شرکت سایپا دو محصول جدید با نام ساینا اس و کوییک اس را معرفی کرده است که با وجود اینکه مدلهای جدیدی هستند اما باطن آنها در اصل توسعهیافته خودروی پراید است.
بر اساس گزارش سایت بیت ران ساینا اس محصول جدید خانواده ایکس ۲۰۰ است. این خودرو فیسلیفت خودرو ساینای معمولی است. پیشرانه این خودرو ۱۵۰۳ سی سی حجم دارد و قدرت ۸۷ اسب بخار را با گشتاور ۱۲۸ نیوتن متری تولید میکند.
جعبهدنده پنجسرعته دستی ساینا اس توان پیشرانه را به چرخهای جلو انتقال میدهد.
برنامه عرضه این سدان اقتصادی با نسخه اتوماتیک هم مطرح شده است.
سایپا برنامه دارد تا پس از قطعی شدن نتایج تستها، نسخه جدید ساینا اتوماتیک را به بازار عرضه کند.
سایت اسب بخار هم گزارش داده است هنوز مشخص نیست که آیا این نسخه فیسلیفت ساینا، جایگزین نمونه فعلی میشود و یا قرار است در کنار ساینا EX، به عنوان نسخهای جدید تولید شود؟
سایپا ساینا اس، فیسلیفت ساینا است و از نظر ظاهری در قسمت جلو، عقب و داخل خودرو تغییرات کمی داشته است.
در قسمت جلو، بخش پایینی سپر طراحی جدیدی دارد که با رنگ مشکی از بقیه سپر متمایز شده است.
جلو پنجره نیز از شکل خطی در ساینا قدیمی به مشبک در نسخه فیسلیفت تغییر کرده است.
این خودرو پلتفرم مشترکی با تیبا دارد. پلتفرم تیبا در دو خودرو ساینا و کوییک سایپا هم استفاده شده است و در اصل پلت فرم توسعه یافته پراید است. تولید پراید قرار است متوقف شود اما پلت فرم توسعه یافته پراید با ظاهرهای متفاوت و اسمهای مختلف، اما با باطنی قدیمی در سه خودرو تیبا، ساینا و کوییک ادامه حیات خواهد داد.
دیگر محصول جدید سایپا شاهین نام دارد بر اساس گزارش سایت زومیت اولین نسخه تولیدی شاهین در ایران، مجهز به پیشرانه فعلی تیبا و ساینا همراه توربوشارژر است. این پیشرانه چهار سیلندر ۱.۵ لیتری و هشت سوپاپ است و قدرت ۱۰۸ اسببخار و گشتاور ۱۶۵ نیوتنمتر را تولید میکند. این موتور هم موتور توسعهیافته خودرو پراید است.
این خودرو مجهز به امکانات رفاهی بیشتری در مقایسه با ساینا و تیبا خواهد بود. سایپا شاهین قرار است با سانروف، استارت دکمهای، فرمان برقی، رینگ آلومینیومی، نمایشگر لمسی هفت اینچی، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، تهویه خودکار، حسگر پارک و دوربین عقب، چراغ روشنایی روز، حسگر نور، ترمزهای دیسکی جلو و عقب، دو کیسه هوا، آینههای تاشو برقی و کامپیوتر سفر تولید شود.
بامو سری چها ر جدید
شرکت بامو سری چهار جدید را معرفی کرده است که یک نقطه عطف در طراحی محسوب میشود. برخلاف مدلهای قبلی این خودرو عضلانی و شارپتر طراحی شده و قسمت جلو خودو کشیدهتر شده است.
این محصول از نظر طراحی به محصول دیگر این شرکت یعنی سری هشت نزدیک است و نشان میدهد بامو محافظهکاری قبلی را کنار گذاشته و در طراحیهای جدید بسیار آوانگارد شده است.
البته در مورد پیشرانه، این خودرو هنوز از موتورهای بنزینی و دیزلی فراوانی بهره میبرد.
بیشتر در این باره: مصاحبه اختصاصی با سخنگوی باموپیش تر ماریوس تانگبی، سخنگوی بامو به رادیو فردا گفته بود شرکتش «تا سال ۲۰۲۵ نیمی از خودروهای خود را الکتریکی میکند. البته این گروه خودروسازی که شامل مینی و رولزرویس هم میشود توسعه موتورهای احتراق داخلی را پیگیری خواهد کرد و موتورهای بنزینی و دیزلی جدیدی را هم با افزایش راندمان و کاهش آلایندگی تولید میکند.»
تویوتا راو چهار جدید
شرکت تویوتا محصول جدید کراساور خود را که یکی از محبوبترین خودروها در این کلاس در جهان است با موتور پلاگین هیبرید معرفی کرد.
این خودرو با پیشرانه جدید پلاگین هیبرید که ترکیبی از موتور درونسوز و الکتریکی است میتواند ۳۰۲ اسب بخار قدرت تولید کند.
این خودرو بدون استفاده از موتور درونسوز و با یکبار شارژ میتواند مسافت ۹۵ کیلومتر را بهصورت کاملا برقی طی کند.
شورولت کامارو با هزار اسب بخار
شورولت کامارو با تیونینگ شرکت هنسی با قدرت هزار اسب بخار عرضه شد. این خودرو میتواند با این قدرت طی مدت ۲.۱ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر در ساعت برسد حداکثر سرعت این خودرو هم ۳۵۰ اسب بخار است.
پیشرانه این خودرو ۶.۲ لیتری هشت سیلندر خورجینی است که توسط شرکت هنسی تقویت شده است.
برای رسیدن به این قدرت شرکت هنسی از سوپرشارژ، سیستم مکش هوای قوی و خنک کنندههای بزرگی بهره گرفته است.