.
مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا تاکید کرده است که واشینگتن تمامی اهرم های لازم برای دستیابی به چنین توافقی را مهیا کرده است.
برایان هوک از نتیجه اقدامات آمریکا در راستای احیا قدرت بازدارندگی ، ایستادن در کنار مردم ایران ، و انزوای دیپلماتیک جمهوری اسلامی ابراز رضایت کرده است.
وی تاکید کرده است که ایالات متحده با اطمینان کامل سیاست های فعلی را ادامه خواهد داد.
دولت دونالد ترامپ از زمان روی کار آمدن کارزار فشار حداکثری در برابر ایران را پیش گرفته است تا این که تهران را مجبور کند بر سر میز مذاکره با واشینگتن حاضر شود.
دو سال پیش دونالد ترامپ از تصمیم آمریکا برای خروج از توافق هستهای شش قدرت جهانی با ایران موسوم به برجام خبر داد.
به دنبال خروج آمریکا از برجام این کشور تحریمهای اقتصادی به ویژه تحریم نفتی را بازگرداند. دولت آمریکا میگوید خواهان توافقی فراگیر تر از برجام است که شامل برنامه اتمی ایران، فعالیت منطقهای و همچنین برنامه موشکی این کشور باشد.
بیشتر در این باره: هوک: رهبران ایران بین مذاکره با ترامپ یا فروپاشی اقتصادی یکی را انتخاب کنندبرایان هوک در بخش دیگری از این مصاحبه گفته است، ما میدانیم ایران بدون فشار اقتصادی، انزوای دیپلماتیک و بدون قدرت نظامی بازدارندگی معتبر برای دفاع از منافع حیات ما٬ به پای میز مذاکره نخواهد آمد.
وی اضافه کرده است: ما میدانیم با بکارگیری همزمان این سه مولفه شانس ما برای دستیابی به توافق مورد نیاز ما افزایش یافته است.
مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا گفته است، هرچند این فرایند ادامه دارد، اما سطح درآمدهای حکومت را به طور بی سابقه در تاریخ قطع کرده ایم.
وی اضافه کرده است که حکومت ایران و گروه های نیابتی آن اکنون از سه سال پیش ضعیفتر هستند.
برایان هوک گفته است حکومت ایران در برابر یک انتخاب قرار دارد که شاهد فروپاشی اقتصادی خود باشد و آمریکا هم سیاست فعلی خود را ادامه خواهد.
وی تاکید کرد: ما عجله ای نداریم. ما سیاستهای خوبی را به کار گرفتهایم.
آمریکا دو سال پیش از توافق شش قدرت جهانی با ایران موسوم به برجام خارج شد و تحریم های تعلیق شده خود علیه ایران را بازگرداند. تحریم های نفتی آمریکا علیه ایران باعث شده است که جمهوری اسلامی بخشی قابل توجهی از درآمدهای نفتی خود را از دست بدهد. ایران در واکنش به تحریمهای گسترده آمریکا علیه خود، از اردیبهشت سال گذشته از برخی از تعهدات خود در چارچوب برجام عدول کرده است.ایم.
مقام های ایران تاکنون مذاکره مجدد در خصوص توافق هسته ای با آمریکا را رد کردهاند.