درخواست عضو مجمع تشخیص برای شناسایی «نفوذی‌ها در نهادهای انقلابی»

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز یک‌شنبه، ۲۷ خردادماه، با هشدار در مورد نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در نهادهای جمهوری اسلامی، خواستار شناسایی «عوامل نفوذی در نهادهای انقلابی» شد.

به گفته این مقام بدون ذکر جزئیات، نفوذ این سرویس‌ها در مواردی حتی «فاجعه‌آمیز» بوده است.

خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، روز یک‌شنبه به نقل از مجید انصاری، معاون سابق حسن روحانی و عضو مجمع تشخیص، به طور تلویحی گفت که این «عوامل نفوذی» را باید در میان منتقدان دولت در جبهه اصولگرایان پیدا کرد.

به گفته آقای انصاری، «جریان مدعی انقلابی‌گری و حمایت و پشتیبانی از ولایت فقیه» حتی برای «تفرقه‌افکنی میان مسئولین مختلف و نهادها» نیز دست به اقداماتی زده است.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفته‌های خود به شخص، سازمان یا نهاد خاصی اشاره نکرده است.

او با این حال به طور غیرمستقیم به رسانه‌های مخالف دولت اشاره کرده و آنها را متهم کرده است که تلاش می‌کنند دولت آقای روحانی را تضعیف کنند.

مجید انصاری گفت: «اگر در یک سال گذشته مجموعه تیترهای خبری و تحلیل‌های سیاسی چند خبرگزاری و سایت معروف و شناخته شده نگاه کنید، تفاوت چندانی با تیترهای رسانه‌های ضد انقلاب و منافقین و اسرائیلی نداشته و ندارد.»

به نظر می‌رسد اشاره آقای انصاری به روزنامه‌ها و خبرگزاری‌هایی چون کیهان و فارس و تسنیم باشد که به‌ویژه در یک ماه گذشته و در پی کناره‌گیری رئیس جمهور آمریکا از توافق اتمی به‌شدت به دولت جمهوری اسلامی تاخته‌اند.

روزنامه کیهان زیر نظر نماینده رهبر جمهوری اسلامی اداره می‌شود و دو خبرگزاری فارس و تسنیم نیز به سپاه پاسداران نزدیکند.

مجید انصاری ادامه داد:‌ «از ابتدای دولت یازدهم تا امروز سعی کرده‌اند تا دولت را تضعیف کنند، میان مردم ناامیدی ایجاد کنند و سعی کرده‌اند به بیت رفیع حضرت امام (ره) [خمینی] توهین و آنها را تخریب کنند.»

به گفته معاون سابق حسن روحانی، این گونه اقدامات «نشانه نفوذ عناصر دشمن در این نهادها و رسانه‌ها» است.

مجید انصاری از جمله همین اقدامات به شعرخوانی دو سال اخیر در مراسم نماز عید فطر نیز اشاره کرده است.

میثم مطیعی، از مداحان نزدیک به بیت آیت‌الله خامنه‌ای، روز جمعه گذشته همچون عید فطر سال پیش و در حضور حسن روحانی شعری قرائت کرد سراسر انتقاد از رئیس جمهور و دولت،‌ به‌ویژه در زمینه برجام.

اما در مراسمی که این شعر قرائت شد رهبر جمهوری اسلامی نیز حضور داشت و ساعتی بعد متن کامل این شعر در وب‌سایت رسمی رهبر ایران منتشر شد.

مجید انصاری سال گذشته در مقام معاون حقوقی رئیس جمهور از قرائت این شعر انتقادی درباره رئیس جمهور گلایه کرده و خواستار عذرخواهی شد، اما جواب گرفت که شعر مذکور تنها «حرف دل مردم» بوده است.

آقای انصاری حالا قدمی فراتر گذاشته و از «دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ما و همچنین نیروهای مسلح» خواسته است که «عواملی» را شناسایی کنند که «در این نهادها و با نقاب انقلابی‌گری عملا فرمایشات مقام معظم رهبری را بی‌اثر می‌کنند».

در چند سال گذشته بارها گزارش‌هایی منتشر شده است از دستگیری افرادی که به جاسوسی به‌ویژه «برای کشور اسرائیل» متهم بودند، اما هویت این افراد و جزئیات پرونده آنها هرگز فاش نشده است.

در همین زمینه وب‌سایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، در سال ۹۴ در گزارشی بر اساس «خبرها و شنیده‌های جدی» گفت که دو «مسئول» میز اسرائیل در اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات ایران به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دستگیر و زندانی شده‌اند.

این گزارش هرگز تایید یا تکذیب نشد.