وزیر اطلاعات مخالفت با حجاب اجباری را تلاش برای «براندازی» جمهوری اسلامی توصیف کرد

وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی مدعی شد که بعد از اعتراض‌های سراسری سال ۱۴۰۱ که به گفته او «شکست» خورده، جریان «براندازی» تغییر روش داده و «تغییر ماهیت جمهوری اسلامی» را دنبال می‌کند.

اسماعیل خطیب روز چهارشنبه، هفتم تیر، در یک سخنرانی مقاومت در برابر حجاب اجباری را که به گفته او «هنجارشکنی اجتماعی» است یکی از این روش‌ها برای تغییر ماهیت حکومت ایران دانست.

به گزارش وب‌سایت وزارت اطلاعات، او در این زمینه گفت: «دشمن به دنبال تقابل بین قوا، اقشار اجتماعی، قومی و مذاهب و ادیان و در زمینه مسائل اجتماعی و جاری مانند حجاب و امثالهم است.»

خطیب «شبکه‌سازی‌ها، فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، رسانه‌ای و روانی» همزمان با «شعارهای اصلاح ساختار، تغییر یا تحول ساختاری» در داخل ایران را دیگر روش «دشمن» برای تغییر ماهیت جمهوری اسلامی عنوان کرد.

تلاش برای «بی‌ثبات‌سازی و مشغول‌سازی نیروهای امنیتی» سومین روشی است که به ادعای وزیر اطلاعات ایران در همین زمینه دنبال می‌شود.

او همچنین ادعا کرد که از ابتدای امسال «بیش از ده‌ها گروه و دسته که قصد بی‌ثبات‌سازی در کشور را داشته‌اند» با «تفاهم و همکاری» میان نیروهای مسلح و سازمان‌های اطلاعاتی بازداشت شده‌اند.

این در حالی است که رهبر جمهوری اسلامی اخیرا از نبود «تفاهم» میان دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ایران انتقاد کرده بود.

بیشتر در این باره: نشست مقام‌های ارشد امنیتی در مشهد برای تدوین «استراتژی واحد» در مقابل اعتراضات آتی

رسانه‌های داخل ایران روز اول تیر خبر دادند یک هفته پیشتر نشست مشترکی میان وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و دیگر نیروهای امنیتی در مشهد برگزار شده بود تا به «استراتژی واحد» و «تشکیل قرارگاه‌های مشترک» برای مواجهه با دور جدید اعتراضات احتمالی در ایران برسند.

علی خامنه‌ای در پیامی به این نشست به طور تلویحی اختلافات درونی دستگاه‌های امنیتی و «عدم تفاهم» میان آنها را دلیل ادامه اعتراضات در ایران خوانده بود.

وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی هدف از «زمینه‌سازی و شبکه‌سازی» مخالفان حکومت ایران را «تاثیرگذاری» بر انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری دانست که قرار است «تداوم‌بخش فتنه‌های گذشته» باشند.

مسئولان جمهوری اسلامی همواره هرنوع مخالفت گسترده با حکومت را با تعابیری مانند «فتنه» و «اغتشاش» توصیف می‌کنند و دست به سرکوب خشونت‌بار می‌زنند.

خطیب مدعی شد که سیاست‌های دولت سیزدهم برای «توسعه ارتباطات با کشورهای همسایه» باعث شده که «عوامل ضد ایرانی» در اقلیم کردستان عراق به کشورهای دیگر «فرار» کنند.

وزیر اطلاعات ایران بر عملیات برون‌مرزی وزارت اطلاعات بار دیگر تاکید کرد و گفت «ایران امنیت خودش را قطعاً در هر کجا که باشد، چه در درون خاک‌های خود و چه در بیرون از خاک خود، دنبال خواهد کرد.»